Contacteer ons

Contact Persoon : Daryl Yu

Telefoonnummer : 13524920822

WhatsApp : +8613524920822

Free call

Het Fruit van de de Verwerkingslijn van hoog rendementapple en Plantaardige Verwerkingsmateriaal

Min. bestelaantal : 1 set Prijs : Negotiable
Betalingscondities : T / T, Western Union, L / C Levering vermogen : 20 reeksen per jaar
Plaats van herkomst: Shanghai, China Merknaam: GOFUN MACHINERY
Certificering: CE, ISO CERTIFICATE Modelnummer: GFM-APL, GFM-PPL

Gedetailleerde informatie

Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee spanning: 220/380/440V, volgens klanten
Type: Kant en klare oplossing Materiaal: Voedselnorm SUS die 304, 316, aan klant accourding
Capaciteit: 1 ~ 50T/h, 20T/day ~ 1500T/day, volgens klanten Toepassing: Apple, peer, en gelijkaardige kenmerken van vruchten
Naam van het product: Apple/de productielijn van de perenpuree Eindproducten: Puree, verbrijzelaar, sap, gedroogd fruit, jam, drank, enz.
Garantie: 1 jaar voordeel: Laag consumptie en hoog rendement
Hoog licht:

de installatie van de appelsapverwerking

,

het materiaal van de appelverwerking

Productomschrijving

Apple-de machinefruit van de pureeproductie en het materiaal van de plantaardige pureeverwerking

 

Beschrijving

 

De machinesbedrijf van Shanghai Gofun, een professionele appel en perenfabrikant en de exporteur van de verwerkingslijn in China. Welke kant en klare oplossing en technische ondersteuning voor appel en perenverwerkingslijn met allerlei eindproducten van verse appel en peer kan verstrekken.

 

Apple en de lijn van de perenverwerking kunnen uit verse appel en peer aan verschillende soorten eindproduct produceren. Na was, kunnen het sorteren, het verpletteren, het halen, het voorverwarmen, het verdampen, de steriliserende en andere verwerkingsmanier, de verse appel en de peer verwerkte fruitverbrijzelaar, sap, jam, drank en enz. zijn. De volledige lijn wordt ontworpen voor appel/perensap volgens internationale kwaliteitsnormen. Voor het pakket, kan het aseptische zakken, sachet, stand-up zak zijn, kan het metaal, pp-container, HUISDIERENfles, glasfles, met geveltop, enz. Allerlei appel en perenproduct zijn over de hele wereld zeer populair.

 

De capaciteit van appel/perenverwerkingslijn is gevarieerd van 20 T/day aan 1500 T/day. De lijn kan ook voor de verwerking van andere vruchten met gelijkaardige kenmerken worden gedeeld. De riem-pers trekker wordt speciaal gebruikt en de gehele extractie het laatst slechts 1~2 minuten, die toestaat om productenversheid te handhaven. Het extractietarief is vooral niet minder dan 75%. Een volledige reeks van R.O.-het systeem van de waterbehandeling kan worden verstrekt indien nodig. De eindproducten zijn van goede smaak en aardige kleur. Multi-effect evaporator kan voor verschillende capaciteit worden gekozen. Het kan aan of geconcentreerd sap of duidelijk sap worden verwerkt. Of de volledig automatische lijn of de halfautomatische lijn kan volgens de kosten worden gekozen.

 

Grondstof Verse appel & peer
Eindproduct Puree, verbrijzelaar, drank, en enz.
Verwerkingscapaciteit Van 1 T/h aan 50 T/h
Efficiënte input 75% ruw fruit (25% als afval, schillen en zaden)
Fruitconsistentie 10-12Brix
Productconsistentie 70~72Brix voor geconcentreerd sap
Beëindigenpakket De aseptische zak, het metaal kunnen, glasfles, stand-up zak, enz.

 

Eigenschap

 

1. Wijd gebruikswaaier en gemakkelijk te handhaven
2. Geavanceerd ontwerp, staalstructuur, sterk en mooi
3. Lage metingsfout, hoge gevoeligheid, stabiel en betrouwbaar
4. Lage Machtsconsumptie, met geringe geluidssterkte en gemakkelijk te werken
5. De sorterende rang kan worden aangepast, hoog rendement, hoge output
6. De automatische beschermingsfunctie, verhindert omkering en de schade van de foutenverrichting aan materiaal

 

Stroomschema

 

Apple/de Verwerkingslijn van de Perenpuree

VERSE DE TRANSPORTBAND⇒ WAS ⇒ DIE VAN APPLE/PEAR ⇒ SCHIL ⇒ & DE-CORING ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE ⇒ HALEN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

Verwante Machine

 

Was & sorteermachine

De verschillende types van wasmachine kunnen worden aangeboden: de bellenwasmachine, de nevelwasmachine, het borstelen de wasmachine, en enz., het type en het model worden aangepast volgens de de klantenvereisten en lay-out.

