Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: Gfm-APL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voorwaarde: Nieuw Verleende naverkoop de Dienst: Beschikbaar de dienstcentrum overzee
Materiaal: Roestvrij staal 304 of 316 Toepassing: fruit en vegatables
Capaciteit: 10tone-200tone per dag Productnaam: de machine van de appelverwerking
Hoog licht:

Roestvrij staal 316 Apple-Wasmachine

,

Water Kringloopapple Juice Production Line

,

50Hz Apple Juice Making Machine

Productomschrijving

De geavanceerde appel Juice Sus 304 van de Productietechnologie Verwerkingsinstallatie

 

Productomschrijving van de lijn van de appelverwerking

 

Co. van het de Machinesmateriaal van Shanghai GoFun, Ltd is een professioneel ontwerp en verkoop van fruit en plantaardige verwerkingsmateriaalbedrijf, met rijke ervaring in techniekprojecten, sterke technische capaciteit en de capaciteit van de nieuw productontwikkeling. Volgens het integreren van en het absorberen van de geavanceerde mechanische ontwerpconcepten de landen van Europa, heeft het bedrijf ruim de technische verbetering van de verwerkingstechnologie en de het materiaalverbetering van sap, deeg, gedroogd fruit, drank, enz. gerealiseerd.
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van en het verkopen van de gehele lijn van verwerkend en verpakkend materiaal met dagelijkse verwerkingscapaciteit van 10 ~ 1500 ton. Van de selectie van productietechnologie aan het ontwerp en aanpassing van rendabel materiaal, zijn wij op maat gemaakt voor klanten. Het bedrijf nam aan de ontwikkeling van tomaat, appel, mango, perzik, mispel en ander fruit deel en het plantaardige verwerkingsmateriaal in Xinjiang van China, Binnenmongolië, Gansu, Guizhou en andere gebieden is goed - ontvangen door gebruikers geweest. Tegelijkertijd, worden de producten niet alleen uitgevoerd naar Afrika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en andere gebieden, maar ook in Europa en de Verenigde Staten en andere ontwikkelde landen goede reputatie hebben bereikt.

Gofun kan niet alleen het materiaal van de appelverwerking voor de installatie verstrekken, maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij plaats opdragen opleiden
  • van één jaar na verkoopwaarborg
  • Life-long dienst
  • & Pakket die ontwerpen kopen

 

Hoofdparameters van de appelproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de appelverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse appel
Eindproduct: appelpulp, appelpuree, appelsap, appeljam, droge appel en enz.
Eindproduct Brix: 10%~12%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het appeldeeg

 

VERSE DE TRANSPORTBAND⇒ WAS ⇒ DIE VAN APPLE ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ RIEMtype DE EVAPORATOR ⇒ VOORVERWARMEN DIE VAN DE SAPtrekker ⇒ HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het appelproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de appelverwerking aan.

De grondstof kan vers appel, appelsap, enz. zijn. En het eindproduct kan appeldeeg, appelmoes, appelsap, appelpoeder, gedobbelde appel, enz. zijn.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de appelverwerking

 

Apple-de verwerkingslijn is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verstrekkend hoogte - de kwaliteitsmachines en dienst aan voedselfabrikant.

1.High verwerkingscapaciteit: gevarieerd van 20 T/day aan 1500 T/day.

2.Multiple toepassingen: de verwerkingslijn kan gelijkaardige kenmerken van vruchten behandelen.

3.Automatic de controlesysteem van de desinfectie vloeibaar concentratie: waarborg effectief het sterilisatieeffect en controleer het desinfectieresidu.

4.Efficient de maalmachine verbeterde het hoge outputpercentage appelen en peren.

5.Using een efficiënte trekker van het riemsap om de juicing efficiency en het outputpercentage te verbeteren.

6.Automatic PLC gecontroleerd productieproces om de arbeidsintensiteit te verminderen en productieefficiency te verbeteren.

7.Low-temperatuur vacuümverdamping: verminder de aromasubstanties en de voedende verliezen.

8. een verscheidenheid van maatregelen van de energieterugwinning verhoogden energiegebruik en verminderen zeer productiekosten.

9.UHT de sterilisator en het aseptische die vullen de machine, van de verontreiniging van bacteriën wordt geïsoleerd, verzekeren de veiligheid van het voedsel en breiden de houdbaarheid van het product uit.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de appelverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de appelpulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het appeldeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse appel, normaal met grote vrachtwagen, als de lossing met mens, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse appel van vrachtwagen, ook gebruikswater aan leverings verse appel aan de verwerkingslijn. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse appel vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings verse appel van buiten het gebouw aan binnenkant.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 3Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 4

3. Was

Vóór verwijder de schillen en de zaden van verse appel, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit. Voor was kunnen wij bellenwasmachine gebruiken en wasmachine samen borstelen bespuiten. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Ook, voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 5Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van appel schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte appelen regelen door mens.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 7Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 8

5. Het verpletteren

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft meest geavanceerde het werk principe, hogere nauwkeurigheid van vervaardiging en het best het verpletteren functies. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van vele soorten vruchten of groenten, bijvoorbeeld: tomaat, appel, peer, aardbei, selderie, enz. het zich de grondstoffen in kleine deeltjes kan overhaast storten, die het het werk effect van volgende verwerkingssectie konden verhogen. De machine is samengesteld uit voervultrechter, zijdekking, kader, belangrijkste as, dragend blok, motor, motorstructuur, afzetvultrechter enz.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 9Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 10

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 11Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 12

7. Riemtype saptrekker

Het Gofunbedrijf vervaardigde de riempers door buitenlandse vooruitgangstechnologie te leren, is het een efficiënte persmachine en vrij belangrijk, die de sapcapaciteit tijdens de vruchtensap of groentesapverwerking kunnen verbeteren.

Het wordt gebruikt voor vruchten en de groenten die drukken, als appel, het tarief van het perenenz. sap is meer dan 70%.

Energie - besparing en automatische controle.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 13Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 14

 

9. Het steriliseren

Voor het deeg van de de pureeappel van de appelpulp, gebruiken wij buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine zullen wij het product aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur verwarmen. Als deze manier kan ook de smaken en de voedingsmiddelen van de puree van de appelpulp of het concentraat van het appeldeeg zoveel mogelijk beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt de beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 15Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 16

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 17Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 18

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de appelmoes of de ketchup te maken.

Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 19Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem 20

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Roestvrij staal 316 Apple Juice Processing Line 50Hz met Water recycleert Systeem kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.