Inleiding van enige schroefpers en tweelingschroefpers in fruitverwerkingsproductielijn

April 3, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Inleiding van enige schroefpers en tweelingschroefpers in fruitverwerkingsproductielijn

In het werkingsgebied van ons leven, moet de fruitverwerkingsproductielijn heel wat mechanisch materiaal, met inbegrip van enige schroefpersen gebruiken. Het kan vele materialen drukken om aan onze verdere behoeften te voldoen, en het is een zeer praktisch materiaal. Neem samen een blik bij zijn het werk proces.
In de fruitverwerkingsproductielijn, werkt de single-screw pers in een single-screw pers. Zijn shell wordt gemaakt van roestvrij staal, dat zeer vlot en zelden aangetast is. Het is ook grondiger in het schoonmaken, zodat is het zeer makkelijk te gebruiken. Tijdens het het werk proces, roteert zijn schroefschacht langs de richting van de lossingshaven, en wanneer de bodemdiameter geleidelijk aan stijgt, zal zijn schroefhoogte geleidelijk aan verminderen, zodat het materiaal onophoudelijk kan worden gedrukt.
Het dringende effect van dit materiaal is goed, en het tarief van de slakkenlossing kan worden aangepast, zodat is het geschikt om het effect te controleren. Het kan vele materialen zoals appelen, druiven, spinazie en andere materialen drukken, die zeer praktisch zijn. Daarom kunt u een geschikte single-screw pers volgens uw daadwerkelijke behoeften kiezen.
De machine van de de tweeling-schroefpers van de fruitverwerkingsproductielijn is een soort fruit en keuken het materiaal van de afvalbehandeling, dat goede toepassing in hotels en de markten van landbouwers heeft. In de samenstelling van de persmachine, is het lager een deel. Als het lager beschadigd is, zal de pers heel wat lawaai maken, dat de verrichting van het persmateriaal in strenge gevallen zal beïnvloeden. Daarom als u het materiaal voor gebruik op lange termijn wilt beschermen, het verzegelen en smerings zou het werk op zijn plaats moeten zijn.
1. Als het lager om wordt gevonden worden beschadigd, vervang het op tijd met nieuwe. Wanneer het installeren van een nieuw lager, niet ben achteloos, maar ben zorgvuldig en zeer gestandaardiseerd. Vermijd littekens, inkepingen, breuken, en sterke effecten op de lagers.
2. Tijdens het gebruiken van de tweeling-schroefpers, wordt het niet toegestaan om teveel water te krijgen, en het is noodzakelijk om aandacht aan de antiroestbehandeling van de lagers regelmatig te besteden. Maak en handhaaf het smeermiddel op de dragende zetel en het omringende gebied schoon.
Wanneer het herstellen van het lager van de pers, is het te doen werk als volgt:
(1) om het doel van de ruwe, schone en droge oppervlakte van de schachtreparatie te bereiken, wordt de oppervlaktebehandeling vereist: bakselolie, het malen, het schoonmaken;
(2) meng het Soleil-materiaal van het koolstof nano-polymeer, en pas het dan gelijk op de oppervlakte van de schacht toe;
(3) snelle prototyping door reparatieproces ter plaatse;
(4) het materiële genezen;
(5) maak de oppervlakte schoon en voltooi het reparatiewerk van de dragende positie;
(6) voltooi de lagerassemblage volgens diverse assemblagevereisten, die de hete lading van lagers en andere componenten kunnen realiseren.
Het artikel introduceert hoofdzakelijk de single-screw pers en tweeling-schroefpers in de fruitverwerkingsproductielijn! Zich verheugt op nuttig het zijn aan iedereen, de professionele diensten van ons bedrijf hebben het uitstekende materiaal en unaniem lof van klanten gewonnen. Tegelijkertijd, worden onze producten uitgevoerd naar Afrika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en andere gebieden, evenals ontwikkelde landen zoals Europa en Amerika. Als u meer gedetailleerde inhoudsinformatie moet kennen, kunt u Co. van het de Machinesmateriaal van Shanghai Guofeng, Ltd voor overleg en samenwerking contacteren.