Geautomatiseerd fruit en plantaardige verwerkings het materiaal maakt tot fruit eetbaar „hoogtepunt van trucs“

August 15, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Geautomatiseerd fruit en plantaardige verwerkings het materiaal maakt tot fruit eetbaar „hoogtepunt van trucs“

Een tijdje geleden, „de scheurananas“ veroorzaakte met de hand een verwarmde bespreking over Weibo. Ik probeerde het thuis, maar mijn hand kwetste. In feite, aangezien de vraag van mensen naar gemak stijgt, zullen more and more supermarkten fruit verkopen dat in stukken wordt gesneden en dat in dozen wordt verkocht. Het gebruiken van automatisch fruit en plantaardige verwerkingsmateriaal zal heel wat tijd en loonkosten tijdens het produceren van deze in dozen gedane vruchten sparen.
Het meeste vers fruit gaat door twee stappen alvorens de fabriek te verlaten: het schoonmaken en fruit het plukken. Het fruit en de plantaardige wasmachine kunnen de schil van het fruit schoonmaken. Wanneer het plukken van sommige vruchten, bevatten de huiden onvermijdelijk sommige vlekken. Op dit ogenblik, is het noodzakelijk om een fruit en een plantaardige wasmachine te gebruiken om de vlekken op de huid schoon te maken die, die vers en schoon het fruit maakt kijken, en consumenten aantrekt om te kopen. De fruitsorteerder kan worden gebruikt om fruit te groeperen, brengt het afzonderlijke kwaliteitsfruit van secundair fruit en automatisch verschillende verpakkingsgebieden over. De verschillende partijen van fruit kunnen individueel worden verpakt en worden geprijst.
Sommige vruchten worden gesneden in stukken en voor verkoop en moeten verpakt worden gepeld. Sommige mensen, is kan het niet gemakkelijk om fruit te snijden vragen willen? Het is waar dat sommige vruchten gemakkelijk om, zoals appelen en sinaasappelen zijn te pellen, maar daar ook vele vruchten die moeilijk zijn om, zoals ananas, kokosnoot, kantaloep, enz. te pellen die met de massieve productieeisen wordt gecombineerd zijn, zou vertrouwen op arbeid alleen zeer tijdrovend en afmattend zijn. Op dit punt, zijn een fruit en een plantaardig schilmesje nodig.
Het automatische fruit en het plantaardige schilmesje drijven het dienblad om door de omwenteling van de toestelschacht te roteren. Het toestel wordt verbonden met de schroef, en wanneer het daalt, drijft het ook de schroef neer, en het blad op de schroef in contact met het fruit zal het fruit pellen. om het productie en verwerkings flexibelere proces te maken kan het blad op de messenhouder de afstand tussen het blad en het fruit volgens de grootte van het fruit aanpassen.
De meeste vruchten hebben hoge voedingswaarde. Eten van meer vruchten is goed voor onze gezondheid. Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, is de consumptie van mensen van vruchten niet meer beperkt tot directe consumptie. De droge vruchten en de sappen zijn vandaag populaire fruitproducten. Zo, welk materiaal van de voedselverwerking vereisen zij tijdens hun productie?
Tijdens het maken van gedroogd fruit, zijn twee types van machines die vaak worden gebruikt fruit en plantaardige snijmachines en drogers. Gebruiken van een snijmachine is niet alleen meer eenvormig en mooi dan het hand snijden, maar ook drukt zeer loonkosten. Na het snijden, moet het droog zijn. De huidige automatische droger heeft snelle het drogen snelheid en goed effect. Het materiaal is zuivere hete lucht, vrij van verontreiniging en brandgevaren.
Het sap is ook één van de manieren wij fruit eten. Het fruit moet in sap door een juicer „worden omgezet“. De schroef juicer van Co. van het de Machinesmateriaal van Shanghai Guofeng, Ltd integreert de functies van het verpletteren, het drukken en slakkenlossing. Het lichaam is uitgerust met een druk regelend hoofd, dat volgens de behoeften van verschillende productieprocessen kan worden aangepast, wat zeer geschikt en flexibel is.
Met de ononderbroken vordering van wetenschap en technologie en de voortdurende verbetering van het leven van mensen behoeften, gelooft de redacteur dat meer nieuwe machines van de voedselverwerking op de markt zullen worden gebracht, en de verscheidenheid van fruitproducten zal blijven stijgen.