Inleiding aan het perspectief en de kenmerken van de productielijn van de vruchtensapdrank

May 22, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan het perspectief en de kenmerken van de productielijn van de vruchtensapdrank

Momenteel, ontwikkelt de productie zich van vruchtensapdranken naar hoogte - kwaliteit, hoge snelheid, en ontwikkeling op grote schaal. om economische voordelen te verkrijgen en aan de productie op grote schaal van de drankindustrie aan te passen, wordt het drankmateriaal meer en meer op grote schaal. Het materiaal is geschikt voor het vullen en het verzegelen van diverse flessentypes en diverse vloeistoffen; het is multifunctioneel en multifunctioneel. Het kan voor het vullen van glasflessen en polyesterflessen worden gebruikt, en kan ook voor het hete vullen van diverse dranken zoals theedranken, vruchtensapdranken, koffiedranken en de dranken van de sojaboonmelk worden gebruikt. Mechatronics van drankmachines is een belangrijke tendens in de ontwikkeling van drankmachines en materiaal. De verschillende processen van de drankproductie vereisen verschillend drankmachines en materiaal. De voorlichting van het ondernemingsmerk moet worden versterkt. Het merk is de ziel van een onderneming.
Momenteel, zijn er vele types van mechanische producten, maar er zijn zeer weinig goede merken. Waarom besteden sommige bedrijven geen aandacht aan merk en slechts onderzoek en ontwikkeling? Daarom beïnvloeden de goede producten de verhoging van marktaandeel omdat er geen goede merken zijn. Om zijn eigen merk te beheren goed, moet een onderneming een beeld marketing publiciteit vestigen, betrouwbare productkwaliteit en de goede naverkoopdienst hebben, die onontbeerlijk zijn. De ontwikkeling van drankmachines in de toekomst stelt verscheidene belangrijke tendensen voor, en de eisen ten aanzien van productieefficiency worden hoger en hoger, zodat de ondernemingen productiekosten kunnen verminderen en leveringsdata ontmoeten. De productieefficiency kan de productiekost van ondernemingen ook verminderen. aan product aan te passen werkt bij en verandert, zouden de drank verpakkende machines goede flexibiliteit en flexibiliteit moeten hebben, en de productielijn wordt toegestaan om binnen een bepaalde grootte te veranderen, omdat de cyclus van de productverklaring veel korter is dan de levensduur van het materiaal, en er geen behoefte is om dure verpakkende productielijnen te vervangen.
De productielijneigenschappen van de sapdrank:
1. De multifunctionele productielijn van de vruchtensapdrank: het is een reproductie van een industriële productielijn, en het systeem simuleert volledig industriële productie.
2. Systeemintegriteit van de productielijn van de vruchtensapdrank: van het schoonmaken, opheffend, testend, verpletterend, juicing, voorverwarmend, is de enzymatische hydrolyse, filtratie, concentratie, distributie, het ontgassen, homogenisatie, sterilisatie, die tot product verpakking vult volledig, voor bewolkt sap, geconcentreerd sap, duidelijk sap, jam en andere producten.
3. Scheiding van zeer belangrijk materiaal: Overwegend het procesonderzoek, kan wat materiaal in het systeem worden aangepast of alleen zonder hulpfaciliteiten worden gebruikt. En in de energievoorziening zo ver mogelijk alleen om energie te besparen.
4. De pijpleidingen worden keurig geschikt in volledige overweging van de behoeften van de demonstratie aan de bezoekers, en elke besturingssysteemeenheid kan een systeem met alle accomodatie vormen.
5. Het het procesontwerp van de sapdrank verzekert het uitstekende ontwerp van de het gehele systeem, de uitstekende materiaal productiekwaliteit en kwaliteit van de techniekinstallatie, de compacte structuur, de redelijke bedrading en de mooie verschijning.
Volgens verschillende grondstoffen, zijn de verpakkingsmethodes en de productieprocessen, het vereiste productiemateriaal ook verschillend. Momenteel, zijn de populairste dranken in de markt geconcentreerde vloeistof gemengde die dranken, dranken na het drukken van ruw fruit worden gemengd, en bijkomend-vrije dranken (NFC) die direct na het drukken van sap worden gevuld. Tetrapak, glasfles verpakking, dakdoos verpakking, plastic fles verpakking, kan verpakkend, aseptische zak verpakking, kan enz. in het aseptische vullen, het middelgrote temperatuur vullen, vullen het op hoge temperatuur, enz. volgens verschillende verpakkingsprocédés worden verdeeld.