10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: 1 jaar Voltage: 220/380/440V, volgens klanten
Certificering: CE/ ISO9001 Type: Kant-en-klare verwerkingslijn van A tot Z
Materiaal: SUS304/SS316 Capaciteit: 1 ton/uur, 5 ton/uur, 10 ton/uur, 20 ton/uur
Productnaam: Verwerkingslijn voor mangopulppuree De naverkoopdienst: Overzee technische ondersteuning

Productomschrijving

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning

 

Productomschrijving van de mango verwerkingslijn

 

De mangoverwerkingslijn kan van rauwe mango tot verschillende eindproducten produceren.We bieden een verwerkingslijn voor mangodranken, van rauwe mango tot gesteriliseerde drumzakken voor eindproducten, waaronder populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mangoconcentraatpasta, mangosaus, mangosap en mangodranken.toename.

 

De verwerkingslijn omvat voornamelijk een ontvangstsysteem voor rauwe mango, een wassysteem, een sorteersysteem, een steenverwijderingssysteem, een voorverwarmingssysteem, een pulp- en raffinagesysteem, een filtersysteem, een concentratiesysteem, een sterilisatiesysteem en een aseptisch vulsysteem.Daarna kan de gesteriliseerde zak in de trommel worden gedaan om het eindproduct te krijgen.

 

De mangopasta in aseptische trommelzakken wordt verder verwerkt tot mangosapdranken, sauzen en afgevuld in stazakken, metalen blikken, aluminium blikken, PP-containers, PET-flessen, glazen flessen, geveltopjes, enz.

 

Gofun kan niet alleen tomatenverwerkingsapparatuur voor planten leveren, maar ook een totaaloplossing van A tot Z bieden. Dit omvat:

  • Technisch advies
  • voorstelontwerp op maat
  • Fabricage van apparatuur
  • Installatie testen en training op locatie
  • 1 jaar garantie na verkoop
  • Levenslange service
  • Pakketontwerp en aankoop

 

Belangrijkste parameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor mangoverwerkingslijn
Inlaatcapaciteit vers fruit: 500 kg per uur ~ 25 ton per uur, aangepast
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: Mangopulppuree, mangoconcentraat, mangosaus, mangosap, mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Eindpakket: Aseptische zak, aluminium blik, stazak, PP-container, plastic fles, glazen pot, kartonnen doos met geveltop, Tetra-verpakking, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na ingebruikname
Operator nodig: Ongeveer 10~12 personen
Spanning: 380V 50Hz/ 110V 60Hz/ 415V 50Hz (instelbaar volgens de landstandaard van de klant)
Voordelen: Energiebesparend, hoog rendement, waterbesparend, stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de verwerking van tomatenpuree/saus of ketchup

 

VERSE MANGO ⇒ TRANSPORTBAND ⇒ WASSEN ⇒ SORTEREN ⇒ BESTEMMING ⇒ VOORVERWARMEN ⇒ PULPEREN & RAFFINEREN ⇒ CENTRIFUGE ⇒ STERILISEREN ⇒ ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG OF MENGELEN

 

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het machinebedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei soorten mangoverwerkingslijnen aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangopasta, enz. Zijn. En het eindproduct kan mangopasta, mangosaus, mangosap, mangopoeder, in blokjes gesneden mango, gedroogde mango, enz. Zijn.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 1

Voor het uiteindelijke pakket kan het een aseptische zak, metalen blik, sachet, stazak, PP-container, glazen fles, PET-fles, geveltop, enz. Zijn.

 

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 2

 

Belangrijkste kenmerken van de tomatenverwerkingslijn

 

De mangoverwerkingslijn is het belangrijkste product van Shanghai Hufun Machinery Company.In de afgelopen 16 jaar heeft hij meer dan 20 landen gediend.We zullen machines en diensten van hoge kwaliteit blijven leveren aan voedselproducenten over de hele wereld.

 

1. De productiecapaciteit van vers fruit kan worden aangepast van 60 ton / dag tot 1500 ton / dag.

2. De uiteindelijke brix van tomatenpuree kan worden ontworpen volgens de eisen van de klant.

3. De uiteindelijke mangopasta wordt afgevuld in steriele zakken in vaten.Dit type verpakking is tot 2 jaar houdbaar bij kamertemperatuur.Dit kan de transport- en opslagkosten aanzienlijk verlagen.

4. Alle materialen zijn voedselstandaard, het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, dat volledig voldoet aan de eisen van voedselhygiëne en -veiligheid.

5. Naast het vullen van sterilisatiezakken is het ook mogelijk om metalen blikken, sachets, stazakken, glazen flessen, PET/PP-containers, etc. te vullen.

6. Het belangrijkste punt van de productielijn is om het internationale eerste merk over te nemen.(Stoomklep gebruikt Spirax Sarco, Siemens PLC, enz.)

7. Het ontwerp van de hele productielijn is compact, wetenschappelijk, stabiele werking, hoog rendement en energiebesparing, laag stoomverbruik.

8. De bediening is eenvoudig en menselijk.Alle voer- en onderhoudsruimten zijn ontworpen met voer- en onderhoudsplatforms om de veiligheid van de operator te waarborgen.

