Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: Gfm-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ ISO9001 Garantie: 1 jaar
Voltage: 220/380/440V, volgens klanten Type: Kant en klare verwerkingslijn van A aan Z
Materiaal: SUS304/SS316 Capaciteit: 1 t/u, 5 t/u, 10 t/u, 20 t/u
Productnaam: De lijn van de de pureeverwerking van de mangopulp De naverkoopdienst: Overzee technische ondersteuning
Hoog licht:

10T/H de Lijn van de mangoverwerking

,

De Lijn van de de Pureeverwerking van de mangopulp

,

De Lijn van de mangoverwerking 440V

Productomschrijving

De automatische Lijn van de de Pureeverwerking van de Mangopulp 10 T/H de Installatie van de Mangoverwerking

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking kan uit verse mango aan verschillende soorten het eindproduct produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, het deeg van het mangoconcentraat, mangosaus, mangosap, de verwerkingslijn van de mangodrank, die uit verse mango aan het eindproduct met de aseptische zak in trommel produceren.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, wassend systeem ontvangen, sorterend systeem, die verwijderend systeem, voorverwarmend systeem, het verpulveren en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem ontpitten. Dan kunnen wij de eindproducten met de aseptische zak in trommel krijgen.

 

En het mangodeeg in de aseptische zak in trommel kan verder aan de drank van het mangosap, sausen worden geproduceerd en ingevuld stand-up zak, kan het Metaal, kan het Aluminium, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, Met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdraagt opleidt
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEERT DIE ⇒ BESTEMT DIE ⇒ VOORVERWARMT DIE & ⇒ VERPULVERT RAFFINEERT CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De capaciteit van vers fruit kan van 60 Ton Dag aan 1500 Ton/Dag worden aangepast.

2. Brix van definitieve tomatenpuree kan als eis van de klant worden ontworpen.

3. Het definitieve mangodeeg zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

4. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

5. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, glaskruik, PET/PP-container, enz. kan.

6. De belangrijke punten van de productielijn keuren internationaal eerste merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC enz. van Siemens) goed

7. Het gehele productielijnontwerp is compacte en wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement en energie - besparing, lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en vermenselijkt. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms, om de veiligheid van de exploitanten te verzekeren.

9. Wij kunnen de aangepaste verwerkingslijn voor verschillende types van fruit en groente ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, originele pulp, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn, en andere producten produceren.

10. Het afval van de productielijn kan in meststof worden geproduceerd.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse mango, normaal met grote vrachtwagens, als de lossing door arbeid, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse mango van vrachtwagen, ook gebruikswater om verse mango aan de verwerkingslijn te leveren. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse mango vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 3

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was, kunnen wij de bellenwasmachine gebruiken en wasmachine samen borstelen bespuiten. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Ook, voor een beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 4

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 5

5. Het ontpitten

De mangoontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om alle mangokernen ervoor te zorgen en de galmen worden volledig schoongemaakt, die het afval kunnen zeer verminderen en de pulpopbrengst verbeteren. De kernen zullen buiten fabriek worden verzonden, en de pulp zal aan volgende stap worden gepompt.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 6

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 7

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met de snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm gaan, dat helpt om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor het eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor het tweede stadium zou het scherm kleiner zijn. De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 60%~75% bereiken. Nahetverpulveren, zullende detomatenschilenzadenvantomatenpulpwordengescheiden. Demachinewerktmethogecapaciteitenstabieleprestaties; Gemakkelijk omwordengewerktenveranderingszeven; Geschiktvoorveleverschillendesoortenvruchtendiedepassievrucht, detomaat, deperzik, deabrikoos, demango, deappelenenz.omvatten;

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 8

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 9

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopulp gebruiken wij de buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine, zullen wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur verwarmen. Deze manier kan ook de test en de voedingsmiddelen van tomatenpuree zoveel mogelijk beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt de beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is.

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 10

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekt. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn 11


 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Automatische 10T/H-van de de Installatie440v Puree van de Mangoverwerking de Verwerkingslijn kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.