lopende band
Gofun Company biedt de kant-en-klare oplossing voor niet alleen de productielijn voor tomatenpuree, maar ook de verwerkingslijnen voor vele soorten groenten en fruit, zoals appels, peren, pruimen, kokosnoten, moerbeien, enz., En heeft veel lof ontvangen van klanten van zowel binnenlandse als buitenlandse. Onze machines zijn al geëxporteerd naar de hele wereld, waaronder de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuid-Amerikaanse landen en zelfs Europese landen.

OEM / ODM
Gofun Company biedt de kant-en-klare oplossing voor niet alleen de productielijn voor tomatenpuree, maar ook de verwerkingslijnen voor vele soorten groenten en fruit, zoals appels, peren, pruimen, kokosnoten, moerbeien, enz., En heeft veel lof ontvangen van klanten van zowel binnenlandse als buitenlandse.

Onze machines zijn al geëxporteerd naar de hele wereld, waaronder de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuid-Amerikaanse landen en zelfs Europese landen.

R & D
Gofun Company biedt de turn-key oplossing voor niet alleen de productielijn voor tomatenpuree, maar ook de verwerkings- en verpakkingslijnen voor appel, peer, perzik, mango en abrikoos en andere groenten en fruit, en heeft brede lof ontvangen van klanten in beide de binnenlandse en overzeese markten.

De machines zijn al geëxporteerd naar de hele wereld, waaronder de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuid-Amerikaanse landen en zelfs Europese en Amerikaanse landen.

Gofun Company streeft ernaar de uitstekende voedselmachines te creëren en bij te dragen aan de agrarische industrie in de wereld. We hebben ons oprecht gecommitteerd aan een briljant vooruitzicht en een wederzijds voordeelrelatie met alle mensen en vrienden van Wereldwijd!