Wat zijn de types van fruit en plantaardig diep verwerkingsmateriaal?

August 24, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de types van fruit en plantaardig diep verwerkingsmateriaal?

Het plantaardige verwerkingsmateriaal heeft een grote verscheidenheid en wijd gebruikt, die een belangrijke rol in de diepe verwerking van groenten speelt.
Ontwaterde groenten. Door het drogen technieken, wordt het volume van deze groente verminderd. Nemend verse uien als voorbeeld, kan slechts 1 ton ontwaterde uien voor elke 13 ton verse verwerkte uien worden verkregen, die voor opslag zonder gekoeld vervoer zeer geschikt is. Vorst het drogen wordt algemeen gebruikt voor verwerking. De groenten worden eerst gewassen en verwerkten, dan bevroren, wat het water in de installaties in ijs bevriest, dat dan wordt overgebracht naar het vacuüm drogen voorwaarden bij een hogere temperatuur, waar het ijs snel waterdamp wordt en verdampt. De ontwaterde groenten hebben goede rehydratie, en de vitaminen en andere voedingsmiddelen worden niet vernietigd. Daarom is het zeer populair in de verkoopmarkt.
Bevroren groenten. De schoongemaakte en gesorteerde groenten worden gebleekt, bij een uiterst snelle snelheid in een korte periode, bevroren en in een milieu van -15-18 graden Celsius geplaatst. Het kan beter de kleur, het aroma en de diverse efficiënte voedingsmiddelen van de originele groenten in de lage temperatuuromstandigheden aanhangen. De bevroren groenten worden gekenmerkt door goede terugwinningseigenschappen na het bevriezen, die aan verse groenten gelijkaardig is.
Schone groenten. Deze groente is geschikt om op de rand van steden te verwerken. De methode is de geoogste nieuwe groenten als voorbereiding te verwerken om overblijvende wortels, oud bladeren en insectongedierte, en toen was te verwijderen en hen te verpakken in schone nieuwe groenten voor verkoop. De kenmerken van deze schotel zijn dat het nieuw en schoon is, en de consumenten kunnen het direct verwerken en eten na het kopen, die zeer geschikt en snel is.
Groentesapdrank. Het is een nieuw type van natuurlijke gezondheidsdrank. Het verwerkingsprocédé is aan eerste was en verplettert de groenten om 70%-80% opgeschort groentesap te verkrijgen. Het kan het originele aroma en de voeding van groenten handhaven. Het wordt gekenmerkt door goede smaak en goed aroma. Het kan in gemengde dranken met thee, wijn, melk, enz. worden geformuleerd.
Kruidige groenten. De kruidige smaak kan de eetlust van mensen bevorderen en vet oplossen tegelijkertijd, dat het effect van het verminderen van vet heeft. Bovendien hebben de kruidige groenten de activiteit van het zuiveren van „DMN“, zodat hebben zij anti-risicoeigenschappen.
Gepoederde groenten. Gebruikend verse groenten als grondstoffen, wordt het gemalen in poeder na het drogen, vorst-dehydratie, en aan ander voedsel dan toegevoegd om voedselaroma en voeding te verbeteren.
Schoonheidsgroenten. Het zuivere die meloensap uit komkommer, watermeloen en een andere meloensappen kan wordt gehaald wetenschappelijk met hoogwaardige vetten en chemische grondstoffen worden gemengd, die het effect van het handhaven van huid en het verhinderen van het verouderen op het menselijke lichaam hebben. Gemaakt in geavanceerde de schoonheidsroom van de huidzorg, gezichtsreinigingsmiddel, enz. Dit high-end schoonheidsschoonheidsmiddel is zeer populair in de buitenlandse kosmetische markt. Daarom zijn de mensen meer en meer dierbaar van schoonheidsproducten met high-tech plantaardige inhoud, die in Marktheuvel zeer populair zijn.
Het artikel introduceert hoofdzakelijk de types van fruit en plantaardig diep verwerkingsmateriaal, en ik verheug me op het helpen van iedereen. Als u relevantere informatie nodig hebt, kunt u de redacteur van Co. van het de Machinesmateriaal van Shanghai GOFUN, Ltd voor overleg contacteren. Co. van het de Machinesmateriaal van Shanghai GOFUN, Ltd is een privé jointstock onderneming op technologie gebaseerd. Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerp en de vervaardiging van fruit en plantaardige verwerking en verpakkingslijnmateriaal, en is geëngageerd aan het verstrekken van one-stop oplossingen voor fruit en plantaardige verwerkingsprojecten.