• Van het het Pakket5t/h Fruit van de HUISDIERENfles de Lijn van de de Jamverwerking
  • Van het het Pakket5t/h Fruit van de HUISDIERENfles de Lijn van de de Jamverwerking
Van het het Pakket5t/h Fruit van de HUISDIERENfles de Lijn van de de Jamverwerking

Van het het Pakket5t/h Fruit van de HUISDIERENfles de Lijn van de de Jamverwerking

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO 9001
Modelnummer: Gfm-MP

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 60 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, visum
Levering vermogen: 30 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: 304/316 Roestvrij staal Toepassing: Sap, Jam
Garantie: 12 maanden Voltage: aangepast 380V,
Voorwaarde: Nieuw Type: Kant en klare verwerkingslijn
De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Capaciteit: 60 t/d, 150 t/d, 250 t/d, 1500 Aangepaste t/d,
Functie: Sap, Jam die, Puree, Pulp Verwerkingslijn verpakken Eigenschap: Hoog rendement
Gebruik: Industrieel gebruik Productnaam: De Lijn van de aseptische Verpakkingsverwerking
Hoog licht:

5T/H de Verwerkingslijn van de fruitjam

,

De Fruitverwerkingslijn van de HUISDIERENfles

,

De Lijn van de hoog rendementFruitverwerking

Productomschrijving

5 ton van de de Jamverwerking van het Uurfruit van de de Lijn het Volledige Installatie van de het HUISDIERENfles Pakket

 

Beschrijving

 

De de Sauspuree die van de Deegjam productielijn mengen is hoofdzakelijk samengesteld uit hoge snelheids suiker-oplossend materiaal, filtrerend materiaal, die materiaal mengen, die materiaal, homogenisatie, het ontgassen, sterilisatie en ander materiaal wegen. De volledige lijn wordt ontworpen voor drankjam het mengen volgens internationale kwaliteitsnormen.

 

 

Hoofdmateriaal

 

Het mengen zich en Voorbereidingstank

Hoofdzakelijk gebruikt voor zich het mengen en de voorbereiding van de verschillende soorten producten, zoals het vruchtensap, deeg, saus en enz.

 

Suiker-smeltende Tank

Gebruikt in de voedsel en drankindustrieën dat hoofdzakelijk voor zich het mengen en de voorbereiding van de verschillende soorten producten, zoals het vruchtensap, het deeg, de saus en enz. worden gebruikt.

 

Homogenisator

Wijd gebruikt in de productie van vruchtensapdranken, zuivelproducten, cosmetischee producten en geneeskundeproducten. Het wordt gebruikt voor het maken van de vloeibare producten om de meer gemengde en goed-aangepaste producten te raffineren hoog te drukken en te produceren.

 

Vacuümontluchter gebruikt in het ontgassen van het vruchtensap in vacuüm om de bruine oxidatie en draaien te verhinderen, tegelijkertijd, verwijderend het gas die aan de zwevende deeltjes vastmaken, die de deeltjes tegenhouden upping, verbeterend het kijken, verminderend bellen in steriliseren het op hoge temperatuur en vullend, en verminderend de corrosie. De ontgasser kan ook in het produceren van vloeibare melk, en drank tevredenstellende melk worden gebruikt.
 

Onze Diensten

 

  1. Garantietijd: één jaar, van de datum die het product het gekwalificeerde opdragen van is. Om het even welke schade behalve de verkeerde verrichting tijdens garantieperiode wordt vrij hersteld. Maar de reis en de hotelkosten zouden telling op koper moeten zijn.
  2. Diensten van de Commissie: de installatie van het product en het opdragen aan de de vraagkant, zullen onze ingenieurs niet daar tot krijgen uw overeenkomst laten.
  3. De opleidende diensten: onze ingenieurs zullen uw personeel opleiden om het tijdens de periode in werking te stellen van installatie en het opdragen, en zij zullen niet daar weggaan tot uw personeel het kan behoorlijk en normaal in werking stellen.
  4. De onderhoudsdiensten: om het even welk defect gebeurde, zodra u onderzoek ons, wij u binnen 48 uren behalve de speciale redenen zullen antwoorden.
  5. De levenslange diensten: wij verlenen de levenslange diensten voor alle producten wij, uitver*kopten en de vervangstukken van kortingsprijs voorzien.
  6. De certificaatdiensten: wij kunnen verwante certificaten aan klanten volgens het verzoek van klanten vrij verstrekken.
  7. De inspectiediensten: u kunt het derde bedrijf van de deelinspectie of uw inspecteur vragen om de producten vóór verzending te inspecteren.
  8. Het dossier: de Handspecificatie, rapport van het materiaal dat aan het materiaal en anderen gebruikte documenteert verwant met de GMP authentificatieinformatie zal door ons worden verstrekt.

 

Bedrijfsinformatie

 

Het bedrijf werft professioneel en technisch personeel in de industrie aan. De kern R&D en de technische vaardigheden van het team van de kerntechnologie zijn van de Landbouwuniversiteit van Huazhong, Yangtze-Universiteit en de Universiteit van Shanghai van Technologie. De ononderbroken ontwikkeling van het technische team zal een sterke en duurzame vitaliteit in de Gofun-machines inspuiten. De innovatieve en duurzame oplossingen zullen klantenwaarde blijven verbeteren en klantenconcurrentievermogen verbeteren.

 

Van het het Pakket5t/h Fruit van de HUISDIERENfles de Lijn van de de Jamverwerking 0

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van het het Pakket5t/h Fruit van de HUISDIERENfles de Lijn van de de Jamverwerking kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.