Contacteer ons

Contact Persoon : Daryl Yu

Telefoonnummer : 13524920822

WhatsApp : +8613524920822

Free call

HPP-de Lijn van de Citrusvruchtenverwerking/440V-de Installatie Gemakkelijke Verrichting van de Citroenverwerking

Min. bestelaantal : 1 set Prijs : Negotiable
Betalingscondities : T / T, Western Union, L / C Levering vermogen : 20 reeksen per jaar
Plaats van herkomst: Shanghai, China Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO Modelnummer: Gfm-CPL

Gedetailleerde informatie

Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee spanning: 220/380/440V, volgens klanten
Type: Kant en klare productielijn Materiaal: SUS 304
Capaciteit: 20 - 1500 T/day, volgens klanten Toepassing: Citrusvrucht, sinaasappel, citroen, grapefruit, mandarin, mandarijn, enz.
Naam van het product: Citrusvruchtenverwerking/het maken van machine/productielijn TOEPASSELIJKE INDUSTRIE: Voedsel & Drankfabriek
Hoog licht:

de installatie van de jus d'orangeverwerking

,

het materiaal van de citrusvruchtenverwerking

Productomschrijving

HPP-van de het jus d'orange kant en klaar oplossing van de vruchtensapproductie-installatie HPP de citrusvruchtensap

 

Beschrijving

 

De lijn van de citrusvruchtenverwerking kan uit verse citrusvrucht aan verschillende soorten eindproduct produceren. De grondstof kan allerlei citrusvruchten, met inbegrip van sinaasappel, mandarin, citroen, grapefruit, enz. zijn. En het eindproduct kan duidelijk sap, bewolkt sap, saprand, sapconcentraat, olie, enz. zijn. Voor het pakket, kan het aseptische zakken, sachet, stand-up zak zijn, kan het metaal, pp-container, HUISDIERENfles, glasfles, met geveltop, enz. Allerlei citrusvruchtenproduct zijn over de hele wereld zeer populair.

 

De machinesbedrijf van Shanghai Gofun, een professionele de lijnfabrikant en een exporteur van de citrusvruchtenverwerking in China. Welke kant en klare oplossing en technische ondersteuning voor de lijn van de citrusvruchtenverwerking met verschillende soorten eindproducten van citrusvrucht en allerlei pakket kan verstrekken. 

 

Aapplication

 
Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de citrusvruchtenverwerking aan. De grondstof kan allerlei citrusvruchten zijn. En het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun kan citrusvruchten volledig produceren, kan olie van schil krijgen, sap van citrusvrucht krijgen, essentie van evaporator krijgen, kan het de machinesbedrijf van enz. Shanghai Gofun u helpen allerlei citrusvruchtenproduct veroorzaken.

 

CITRUSVRUCHTENfamilie

HPP-de Lijn van de Citrusvruchtenverwerking/440V-de Installatie Gemakkelijke Verrichting van de Citroenverwerking 0

EINDPRODUCTEN

HPP-de Lijn van de Citrusvruchtenverwerking/440V-de Installatie Gemakkelijke Verrichting van de Citroenverwerking 1

 

Voordelen

 
De lijn van de citrusvruchtenverwerking van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun loopt met hoge efficiënte, waterbesparing, hoogte halend tarief, veiligheidskwaliteitscontrole voor eindproduct, veiligheidscontrole voor exploitanten, enz.
 
Stroomschema

 
HPP-de Lijn van de Citrusvruchtenverwerking/440V-de Installatie Gemakkelijke Verrichting van de Citroenverwerking 2
De Verwerkingslijn van het citrusvruchtensap
 
BEWOLKT SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE CITRUSVRUCHTEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ HALEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ DIE HPP SORTEREN HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN
 
DUIDELIJK SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE CITRUSVRUCHTEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE VERBRIJZELAAR ⇒ & VAN DE VAN DE RAFFINEERMACHINE⇒ ENZYMATISCH HYDROLYSE & FILTRATIE SYSTEEM ⇒ DIE HPP HALEN HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN
 
Verwante Machine
 

HPP-Sterilisator

HPP-de Lijn van de Citrusvruchtenverwerking/440V-de Installatie Gemakkelijke Verrichting van de Citroenverwerking 3
 

Bedrijfsinformatie
 

Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkende en verpakkende lijnen voor appel, peer, perzik, mango, en abrikoos en andere vruchten & groenten, en wijd uitgespreid lof van klanten in zowel de binnenlandse als overzee markten ontvangen. De machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese en Amerikaanse landen. Het doel van het Gofunbedrijf om de opmerkelijke voedselmachines te creëren en tot de landbouwindustrie van de wereld bij te dragen. Wij begingen ons wereldwijd oprecht aan een briljant vooruitzicht en een wederzijdse voordeelverhouding met alle mensen en vrienden van!

 

Handelstype Fabrikant Land China
Hoofdproducten Draai Zeer belangrijke Oplossing voor Fruit & Plantaardige Verwerking en Verpakkings Volledige Lijn Capaciteit 30 reeksen per jaar (gehele lijn)
Gevestigd Jaar 2009 Hoofdmarkt

Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Europa


 
Onze Diensten

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp
 
De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technieksteun te verlenen

 

De klant toont

 

HPP-de Lijn van de Citrusvruchtenverwerking/440V-de Installatie Gemakkelijke Verrichting van de Citroenverwerking 4

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yudaryl@163.com
+8613524920822
yuchengreal