Contacteer ons

Contact Persoon : Daryl Yu

Telefoonnummer : 13524920822

WhatsApp : +8613524920822

Free call

Van de het Sapextractie van de hoog rendementpassievrucht de Machineiso9001 Certificatie

Min. bestelaantal : 1 set Prijs : Negotiable
Betalingscondities : T / T, L / C, Western Union Levering vermogen : 30 reeksen per jaar
Plaats van herkomst: China Merknaam: Gofun Machinery
Certificering: ISO9001, CE CERTIFICATE Modelnummer: Gfm-PFPL

Gedetailleerde informatie

Voorwaarde: Nieuw, aangepast product Type: Het industriële materiaal van de gebruiksfruitverwerking
spanning: 220/380/440V, volgens klanten Materiaal: SUS 304, 316, accourding aan klant
Capaciteit: 1 ~ 20T/h, volgens klanten Naam van het product: De lijn van de passievruchtverwerking/procductionmachine
Eindproducten: Sap, sapconcentraat, puree, pulp, stroop, jam, drank, enz. voordeel: Goede prestaties, energie - hoge besparing, - kwaliteit en de betere naverkoopdienst
Toepassing: Passievruchten, fruit met gelijkaardige characteric
Hoog licht:

de extractiemachine van het passievruchtsap

,

de machine van de passievruchtverwerking

Productomschrijving

Het sap van de de stroopverwerking van de passievruchtpuree/pulp industriële productielijn

 

Beschrijving

 

De Gofunmachines zijn geëngageerd om een wereld-beroemde onderneming in het voedsel van de wereld, het fruit en de groente, zuivelfabriek, van het de productielijn de kant en klare project van het drankmateriaal te bouwen algemene oplossing. De kerncomponenten van de productielijn van de passievruchtverwerking zijn fundamenteel ingevoerde wereldberoemde merken of binnenlandse eerste-lijnmerken, zodat zijn de kwaliteit en de materiaalstabiliteit vrij hoog, en de mechanische naverkoopdienst is altijd beter in de industrie geweest.

 

Grondstof Passievrucht
Eindproduct Pulp, puree, jam, sap, drank, enz.
Verwerkingscapaciteit Van 3 T/day aan 1500 T/day (grondstof)
Sapopbrengst 40% ruw fruit (60% als afval, schillen en zaden)
Fruitconsistentie 15-20 Brix
Productconsistentie 35-70 Brix voor geconcentreerd sap
Beëindigenpakket De aseptische zak, het metaal kunnen, glasfles, HUISDIERENfles, enz.

 

Eigenschappen

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de passievruchtverwerking aan. In hartstochtsverwerking, wordt de ontpittende machine gebruikt voor het scheiden van de pulp en shell, en verbrijzelaar & raffineermachine de machine wordt gebruikt voor het scheiden van het zaad en de pulp als de klant niet het zaad binnen pulp wil houden. Het pakket kan aseptische zakken, sachet, stand-up zak zijn, kan het metaal, pp-container, HUISDIERENfles, glasfles, met geveltop, enz.

 

De passievrucht is een populair fruit in vele gebieden rond de wereld. Gofun kan de volledige lijn van de passievruchtverwerking voor de productie van bewolkt (met zaad) en duidelijk sap (zonder zaad), evenals puree leveren. In deze laatste decennia hebben wij de productielijnen van het perziksap in vele landen geïnstalleerd.
1. Was en sorteermachine
De verschillende types van wasmachine kunnen worden aangeboden: de bellenwasmachine, de nevelwasmachine, het borstelen de wasmachine, en enz., het type en het model kunnen volgens de eisen van klanten worden aangepast.
2. Ontpittende machine
De gfm-F-D ontpittende machine van het reeksfruit wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het scheiden van de pulp en shell van de passievruchten.
3. Verbrijzelaar & raffineermachine
Deze machine wordt gebruikt voor vele verschillende soorten vruchten die de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvat om de de fruitpulp en slakken te scheiden door te verpulveren, zaad het verwijderen.
4. Evaporator/Concentratie

De belangrijkste types van evaporator omvatten gedwongen - omloopevaporator en de dalende filmevaporator. Gedwongen - de omloopevaporator wordt gebruikt voor het concentreren van het fruitdeeg (tomatenpuree, perzikdeeg, abrikozendeeg en enz.) en een andere producten met hoge viscositeit. En de dalende filmevaporator wordt gebruikt voor concentrerende producten met lage viscositeit, bijvoorbeeld: vruchtensap, melk enz. 

4. Sterilisator
De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine, kunnen het fruit of het groentesap/het deeg/de verbrijzelaar aan zeer op hoge temperatuur rond 115℃ worden verwarmd, voor jaren '30 worden gehouden en dan aan omgevingstemperatuur onmiddellijk worden gekoeld. UHT-de sterilisator kan de smaak en de voedingsmiddelen van vruchten of groenten zoveel mogelijk beschermen.
5. Aseptische vuller
De automatische het aseptische vullen machine wordt speciaal ontworpen voor het vloeibare aseptische vullen, met kleine vloerruimte, hoge het werk stabiliteit en geschikte verrichting. Het aseptische vullen de machines worden wijd gebruikt voor aseptische verpakking van vloeibaar voedsel zoals sappen, pulp en jam. Het product kan voor meer dan één jaar bij kamertemperatuur worden opgeslagen, die de kosten en het risico van cryogeen gekoeld vervoer elimineren.

 

 

Stroomschema

Van de het Sapextractie van de hoog rendementpassievrucht de Machineiso9001 Certificatie 0

 

Van het passievruchtsap (Concentratie) de Verwerkingslijn (zonder zaad)

Sap
DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE PASSIEVRUCHT⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ ONTPITTEN DIE (VERBRIJZELAAR FACULTATIEVE) VOORVERWARMEN ⇒ & VAN DE VAN DE RAFFINEERMACHINE⇒ ENZYMATISCH HYDROLYSE & FILTRATIE SYSTEEM ⇒ DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

Sapconcentraat

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE PASSIEVRUCHT⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ ONTPITTEN DIE (VERBRIJZELAAR FACULTATIEVE) VOORVERWARMEN ⇒ & VAN DE VAN DE RAFFINEERMACHINE⇒ ENZYMATISCH HYDROLYSE & FILTRATIE SYSTEEM ⇒ DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

Bedrijfsinformatie

 

De Machinesco. van Shanghai Gofun, Ltd is geëngageerd aan algemene oplossing van het productielijn de kant en klare project van voedsel, vruchten en de groenten, de zuivelproducten, de drank enz. Gofun worden hoogst geprijst in de industrie, vooral voor R&D, technologieinnovatie en energie - de besparingsoptimalisering knapt praktijk en ervaringen op. Het productiemateriaal om tomatensaus te verwerken, de appel, de peer, de perzik, de zaadmeloen, de mango en enz. zijn best-selling in China en gevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Oost-Europa en andere landen en gebieden uit. Gofun heeft verenigbaar hoog lof van de binnenlandse markt, Europa, Amerika, Afrika, Zuidoost-Azië en andere landen en regio's gewonnen.

 

De klant toont

Van de het Sapextractie van de hoog rendementpassievrucht de Machineiso9001 Certificatie 1

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

yudaryl@163.com
+8613524920822
yuchengreal