Inleiding aan de rol van tubulaire sterilisator in de productielijn van de sapverwerking

July 14, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan de rol van tubulaire sterilisator in de productielijn van de sapverwerking

De het verwarmen en het koelen principes van de sterilisator omvatten compressor en wateromloop. Tijdens ononderbroken ontwikkeling, constant verbeteren sommige technologieën. In tegenstelling, behoudt de wateromloop het originele aroma van het sap. De tubulaire sterilisator is efficiënter dan de sterilisator, en het wordt geleidelijk aan vervangen naast sterilisators, zijn de types van tubulaire sterilisators beschikbaar in de markt met inbegrip van eenvoudig, mini, kabinet, en luxetypes. Met de stijgende types van tubulaire sterilisators, blijft de technologie van tubulaire sterilisators bloeiender ontwikkelen.
Is de de productielijn tubulaire sterilisator van de sapverwerking niet alleen geschikt voor algemeen vruchtensap, maar ook kan volgens de speciale behoeften van gebruikers, zoals de behoefte worden aangepast proberen om vruchtensap met deeltjes, vruchtensap te produceren met vrij grote vezelige deeltjes of het vruchtensap met middelgrote en hoge die viscositeit, zo met gewone sterilisators wordt vergeleken, het toepassingsgebied is breder. De tubulaire sterilisator kan het corrosieve sap realiseren aan de dode hoek, en het sap steriliseren bij op hoge temperatuur en met ultrahoge temperatuur van 120~140℃. Door de het verwarmen jasjewarmtewisselaar van 138 ~ 150 ℃ de sterilisator van de voedselmicrogolf in ononderbroken stroom houdt een staat, en het materiaal voor een bepaalde tijd, bij deze temperatuur (2 tot 4 seconden) in aseptische voorwaarden om het niveau van commerciële steriliteit, en het aseptische vullen van aseptische verpakkingscontainers te bereiken.
Het volledige sterilisatieprocédé van de tubulaire sterilisator voor de productielijn van de vruchtensapverwerking is onmiddellijk bij op hoge temperatuur, die zal leiden tot volledige verslechtering van micro-organismen en sporen, terwijl het behouden van het originele aroma en de voedingsmiddelen van het voedsel. De strikte verwerkingstechnologie en het nauwkeurige verwerkingsprocédé van het materiaal kunnen de verontreiniging van de twee soorten voedsel effectief verhinderen, en zeer de houdbaarheid van het sap verlengen. In het optimaliseringsproces van het sterilisatiesysteem die de coaxiale in-line warmtewisselaar gebruiken, wegens zijn betrouwbare prestaties onder hoge druk, voorwaarden op hoge temperatuur.
Voorzorgsmaatregelen voor tubulaire sterilisator voor de productielijn van de sapverwerking: Controleer regelmatig vallen en filters om het belemmeren van stoomcondensaat te verhinderen. Controleer veiligheidskleppen, vaak drukmaten, en thermometers defecten. Als de lekkage van de schachtverbinding van de voerpomp om ernstig wordt gevonden te zijn, zou de eindzegelring op tijd moeten worden hersteld of worden vervangen. Indien gebruikt met een hoge drukhomogenisator, kan een 3wr-1.5-hoge drukpomp volgens de sapinstructies worden geselecteerd en worden gehandhaafd. Op gebieden die tijdens de winterstroomonderbrekingen kunnen bevriezen, zouden de pijpen moeten met 1%-loog worden afgevoerd of worden gevuld. De materiële verbindingen en de hanen zouden vaak het goede verzegelen moeten worden gecontroleerd om lekken en lucht het mengen te verhinderen zich. Als het materiaal lucht bevat, zal het het bevuilen van het materiaal op de pijpmuur versnellen.
Wanneer het materiaal niet in gebruik is, zou de stoomuitlaatklep voor toekomstig gebruik moeten worden geopend. Het motorlager van de het voeden centrifugaalpomp zou één keer per jaar moeten worden schoongemaakt en de smeerolie zou moeten worden vervangen. Zolang de helft van dragende shell wordt gevuld, zou de hoeveelheid smeerolie niet moeten zijn teveel. De voerpomp wordt niet toegestaan om tijdens de geen-vloeibare tijd te roteren. Wanneer er een plotselinge stroomuitval tijdens het sterilisatieprocédé is, zou de stoom snel moeten worden uitgezet, zou de klep van de stoomuitlaat moeten worden geopend om de stoom in het vat op hoge temperatuur te lossen, en de klep van de waterinham tegelijkertijd moeten zou worden geopend. Tijdens het sterilisatieprocédé, als de stoomeinden of de luchtdruk niet aan de procesvereisten kunnen voldoen, zou de klep moeten worden aangepast om het materiaal door te geven of tijdelijk de verrichting tegen te houden.
Gofun herinnert u eraan dat de tubulaire sterilisator in de productielijn van de sapverwerking puin zou moeten verhinderen de belemmerende sterilisator in te gaan, en de ingang van lucht zal ook het schrapen van de rol versnellen. Wanneer het materiaal niet tijdelijk in gebruik is, sneed de hoek klep af en de klep van het stoomafvoerkanaal voor het volgende gebruik moeten zou worden geopend.