Hoe te om fruitwijn te verwerken?

August 31, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om fruitwijn te verwerken?

De ontwikkeling van fruitproducten is divers, met inbegrip van diverse fruitdranken, lotusbloemmelk, kastanjemelk, fruitwijn, fruitazijn, samenstellingsfruit en plantaardige dranken, koud fruit, fruit, fruit en de plantaardige spaanders, de fruitpuree, het fruitpoeder, enz.-de productie van de Fruitwijn omvatten hoofdzakelijk traditionele gisting, doorwekend, en een combinatie van gisting en het doorweken.
De traditionele gistingsmethode verwijst onder bepaalde voorwaarden naar de methode van vergistend pulp of sap met natuurlijke gist of beschaafde gist tot de suiker wordt uitgeput. Typisch, wordt deze gistingsmethode gebruikt voor sappige vruchten zoals druiven, appelen, peren, kiwien, enz. Deze methode heeft de volgende kenmerken: De gisting is één van de weinig efficiënte methodes om droge wijnen te brouwen. Het suikergehalte van de originele wijn is minder dan 4 gram per liter, die voor de opslag en het beheer van de originele wijn geschikt zijn, en de overblijvende suiker nadat de gisting zeer laag is; de originele wijn rijpt snel, is de smaak zacht en volledig, en de nasmaak is lang. Deze wijn is mooi. wegens de lange gistingstijd, is de originele wijn rijk aan suiker en uittreksels, rijk aan fruit en ingewikkeld in proces. Met de ontwikkeling van de alcoholindustrie, is de het doorweken methode over het algemeen een methode om alcohol te verdunnen om vruchten te doorweken. De vruchten met minder sap, zoals haagdoorn, verzuren data, rode data, enz., zijn geschikter voor deze methode. De kenmerken van de het doorweken methode zijn: eenvoudige verrichting; houdend het fruit vers; goede glans en lage kosten. wegens zijn vrij hoog alcoholgehalte, wordt het niet gemakkelijk aangevallen door substanties tijdens opslag. Het kan de ontbinding van bepaalde substanties versnellen en de ontbinding van pectinesubstanties verminderen. Het heeft goede stabiliteit, maar het neigt om een het zachte smaak, een molligheid en alcohol tintelen te hebben.
In het algemeen, is de methode om gisting te combineren en te doorweken gistingstechnologie te gebruiken om originele wijn te maken, en tegelijkertijd te doorweken om originele wijn te maken, en dan de twee soorten originele wijn te combineren samen, en dan het te houden bij kamertemperatuur van 15-16 ℃. U kunt het alleen ook verlaten voor een tijdje en het mengen op een ad hoc basis zoals nodig voor wijnvoorbereiding. Samenvattend, houdt rekening deze methode met de voordelen het doorweken en traditionele gisting. Het kan de ontevredenheid van hen vermijden die zijn niet bevallen. Volgens de kenmerken van het product, kan de hoeveelheid bepaalde originele wijn op elk ogenblik worden aangepast. Deze combinatiemethode is geschikt om zoete, halfzoete en halfzoete wijnen met gematigde samenstelling te maken, zowel fruit als wijn. Ook, is het fruit eerst doorweekt, en dan wordt de doorweekte ruwe wijn voorbereid. De suiker wordt dan gemengd in de appelpulp, en de beschaafde gist wordt toegevoegd aan de appelpulp voor gisting om vergiste ruwe wijn voor te bereiden, en diverse ruwe wijnen worden gecombineerd. De methode heeft de kenmerken van goed effect, hygiënische en stabiele gisting. Het is geschikt voor vruchten met minder toegevoegd sap en kan worden gebruikt om zoete en halfzoete wijnen te maken.
Nadat het fruit wordt vergist en de originele wijn wordt vrijgegeven, is het residu doorweekt om de doorweekte originele wijn voor te bereiden, en dan worden de originele wijntypes gecombineerd. Het is geschikt om suikerachtige of ongezoete fruitwijn te maken, en deze methode wordt gekenmerkt door een hoge opbrengst van grondstoffen. Co. van het de Machinesmateriaal van Shanghai Guofeng, Ltd is zeer rijk aan onderzoek naar fruit, en u bent welkom om te komen en te kopen.