• De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316
  • De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316
De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316

De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO 9001
Modelnummer: Gfm-mp-006

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Film die houten doos verpakken
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, visum
Levering vermogen: 30 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: Voedselrang SS 304/316 Toepassing: Sapdrank
Garantie: 12 maanden Voltage: 220/ Aangepast 380V,
Voorwaarde: Nieuw Type: Automatische lijn
De naverkoopdienst: Professioneel technisch ontwerp Capaciteit: 60 T/d ~ 1500 Aangepaste T/d,
Functie: En jam, Puree die, Pulp mengen zich verpakken Eigenschap: Milieuvriendelijk
Gebruik: Industrieel gebruik Productnaam: Het mengen zich en van de Verpakkingsverwerking Lijn
Hoog licht:

SS316 Drinkwaterproductielijn

,

1500T/D Drinkwaterproductielijn

,

380V Drinkwaterproductielijn

Productomschrijving

Drank die Lijn Automatische A mengen aan het Drinkwater die van Z Lijn veroorzaken

 

Beschrijving

 

Is de mengende en verpakkende productielijn van de de Sauspuree van de Deegjam hoofdzakelijk samengesteld uit hoge snelheids suiker-oplossend materiaal, filtrerend materiaal, die materiaal mengen, die materiaal, homogenisatie, het ontgassen, sterilisatie en ander materiaal wegen. De volledige lijn wordt ontworpen voor drankjam het mengen volgens internationale kwaliteitsnormen.

 

 

Technische Voordelen

 

Rekening houdend met de daadwerkelijke vereisten van de fabriek van de klant en het projectmateriaal, keuren de installatie en het plaatsen van het productielijnmateriaal segmentatie plaatsende, modulaire PLC automatische controle, ontwerplay-out volgens de grootte en kenmerken die van de installatie goed, de rationaliteit van bouw en verrichting ter plaatse, en goede werkomgeving de verzekeren Ter plaatse; realiseert compacte lay-out van workshopmateriaal en brede ruimte, bereikend het economische en esthetische ontwerpeffect van moderne productieworkshop;

 

Milieuvriendelijk

 

 

Energy-saving het ontwerp en het recycling van thermische energie worden overwogen in alle productiestappen, die zeer energieverbruik vermindert en meer dan 35% van energie in dezelfde industrie spaart. Tegelijkertijd, overweegt het schoonmakende water in het voorbehandelingsproces een bepaald recycling; Het afval zoals slakken is direct uitgesloten van de productieworkshop door het systeem van de schroeftransportband.

Het pijpleidingsproces is redelijk, is de materiaalconfiguratie high-end en praktisch, en de bezettingsgraad is uiterst hoog. Tegelijkertijd, overwegend de maximumkostenbesparingen voor klanten, is het het basisontwerpconcept het bedrijf.

 

 

Kwaliteitsborging

 

 

Volg strikt het automatisering en normalisatieproces die de instabiliteit te verhinderen van de productkwaliteit door menselijke interventie wordt veroorzaakt. In elke verrichting, worden de rationaliteit en de vloeiendheid van materiële verrichting volledig overwogen. Vergroot behoorlijk de marge op basis van het ontmoeten van de aangegane output, en maximaliseer de functie en functie van elk apparaat, zodat om één apparaat niet zo te verspillen en niet een maatregel te treffen.

 

Eigenschappen

 

 

1)Diversevormenvanhetmengen vanvinnenzijngeschiktvoorproductievanverschillendetypesvanproducten.

2)Gemaakt van ingevoerd roestvrij staal 304 of 316L.The-de het tanklichaam en pijp zijn het uitgevoerde spiegel oppoetsen.

3)De vacuümpomp kan worden uitgerust om vacuüm (facultatieve) uit te voeren afschuiming.

4) Het type van bodeminstallatie zijn het verspreidende hoofd en FLUKO-pijpleidingstype het emulgerende hoofd facultatief aan speedupontbinding en emulgering van materiaal.

5)Het kabinet van de roestvrij staal elektrische controle kan de verrichting van materiaal, en vertoningsgegevens, dergelijke temperatuur en het mengen omwentelingssnelheid enz. volledig controleren.

6)De gehele machine met inbegrip van de belangrijkste tank, treden, roestvrij staal platfrom, elektrische controledoos.

 

Voordelen

 

 

1)Deze vloeibare het mengen zich knoop die van het machinegebruik elke parameter volgens de technologievereisten plaatsen.

2)Mengt systeem keur geavanceerde drievoudige het mengen en van de frequentieomzetting snelheidsaanpassing goed, om productie van verschillend technologievereiste tevreden te stellen.

3)Verwarmend of koelend het materiaal in het binnenjasje elektrisch gebruiken of stoom het verwarmen.

4)Los de materiële keus positieve druk die of het overhellen het lossen lossen.

5)Keur het schoonmakende systeem van CIP goed om het tanklichaam grondig en efficiënt schoon te maken.

 

De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316 0

 

 

Bedrijfsinformatie

 

Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkende en verpakkende lijnen voor appel, peer, perzik, mango, en abrikoos en andere vruchten & groenten, en wijd uitgespreid lof van klanten in zowel de binnenlandse als overzee markten ontvangen. De machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese en Amerikaanse landen. Het doel van het Gofunbedrijf om de opmerkelijke voedselmachines te creëren en tot de landbouwindustrie van de wereld bij te dragen. Wij begingen ons wereldwijd oprecht aan een briljant vooruitzicht en een wederzijdse voordeelverhouding met alle mensen en vrienden van!

 

De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316 1

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Productielijn van het de Drank Drinkwater van 1500T/D SS316 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.