100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: Één jaar Type: kant en klare verwerkingslijn
Macht (w): Regelbaar Voordeel: Hoog rendement
Productnaam: de lijn van de tomatenpureeverwerking Materiaal: 304 roestvrij staal
Toepassing: tomaat, fruitjam Functie: Hoog rendement het Drogen
Hoog licht:

De Lijn van de de Mengelingsverwerking van de tomatenketchup

,

100T/D lijn van de tomaten de kant en klare verwerking

,

SS304 de lijn van de de jamverwerking van het tomatenfruit

Productomschrijving

30-100T/D Lijn van de de Mengelingsverwerking van de tomatenketchup Één de Eindedienst

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijn van de tomatenverwerking kan zowel verse tomaten als diverse soorten geëindigd veroorzaken - producten. Populaire producten zoals tomatenpuree, tomatensaus en ketchup, evenals de lijn van de tomatesapverwerking, van verse tomaten aan steriele zakken in vaten voor de productie van het eindproduct.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk: verse tomaat die systeem, wassend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, het koken ontvangen en systeem schoonmaken, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Dan kunnen wij tomatenpuree met een aseptische zak in de trommel krijgen.

 

De tomatenpuree in een steriele trommelzak wordt dan verwerkt in tomatenketchup, sausen en sappen en met zakken, stand-up zakken, metaalblikken, polypropyleencontainers, flessen, geveltopdeksels en meer gevuld.

 

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse tomaten aankomen, is het gewoonlijk een zware vrachtwagen, en het is zeer moeilijk om met mensen samen te voegen. Daarom ontwerpen wij een uitwerpingsplatform en een gebruikswater om verse vruchten/tomaten aan de productielijn te leveren. Ook, gebruik het waterkanon om verse vruchten/tomaten uit de vrachtwagen te werpen. Bovendien heeft het het leegmaken platform een andere eigenschap die verse vruchten/tomaten om vóór verwerking toelaat worden voorgewassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 0100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 1

3. Was

Het verse fruit moet grondig worden gewassen alvorens te verpletteren. Voor was, kunnen wij de bellenwasmachine en de nevelwasmachine samen gebruiken. Als de wasvraag hoog is, kunnen meer wasstappen worden toegevoegd. Bovendien, wij kunnen het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken voor beter het schoonmaken effect toevoegen.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 2100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 3

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 4100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 5

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachines hebben de meest geavanceerde werkende principes, de hogere productieprecisie en de betere het verpletteren mogelijkheden. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt om diverse soorten vruchten en groenten, zoals tomaten, mango's, appelen, aardbeien, peren en selderie te malen. De grondstof kan in kleine deeltjes worden verpletterd, die het het werk effect in de volgende verwerking kunnen verbeteren. hoofdstuk. De machine bestaat uit voervultrechters, kaders, assen, dragende blokken, zijdekking, motoren, motorstructuren, afzetvultrechters en meer.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 6100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 7

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 8100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 9

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook bij 1470 t/min die, die tot middelpuntvliedende kracht leiden en het product toestaan om door de zeef over te gaan en de kwaliteit van het product verbeteren. Gewoonlijk worden twee stadia gebruikt, een verbrijzelaar en een raffineermachine, maar de zeef van elk stadium is verschillend, heeft het eerste stadium een grote zeef, en het tweede stadium heeft een kleine zeef. De pulp die in twee stadia machine voor de opbrengst van de tomatenpulp kan maken 90%-95% bereiken. Na het koken, zijn de de tomatenschil en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine loopt met hoge prestaties en stabiele prestaties. Het is gemakkelijk te werken en de zeef kan worden vervangen. Geschikt voor een grote verscheidenheid van vruchten zoals passievrucht, tomaten, mango's, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 10100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 11

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt om tomatenpuree en lage temperatuur vacu5um te concentreren. Hier gebruiken wij gedwongen - omloop vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en bij lage temperatuur is, zodat zoveel mogelijk zullen de smaak en de voedingsmiddelen worden beschermd. En nu verdampen het water van de tomatenpulp, dan krijgen wij tomatenpuree, gewoonlijk Brix 28-30% en 36-38%.

 

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 12100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 13

9. Het steriliseren

Voor tomatenpuree, wordt een pijp-in-pijp type sterilisator gebruikt. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Deze machine houdt de tomatenpuree bij zeer op hoge temperatuur van ongeveer 115°C 30 seconden en koelt het onmiddellijk aan omgevingstemperatuur af. Deze manier u kan de tomatenpuree ook testen en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk beschermen. Het volledige systeem gebruikt programmeerbare controles. Het besturingssysteem gebruikt een mens-machine interface van het beeld, dat voor het begrip van de het werk status van elke component van het intuïtief apparaat geschikt is.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 14100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 15

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met een buis-in-buis sterilisator. Dit is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om een aseptisch milieu te verzekeren. En die de het vullen holte is ook stoom wordt beschermd om ervoor te zorgen dat het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - veelvoudige veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van de technologie van het spiegellassen om een keurige en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en het autoslokje zijn beschikbaar met de sterilisator. Gemakkelijk configureerbaar om verschillende volumes en grootte van aseptische zakken aan te passen.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 16100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 17

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 18100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde 19

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 100T/D van de de Mengelings de Kant en klare Verwerking van de tomatenketchup Dienst van het de Lijnss304 Één Einde kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.