440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ ISO9001 Garantie: 1 jaar
Voltage: 220/380/440V, volgens klanten Capaciteit: 1 t/u, 5 t/u, 10 t/u, 20 t/u
Productnaam: Mangopulppuree verwerkingslijn De naverkoopdienst: Overzeese technische ondersteuning:
Hoog licht:

De industriële Machine van de Mangopulp

,

440V mango Juice Machine

,

Mechanische Mango Juice Production Line

Productomschrijving

De Post van de Mangojuice processing line one stop van 15T/D Industral

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijnen van de mangoverwerking kunnen alles van verse mango's aan verschillende types van eindproducten produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mangoconcentraat, mangodeeg, mangosap, mangodrank, van verse mango's aan aseptisch vat doet in zakken om eindproducten te veroorzaken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem, ontziltingssysteem ontvangen, systeem, het verpulveren voorverwarmen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Dan kunt u de steriele zak in de emmer zetten om het eindproduct te krijgen.

 

En het mangodeeg in de aseptische zak in trommel kan verder aan de drank van het mangosap, sausen worden geproduceerd en ingevuld stand-up zak, kan het Metaal, kan het Aluminium, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, Met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdraagt opleidt
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEERT DIE ⇒ BESTEMT DIE ⇒ VOORVERWARMT DIE & ⇒ VERPULVERT RAFFINEERT CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. Brix kan de definitieve ketchup volgens klantenvereisten worden ontwikkeld.

3. De definitieve mangopuree wordt ingepakt in steriele emmerzakken. Met dit type van verpakking, kan de houdbaarheid bij kamertemperatuur 2 jaar bereiken. Dit kan het verschepen en opslagkosten beduidend drukken.

4. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van hygiëne en voedselveiligheid voldoen.

5. Naast het vullen van aseptische zakken, kunnen wij metaalblikken, zakken, zakken, glasflessen, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

6. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

7. De volledige productielijn heeft een compact, wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en geschikt. Alle cultuur en onderhoudsgebieden zijn uitgerust met cultuur en onderhoudsplatforms om de veiligheid van exploitanten te verzekeren.

9. U kunt afzonderlijke verwerkingslijnen voor verschillende types van vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

10. Het afval van de productielijn kan als meststof worden gebruikt.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango's komen, zijn zij gewoonlijk grote vrachtwagens. Als zij manueel worden leeggemaakt, is het zeer moeilijk. Daarom ontwierpen wij het het leegmaken platform, gebruikend waterkanonnen om de verse mango's van de vrachtwagen, en water leeg te maken om de verse mango's aan de verwerkingslijn te vervoeren. En het het leegmaken platform heeft ook een functie, kan het de verse mango vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 3440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 4

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was, kunnen wij de bellenwasmachine gebruiken en wasmachine samen borstelen bespuiten. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Ook, voor een beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 5440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 7440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 8

5. Het ontpitten

De het vlekkenmiddelenlooppas van de mangosteen bij een snelheid van 1470 t/min aan verbrijzelings verse mango's om ervoor te zorgen dat alle mangokernen en pitten worden schoongemaakt, die afval kunnen zeer verminderen en pulpopbrengst verhogen. De kern zal buiten de fabriek worden verzonden en de pulp zal aan de volgende stap worden gepompt.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 9440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 10

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 11440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 12

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met de snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm gaan, dat helpt om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor het eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor het tweede stadium zou het scherm kleiner zijn. De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 60%~75% bereiken. Nahetverpulveren, zullende detomatenschilenzadenvantomatenpulpwordengescheiden. Demachinewerktmethogecapaciteitenstabieleprestaties; Gemakkelijk omwordengewerktenveranderingszeven; Geschiktvoorveleverschillendesoortenvruchtendiedepassievrucht, detomaat, deperzik, deabrikoos, demango, deappelenenz.omvatten;

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 13440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 14

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 15440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 16

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopulp gebruiken wij de buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine, zullen wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur verwarmen. Deze manier kan ook de test en de voedingsmiddelen van tomatenpuree zoveel mogelijk beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt de beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 17440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 18

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 19440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 20

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 21440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line 22

 

 

 

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 440V de industriële machine van de de mangopulp van Mangojuice processing line kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.