9. We kunnen ook aangepaste verwerkingslijnen ontwerpen voor verschillende soorten groenten en fruit.We kunnen helder sap, troebel sap, onverdunde pulp, geconcentreerd vruchtensap, geconcentreerd fruitpulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn, enz.

10. Afval van de productielijn kan worden geproduceerd als meststof.

 

Sleutelproces van de mangoverwerkingslijn

 

Nu zal het machinebedrijf Shanghai Gofun de informatie over de verwerkingslijn voor mangopulppuree of mangopastaconcentraat introduceren om te laten zien dat het werkt.

 

1. Losplatform

Wanneer rauwe mango's binnenkomen, worden ze meestal met grote vrachtwagens vervoerd en is het erg moeilijk om ze met arbeid te lossen.Dus ontwerpen we een afwateringsplatform, gebruiken we waterpistolen om de verse mango's uit de vrachtwagen te laten lopen en gebruiken we water om de verse mango's naar de verwerkingslijn te voeren.Daarnaast heeft het uitwerpplatform nog een functie waarmee je de verse mango's kunt voorwassen voor verwerking.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango van buiten naar binnen te brengen.

 

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 3

3. Wassen

Vers fruit moet zorgvuldig worden gewassen voordat het wordt geplet.Zowel de bellenwasser als de borstel- en sproeiwasser kunnen worden gebruikt voor het reinigen.Als uw reinigingseisen hoog zijn, kunt u het aantal reinigingsfasen verhogen.Daarnaast is het mogelijk om het reinigingseffect te versterken door ultrasone reiniging en ozonreiniging toe te voegen.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 4

4. Sorteren

Na het wassen is het oppervlak van het fruit schoon, kunnen we de situatie van al het fruit met het menselijk oog controleren en de slechte tomaten door de mens sorteren.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 5

5. Ontstening

De mangoverwijderaar draait met een snelheid van 1470 omw/min en plet de verse mango om ervoor te zorgen dat de mangokern en de schil grondig worden gereinigd.Dit vermindert afval aanzienlijk en verhoogt de pulpopbrengst.De kern wordt uit de molen gepompt en de pulp wordt naar de volgende stap gepompt.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 6

6. Voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na de breker te verwarmen, de temperatuur is instelbaar, normaal gesproken van 45 ℃ tot 85 ℃.Deze verwerkingsstap zou helpen om de sapsnelheid voor de volgende stap te verhogen en kan ook de kleur en smaak van het eindproduct beschermen.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 7

7.Pulper en raffinaderij

Deze machine werkt ook met een snelheid van 1470 omw/min, wat een middelpuntvliedende kracht creëert en het product door de zeef laat gaan, wat helpt om het product te verfijnen.En meestal gebruiken we een dubbele fase van pulper en raffinaderij.De schermen voor elk podium zijn verschillend: het eerste podium heeft een groter scherm en het tweede podium heeft een kleiner scherm.Tweetraps pulpmachines voor tomatenpulp kunnen 60% -75% bereiken.Na het verpulveren worden de tomatenschil en zaden gescheiden van de tomatenpulp.De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties.Het is eenvoudig te bedienen en de zeef kan worden vervangen.Geschikt voor een grote verscheidenheid aan fruit zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appels.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 8

8. Horizontale spiraal centrifugaal

De machine wordt gebruikt om vaste stoffen en onzuiverheden te verminderen en ervoor te zorgen dat de mangopulppuree geen onzuiverheden en zwarte punten bevat.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 9

 

9. Steriliseren

Mangopulppuree wordt gesteriliseerd met behulp van een tube-in-tube sterilisator.Sterilisatietemperatuur en verblijftijd zijn instelbaar.Met behulp van deze machine wordt de tomatenpuree gedurende 30 seconden op een zeer hoge temperatuur van rond de 115°C gehouden en direct afgekoeld tot omgevingstemperatuur.Deze methode kan ook tomatenpuree testen en voedingsstoffen zoveel mogelijk beschermen.Het hele systeem maakt gebruik van programmeerbare besturing.Het besturingssysteem maakt gebruik van een beeld-mens-machine-interface die handig is voor het intuïtief begrijpen van de bedrijfsstatus van elk onderdeel van het apparaat.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 10

10. Aseptisch vullen

De aseptische afvulmachine werkt in combinatie met een tube-in-tube sterilisator.Het is een gesloten kringloop.Voor productie wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een ​​aseptische omgeving te garanderen.De vulholte is ook dampdicht, waardoor de vulomgeving steriel blijft.Beveiliging - Biedt verschillende beveiligingsmethoden.Gebruik van spiegellastechnologie om een ​​schone en gladde laslijn te garanderen.Onafhankelijk controlepaneel.CIP en automatische SIP kunnen worden gebruikt met sterilisatoren.Eenvoudig aan te passen voor verschillende capaciteiten en formaten aseptische zakken.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 11

11. Opbergen of mengen

Het eindproduct kan worden bewaard of gebruikt als grondstof voor de tomatensaus of ketchup.

10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning 12


 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 10T/H Mangoverwerkingslijn 440V Pureeverwerkingslijn Flexibele bedieningsondersteuning kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.