 

 

Pellende en de-coring machine
De machine zal van de fruitschil knippen en zal de kern en de zaden, tegelijkertijd verwijderen. De schil kan ook worden gedaan door manueel met een mes of een loog te pellen.

Het Fruit van de de Verwerkingslijn van hoog rendementapple en Plantaardige Verwerkingsmateriaal 0

 

Maalmachine

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft meest geavanceerde het werk principe, hogere nauwkeurigheid van vervaardiging en het best het verpletteren functies. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van vele soorten vruchten of groenten, bijvoorbeeld: tomaat, appel, peer, aardbei, selderie, fiddlehead enz. het de grondstoffen in kleine deeltjes kan verpletteren, en het zal voor de volgende verwerkingssectie beter zijn. De machine is samengesteld uit voervultrechter, zijdekking, kader, belangrijkste as, dragend blok, motor, motorstructuur, afzetvultrechter enz.

 

Riem-pers type trekker

De trekker van de riempers juicer is een hoogst efficiënt sap die materiaal in de fruit en groentesap/verbrijzelaarsproductie halen en is een zeer belangrijk materiaal aan de sapopbrengst. Wordt de riem-pers trekker wijd gebruikt in de appel, peer, bessen, en andere vruchten/industrie van de groentesapproductie. Het materiaal keurt multistadiumkrommingen goed om filtergebied te verhogen, en de pneumatische ballon zal reusachtige druk voor riemfilter verstrekken om het het filtreren effect ervoor te zorgen. Met dit trekkersap kan het tarief bereiken meer dan 70%. Tegelijkertijd, is het een soort sapmateriaal dat het energiebehoud en de hoge graad van automatisering heeft, is het automatische voor-achter, ononderbroken werk, sterke uniformiteit, filter, het vochtgehalte van de filtercake laag, de voordelen van geschikt verrichting en onderhoud met een hoger tarief van sap. Het gebruiken van dit materiaal kan het vruchtensap maken stijging 20-35% opbrengen en zeer de productiekost verminderen, verbetert de productieefficiency.

 

Evaporator/Concentratie
De belangrijkste types van evaporator omvatten gedwongen - omloopevaporator en de dalende filmevaporator. Gedwongen - de omloopevaporator wordt gebruikt voor het concentreren van het fruitdeeg (tomatenpuree, perzikdeeg, abrikozendeeg en enz.) en een andere producten met hoge viscositeit. En de dalende filmevaporator wordt gebruikt voor concentrerende producten met lage viscositeit, bijvoorbeeld: vruchtensap, melk enz.

 

UHT-Sterilisator

De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine, kunnen het fruit of het groentesap/het deeg/de verbrijzelaar aan zeer op hoge temperatuur rond 115℃ worden verwarmd, voor jaren '30 worden gehouden en dan aan omgevingstemperatuur onmiddellijk worden gekoeld. UHT-de sterilisator kan de smaak en de voedingsmiddelen van vruchten of groenten zoveel mogelijk beschermen.

 

Het aseptische vullen machine

De het aseptische vullen machine werkt samen met de UHT-type sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Het sap/de verbrijzelaar/het deeg aseptische zakken worden ingevuld om de houdbaarheid te verbeteren.

 

 

Bedrijfsinformatie

 

De machinesbedrijf van Shanghai Gofun, een professioneel fruit en plantaardige verwerkingslijnfabrikant en exporteur in China. Welke de kant en klare oplossing voor verschillend vruchtesap, pulp & deeg die volledige lijn met hoogte verwerken - kwaliteit en concurrerende productielijnen met dagelijkse capaciteit van 60 ton aan 1500 ton kan aanbieden en aanpassingen met inbegrip van installatiebouw, materiaal productie, installatie, het opdragen en productie; verstrek het meest geoptimaliseerde implementatieplan. Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkingslijnen voor vele soorten vruchten & groenten, zoals appelen, peren, pruimen, kokosnoten, moerbeibomen, ect., en wijdverspreid lof van klanten van zowel binnenlands als overzee ontvangen. Onze machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese landen.

 

Onze Diensten

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technieksteun te verlenen

 

De fabriek toont

Het Fruit van de de Verwerkingslijn van hoog rendementapple en Plantaardige Verwerkingsmateriaal 1

 

 

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yudaryl@163.com
+8613524920822
yuchengreal