Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ ISO9001 Garantie: 1 jaar
Voltage: 220/380/440V, volgens klanten Type: Kant-en-klare verwerkingslijn van A tot Z
Materiaal: SUS304/SS316 Capaciteit: 1 ton/uur, 5 ton/uur, 10 ton/uur, 20 ton/uur
Productnaam: Verwerkingslijn voor mangopulppuree De naverkoopdienst: Overzee technische ondersteuning
Hoog licht:

10T/H de Verwerkingslijn van de mangopuree

,

440V de Verwerkingslijn van de mangopuree

,

De Pureeproductielijn van het mangofruit

Productomschrijving

10T/H van de de Lijn440v Puree van de mangoverwerking van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking kan uit ruwe mango aan diverse eindproducten produceren. Wij verstrekken een de verwerkingslijn van de mangodrank van ruwe mango aan gesteriliseerde trommelzakken voor eindproducten, met inbegrip van populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, het deeg van het mangoconcentraat, mangosaus, mangosap en mangodranken. verhoging.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk ruwe mango die systeem, wassend systeem, sorterend systeem, het systeem van de steenverwijdering ontvangen, systeem, het verpulveren voorverwarmen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Na dat, kan de gesteriliseerde zak in de trommel worden gezet om het eindproduct te krijgen.

 

Het mangodeeg in aseptische trommelzakken wordt verder vervaardigd in de dranken van het mangosap, sausen, en in stand-up zakken, metaalblikken, aluminiumblikken, pp-containers, HUISDIERENflessen, glasflessen, geveltopbovenkanten, enz. gevuld.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor installaties verstrekken, maar ook een one-stop oplossing van A verstrekken aan Z. Dit omvat:

  • Technisch overleg
  • aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • En installatie die ter plaatse testen opleiden
  • de garantie van 1 jaarnaverkoop
  • De levendienst
  • Pakketontwerp en aankoop

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking is het belangrijkste product van Shanghai Hufun Machinery Company. In de laatste 16 jaar heeft hij meer dan 20 landen gediend. Wij zullen hoogte - de kwaliteitsmachines en diensten aan voedselfabrikanten rond de wereld blijven verstrekken.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De definitieve tomatenpuree brix kan volgens klantenvereisten worden ontworpen.

3. Het definitieve mangodeeg wordt gevuld in steriele zakken in trommels. Dit type van verpakking kan bij kamertemperatuur maximaal 2 jaar worden opgeslagen. Dit kan vervoer en opslagkosten beduidend drukken.

4. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

5. naast sterilisatiezak het vullen, is het ook mogelijk om metaalblikken, sachets, bevindende zakken, glasflessen, PET/PP-containers, enz. te vullen.

6. De kern van de productielijn moet het internationale eerste merk goedkeuren. (Het gebruik Spirax Sarco van de Stoomklep, PLC van Siemens, enz.)

7. Het ontwerp van de gehele productielijn is compacte, wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement en energie - besparing, lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en menselijk. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

9. Wij kunnen aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Wij kunnen duidelijk sap, bewolkt sap, onverdunde pulp, geconcentreerd vruchtensap, geconcentreerde fruitpulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn, enz. produceren.

10. Het afval van de productielijn kan als meststof worden geproduceerd.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de ruwe mango's binnen komen, worden zij gewoonlijk vervoerd door grote vrachtwagens, en het is zeer moeilijk om hen door arbeid leeg te maken. Zo ontwerpen wij een drainageplatform, de kanonnen van het gebruikswater om de verse mango's van de vrachtwagen, en gebruikswater af te voeren om de verse mango's aan de verwerkingslijn te voeden. Bovendien heeft het lossingsplatform een andere eigenschap die u toestaat om de verse mango's vóór verwerking voor te wassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 3

3. Was

Het verse fruit zou zorgvuldig moeten worden gewassen alvorens te verpletteren. Zowel kunnen de bellenwasmachine als de borstel & de nevelwasmachine voor het schoonmaken worden gebruikt. Als uw het schoonmaken vereisten hoog zijn, kunt u het aantal verhogen van het schoonmaken van stadia. Bovendien is het mogelijk om het het schoonmaken effect te verbeteren door het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toe te voegen.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 4

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 5

5. Het ontpitten

De looppas van het mangovlekkenmiddel bij een snelheid van 1470 r/min en verplettert de verse mango om de mangokern ervoor te zorgen en de huid allen wordt grondig schoongemaakt. Dit vermindert beduidend afval en verhoogt pulpopbrengst. De kern wordt gepompt uit de molen en de pulp wordt gepompt aan de volgende stap.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 6

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 7

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine werkt ook bij een snelheid van 1470 r/min, dat tot middelpuntvliedende kracht toestaat leidt en het product om door het scherm over te gaan, die het product helpen te raffineren. En gewoonlijk gebruiken wij een dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine. De schermen voor elk stadium zijn verschillend: het eerste stadium heeft het groter scherm en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De pulp die in twee stadia machines voor tomatenpulp kan maken 60% -75% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties. Het is gemakkelijk te werken en de zeef kan worden vervangen. Geschikt voor een grote verscheidenheid van vruchten zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 8

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 9

 

9. Het steriliseren

De puree van de mangopulp wordt gesteriliseerd gebruikend een buis-in-buis type sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. Gebruikend deze machine, wordt de tomatenpuree gehouden bij zeer op hoge temperatuur van rond 115 ° C 30 seconden en aan omgevingstemperatuur onmiddellijk gekoeld. Deze methode kan tomatenpuree ook testen en voedingsmiddelen zoveel mogelijk beschermen. Het volledige systeem wendt programmeerbare controle aan. Het besturingssysteem wendt een beeld mens-machine interface aan die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 10

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met een buis-in-buis sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een aseptisch milieu te verzekeren. De het vullen holte is ook beschermd damp die, het vullende milieu steriel houden. Veiligheid - verstrekt verscheidene veiligheidsmethodes. Het gebruiken van de technologie van het spiegellassen om een schone en vlotte laslijn te verzekeren. Onafhankelijk controlebord. CIP en het automatische SLOKJE kunnen met sterilisators worden gebruikt. Gemakkelijk regelbaar voor verschillende capaciteiten en grootte van aseptische zakken.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 11

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun 12


 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de de Mangopuree van 10T/H 440V van de de Verwerkingslijn Flexibele de Verrichtingssteun kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.