Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Merken: Gofun Machinery
Aantal werknemers: 100~199
Jaarlijkse omzet: 20,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: Asian countries, African countries, South American countries and even European and American countries
Inleiding

De machinesbedrijf van Shanghai Gofun, een professioneel fruit en plantaardige verwerkingslijnfabrikant en exporteur in China. Welke de kant en klare oplossing voor verschillend vruchtensap, pulp & deeg die volledige lijn met hoogte verwerken - kwaliteit en concurrerende productielijnen met dagelijkse capaciteit van 60 ton aan 1500 ton kan aanbieden. Wij kunnen de one-stop oplossing van A aan Z, met inbegrip van installatiebouw, materiaal productie, installatie, het opdragen, en productie verstrekken; verstrek het meest geoptimaliseerde implementatieplan.

 

CHINA Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn, maar ook de verwerkingslijnen voor vele soorten vruchten & groenten, zoals appelen, peren, pruimen, kokosnoten, moerbeibomen, enz., en wijdverspreid lof van klanten van zowel binnenlands als overzee ontvangen. Onze machines zijn reeds uitgevoerd over de hele wereld met inbegrip van Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen, en zelfs Europese landen.

 

Handelstype Fabrikant Land China
Hoofdproducten Kant en klare Oplossing voor Fruit & Plantaardige Verwerking en Verpakkings Volledige Lijn Capaciteit 30 reeksen per jaar (gehele lijn)
Gevestigd Jaar 2009 Hoofdmarkt Afrika, Zuid-Amerika, Azië, Europa

 

CHINA Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

In 2007, was een technisch team opstelling, en de projecten werden geïnspecteerd in binnen- en buitenland om binnenlandse en buitenlandse fruitverwerkings technische regelingen te absorberen en te integreren.


In 2008, begon het technische team kleinschalig materiaal voor productietest onafhankelijk te ontwerpen en te vervaardigen.


In 2009, werd het bedrijf gevestigd met een verkoopafdeling en een de invoer en de uitvoer commerciële afdeling in hetzelfde jaar. Onafhankelijke ontwerp, productie en voltooiing van het eerste fruit van het bedrijf en het plantaardige verwerkingsproject.


In 2010, werd het eerste Rosa project van de roxburghiiverwerking in China ontworpen, vervaardigd en werd geïnstalleerd voor Guizhou-klanten, met een verwerkingscapaciteit van 5 ton per uur. De producten omvatten Rosa roxburghiisap, droge Rosa roxburghiifruit en Rosa roxburghiiwijn.


In 2010, werd het verklaard door de EU-Ce, en zijn producten werden uitgevoerd naar Spanje en Noord-Amerika in hetzelfde jaar.

 

In 2011, voltooide het bedrijf het eerste gehele lijnproject overzee, een van de 15 ton-per-uur lijn ketchupverwerking in Algerije, die klanten aanbieden one-stop kant en klare techniekdiensten van installatie planning aan materiaal productie, installatie en personeels opleiding, die erkenning en lof van buitenlandse klanten wonnen. Tegelijkertijd, legde het fundamenten voor de bedrijfszakenbevordering van fruit en plantaardige verwerking in Afrika.

 

In 2012 die, nam het bedrijf aan de eerste de technologietentoonstelling van de voedselverwerking in Algerije wordt gehouden deel, dat sterke aandacht in West-Afrika kreeg. In hetzelfde jaar, won de aseptische die zak het vullen machine door het bedrijf wordt ontwikkeld het nationale certificaat van het uitvindingsoctrooi.

 

In 2013, werd het handelsmerk „Gofun“ geregistreerd, en Guofeng-het Materiaal begon zijn eigen onafhankelijk merk te bezitten.


In 2014, verstrekte het bedrijf schenkingen en materialen aan de lage scholen waar het project van de de mangoverwerking van Bangladesh wordt gevestigd, en vestigde een goed internationaal beeld. In hetzelfde jaar, verkreeg hij ISO9001: van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 het vereistecertificaat.

 

In 2015, investeerde het bedrijf en bouwde een van de 5 ton-per-uur installatie citrusvruchtenverwerking in Hubei, accumulerend ervaring in proces en materiaaloptimalisering in daadwerkelijke productie. De volumetrische het aseptische vullen van het bedrijf machine heeft het certificaat van het gebruiksmodeloctrooi verkregen.

 

In 2017, won hij met succes het bod voor het project van de vruchtensapverwerking van Landbouwdienst van Neiqiu-Provincie, Hebei-Provincie, en vestigde de eerste HPP-vruchtensapproductielijn in Hebei-Provincie.

 

In 2018, nam het bedrijf aan het Yunnan-de Verminderingsproject van de Precisiearmoede deel en won met succes het bod voor het Rosa project van de roxburghiiverwerking van Kungang-Groep, dat eenstemmig door de overheid en de klanten werd erkend.

 

In 2019, voltooide het bedrijf het landbouwontwikkelingsproject van grote staatsbedrijven in Ghana, en de ketchup verwerking en het mengen productielijn van 5 ton per uur. De President van Ghana woonde persoonlijk de lint-scherpe ceremonie op de projectplaats bij.


In 2020, de bedrijfopstelling een takfabriek in Jingjiang, Jiangsu.

Dienst

Wij kunnen de kant en klare oplossing voor verschillend vruchtesap, pulp & deeg die volledige lijn met hoogte verwerken - kwaliteit en concurrerende productielijnen met dagelijkse capaciteit van 60 ton aan 1500 ton aanbieden en aanpassingen met inbegrip van installatiebouw, materiaal productie, installatie, het opdragen en productie; verstrek het meest geoptimaliseerde implementatieplan.

 

Het materiaal van de productiekwaliteit is ons basisrecht, die zich op elke behoefte van klanten concentreren en het verstrekken van de meest optimale oplossing is de waarde die wij hebben vertegenwoordigd.

 

Voorafgaand overleg

②Projectontwerp

③Optimaal ontwerp

④Samenwerkingsovereenkomst

⑤Productie en zelf-vervaardigt

⑥Installatie en het opdragen

⑦Operationele opleiding

⑧De naverkoopdienst

 

CHINA Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Er zijn meer dan 70 werknemers in onze fabriek. 12 mensen in de technische afdeling. Omvat 3 hogere ingenieurs, 9 ingenieurs en technici. 35 geschoolde arbeiders, 8 verkoopingenieurs, 5 naverkoopingenieurs, enz.

 

                                 CHINA Shanghai Gofun Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0