De relevante rol van wat materiaal in de fruitverwerkingsproductielijn

July 27, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De relevante rol van wat materiaal in de fruitverwerkingsproductielijn

Het materiaal van de fruitverwerkingsproductielijn is uitgerust met een bel die apparaat produceren, dat de grondstoffen kan over draaien en de pesticideresidu's en de onzuiverheden verwijderen op de oppervlakte van de materialen. Tegelijkertijd, kunnen de aangewezen formuleringen aan het volledige desinfectie, sterilisatie en genezen worden toegevoegd. De onzuiverheden vloeien van het vaste kanaal weg, om een goed het schoonmaken effect te bereiken. Het heeft de kenmerken van hoge netheid, milieubescherming, energie - besparing, waterbesparing, en stabiel en betrouwbaar materiaal.
De fruitverwerkingsproductielijn maakt het water door de pomp van de hoge druk roterende lucht tuimelen, die het stof en het sediment op de oppervlakte van het materiaal van het belangrijkste lichaam kan snel scheiden. Het schoongemaakte materiaal wordt gevoed in het volgende proces door de riem van het roestvrij staalnetwerk, en de veelvoudige ventilatorpijpen zijn geïnstalleerd op het bovenste gedeelte van het lossingseind om het fruit schoon te maken tweemaal, en het het schoonmaken effect is goed.
De sterilisator van de netwerkriem van de fruitverwerkingsproductielijn keurt een nieuwe verwarmingsmethode goed, wordt de bodem niet gekleefd, en de het verwarmen temperatuur is eenvormig. De sterilisatiesnelheid is snel, van begin tot einde sterilisatie, tot 30 minuten. De compressor koelt snel af, bewarend heel wat elektriciteit. Geen behoefte om water, geen waterafval, kostenbesparing te gebruiken. Aangezien geen water wordt vereist, zullen geen waterlekken voorkomen. Er is geen behoefte om afvoerkanalen te installeren om de opslagvoorzijde schoon en proper te houden. Eenvoudig en praktische werking. De compressor kan volgens klantenbehoeften ingebouwd of openlucht zijn. Uitgerust met gietmachines, kan het apparaat overal op elk ogenblik worden bewogen.
De fruitverwerkingsproductielijn stelt regelmatig, met met hoge weerstand, roestvrij staal materieel, niet gemakkelijk te misvormen, kleine scalability, eenvoudige verrichting, geschikt onderhoud, geschikt machineonderhoud, Aseptische de buissterilisatie van enz. en de aseptische hoogte van de vat vullende opbrengst in werking - producten van het kwaliteits de aseptische sap. De onmiddellijke sterilisator met ultrahoge temperatuur en de aseptische grote zak het vullen machine kunnen online CIP-het schoonmaken en van de SLOKJEsterilisatie aaneenschakeling uitvoeren om de kwaliteit van het afgewerkte product te verzekeren en die te sparen meer dan 30% van energie met de traditionele structuur wordt vergeleken.
Het water van de fruitverwerkingsproductielijn - de badsterilisator keurt stoom en water gemengde sterilisatie, en waterkoeling bij kamertemperatuur goed. Deze machine heeft etc. de kenmerken van goede sterilisatieeffect, met geringe geluidssterkte, regelbare en duurzame, veilige en betrouwbare, automatische temperatuurcontrole, geschikt onderhoud. De machine kan alleen of samen met andere materiaalproductielijnen worden gebruikt, en is een ideaal sterilisatiemateriaal. De fruitverwerkingsproductielijn en de gehele regeling van de de pijpleidingsverbinding van het procesontwerp overwegen het behoud van natuurlijke aromatische componenten in het product, het volledige het koelen en het verwarmen procédé en materieel die vervoer, verhinder effectief het verlies van aromasubstanties door thermische die reactie wordt veroorzaakt, en verminder het kwaliteitsverlies door oxydatie op hoge temperatuur van de pulp wordt veroorzaakt.
Het de productielijnmateriaal van de Gofunfruitverwerking is een proces en een methode om vers fruit te verwerken om de eetbare kwaliteit van het fruit te handhaven of te verbeteren. De verse vruchten zijn rijk aan voedingsmiddelen, maar hun weefsels zijn zachter en bevatten meer water, dat hen voor diverse microbiële parasieten en fysico-chemische verslechtering vatbaar maakt. Het vereiste van fruitverwerking is de stockeerbaarheid en het gemakkelijke vervoer van het fruit te verbeteren, het aroma en de voedingswaarde van het fruit handhaven, en het is van grote betekenis om de marktlevering te regelen en volledig gebruik van de fruitmiddelen te maken.