20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voorwaarde: Nieuw De naverkoopdienst: Onlineondersteuning
Materiaal: 304 roestvrij staal Naam: de machine van de tomatenpureeverwerking
Macht: Aangepast Voordeel: Hoog rendement
Hoog licht:

De Verwerkingsmachine van de roestvrij staaltomatenpuree

,

20T/H tomatenpuree die Machine maken

,

De automatische Machine van het Ketchupproces

Productomschrijving

304 het Hoge rendement van de de Verwerkingsmachine 20T/H van de roestvrij staaltomaat

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

Een lijn van de tomatenverwerking kan alles van verse tomaten aan diverse types van eindproducten produceren. De populaire producten zoals tomatenpuree, tomatenpuree en tomatenpuree zijn de lijnen van de tomatesapverwerking, van verse tomaten aan de productie van het eindproduct, in aseptische zakken in vaten.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk: verse tomaat die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem, dringend systeem, verpulverend en filtrerend systeem, filtrerend systeem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem, het aseptische vullen ontvangen systeem. Dan kunnen wij ketchup in aseptische zakken in emmers krijgen.

 

De tomatenpuree in trommel aseptische zakken kan verder geproduceerde tomatenpuree, sausen, sappen en sachets, stand-up zakken, metaalblikken, pp-containers, flessen, geveltopbovenkanten, enz. zijn.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 120T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De tomaten kunnen heet- wordengedrukt of koud geperst.

3. De Brix inhoud van de definitieve ketchup kan volgens klantenvereisten, over het algemeen 28-30% of 36-38% worden ontworpen.

4. De definitieve ketchup zal in steriele zakken in emmers worden ingepakt. Met dit type van verpakking, kan de houdbaarheid tot twee jaar zijn bij kamertemperatuur. Zij kunnen de kosten van vervoer en opslag zeer drukken.

5. Alle materialen zijn voedselrang, en het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

6. Naast het aseptische zak vullen, kan het metaalblikken, sachets, stand-up zakken, glaskruiken, PET/PP-containers, enz. ook maken.

7. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

8. De volledige productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie;

9. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Elk het voeden onderhoudsgebied wordt ontworpen met het voeden van onderhoudsplatform om de veiligheid van exploitanten te verzekeren.

10. Wij kunnen de lijnen van de douaneverwerking voor diverse vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

11. Het afval door de productielijn wordt geproduceerd kan in meststof worden gemaakt die.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse tomaten, gewoonlijk in een grote vrachtwagen, in handig komen, gaat het zeer moeilijk zijn. Zo ontwierpen wij het versieplatform om het verse fruit/de tomaten van de vrachtwagen vrij te geven gebruikend waterkanonnen en wij gebruiken ook water om het verse fruit/de tomaten aan de verwerkingslijn te vervoeren. En het het leegmaken platform heeft ook een functie, kan het verse vruchten/tomaten vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 420T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 5

3. Was

Het verse fruit moet zorgvuldig worden gewassen alvorens te verpletteren. Voor was kunnen wij schuimwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als de wasvereisten hoog zijn, kunnen meer wasstappen worden toegevoegd. Bovendien voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 620T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 820T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft het werk principe vooruitgegaan, hogere productieprecisie en beste verpletterend functie. Hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van een verscheidenheid van vruchten of groenten, zoals: tomaten, appelen, peren, aardbeien, selderie, enz. Deze machine is samengesteld uit voedende vultrechter, zijdekking, kader, hoofdschacht, dragende zetel, motor, motorstructuur, lossingsvultrechter, enz.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 1020T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 1220T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De roterende snelheid van deze machine is 1470 t/min, wat middelpuntvliedende kracht produceert, en de productpassen door het scherm, dat aan de verbetering van het product voordelig is. En wij gebruiken gewoonlijk een dubbel stadium van verbrijzelaar en filter, heeft elk stadium de verschillende schermen, heeft het eerste stadium het groter scherm en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De opbrengst van tomatenpulp van de verbrijzelaar in twee stadia kan 90%~95% bereiken. Na afstraffing, zullen de de tomatenhuid en zaden van de tomatenpulp worden gescheiden. De machine heeft een grote werkbelasting en stabiele prestaties; gemakkelijk om het scherm in werking te stellen en te vervangen; geschikt voor een verscheidenheid van vruchten, met inbegrip van passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel, enz.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 1420T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaken en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd. En op dit ogenblik, verdampen wij het water van de tomatenpulp, dan zullen wij de tomatenpuree krijgen, normaal is Brix 28-30% en 36-38%.

 

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 1620T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 17

9. Het steriliseren

Voor ketchup, gebruiken wij een buis-in-buis sterilisator voor sterilisatie. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Gebruikend deze machine, verwarmen wij neer de ketchup aan op hoge temperatuur van ongeveer 115°C 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan omgevingstemperatuur. Dit bewaart ook de tomatenpuree en test zoveel mogelijk de voedingsmiddelen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die voor het begrip van de lopende status van elke component van het impliciet materiaal geschikt is.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 1820T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 19

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 2020T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 2220T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal 23

 

 

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 20T/H automatische Machine 304 van de Tomatenverwerking Roestvrij staal kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.