• De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook
  • De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook
De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook

De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: Gfm-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: 220/380/440V Voorwaarde: Nieuw
Garantie: 1 jaar Type: Volledige installatie
Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Materiaal: Het roestvrije staal van de voedselrang SS304/316
Capaciteit: 60~1500 ton per Aangepaste dag, Toepassing: De Mango van tomatenbessen…
Functie: Tomatenpureeverwerking Eigenschap: Hoog rendement
Het Rapport van de machinestest: Verstrek Lokale serviceplaats: Verstrek
Hoog licht:

60t/d de Lijn van de tomatenverwerking

,

De Verwerkingslijn van het uideeg

,

De Verwerkingslijn van het knoflookdeeg

Productomschrijving


De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook 0

60 T/D van de de Lijnui van de Tomatenverwerking het Knoflook Ginger Paste Production Plant

 

Beschrijving

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaat aan verschillende soorten eindproduct produceren. Populairst is de lijn van de tomatenpureeverwerking, opbrengst van verse tomaat aan tomatenpuree met aseptische zak in trommel. Dat omvat: verse tomaat die systeem, wassend systeem die, sorterend systeem ontvangen, systeem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem halen. Dan kan de tomatenpuree met aseptische zak in trommel krijgen. En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

· De capaciteit van verse tomaat kan van 60 Ton/D aan 1500Ton/D. worden aangepast.

· De tomaat kan hete verpletterde verpletterd of koude zijn.

· Birx van definitieve tomatenpuree kan worden ontworpen aangezien de eis van de klant, normaal het 28-30% of 36-38% zou zijn.

· De definitieve tomatenpuree zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken.

· Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS 304 of SUS316. Hangt van de vereisten af.

· Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, PET/PP-container, enz. kan.

· De het afvalfruit of groente van productielijn kan in meststof worden geproduceerd.

 

Voordelen

 

  • hoge efficiënt
  • waterbesparing
  • hoog het halen tarief
  • veiligheidskwaliteitscontrole voor eindproduct,
  • veiligheidscontrole voor exploitanten, enz.

 

Stroomschema

 

De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook 1

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse tomaat, normaal met grote vrachtwagen, als de lossing met mens, het zeer moeilijk zou zijn. Zo ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse tomaat van vrachtwagen, ook gebruikswater aan leverings verse tomaat aan verwerkingslijn. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse tomaat vóór verwerking voorwassen.

 

2. Elevater/Transportband

Deze machine wordt gebruikt aan leverings verse tomaat van buiten het gebouw aan binnenkant.

 

3. Was

 

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van verse tomaat te verpletteren. Voor was kunnen wij bellenwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als het wasvereiste hoog is, kan meer stadia van was toevoegen. Ook voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

 

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van tomaat schoon, kunnen wij de situatie van alle tomaten door oog controleren. En regel de slechte tomaten door mens.

 

5. Het verpletteren

De maalmachine loopt met snelheid van 1470 r/min om verse tomaten te verpletteren om ervoor te zorgen alle tomaten volledig worden verpletterd.

 

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en het testen voor definitieve tomatenpuree beschermen.

 

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor tweede stadium zou het scherm kleiner zijn.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook 2

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de test en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd. En op dit ogenblik worden wij de tomatenpuree, normaal is brix 28-30 en 36-38.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook 3

9. Het steriliseren

Voor tomatenpuree gebruiken wij buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn adjustable.with deze machine wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur zullen verwarmen. Als deze manier kan ook de test en de voedingsmiddelen van tomatenpuree zoveel mogelijk beschermen.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook 4

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook 5

11. De opslag of gaat mengen

 

Bedrijfsinformatie

 

De machinesbedrijf van Shanghai Gofun, een professionele de lijnfabrikant en een exporteur van de tomatenverwerking in China. Welke de kant en klare oplossing voor verschillend vruchtesap, pulp & deeg die volledige lijn met hoogte verwerken - kwaliteit en concurrerende productielijnen met dagelijkse capaciteit van 60 ton aan 1500 ton kan aanbieden en aanpassingen met inbegrip van installatiebouw, materiaal productie, installatie, het opdragen en productie; verstrek het meest geoptimaliseerde implementatieplan. Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkingslijnen voor vele soorten vruchten & groenten, zoals appelen, peren, pruimen, kokosnoten, moerbeibomen, ect., en wijdverspreid lof van klanten van zowel binnenlands als overzee ontvangen. Onze machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese landen.

 

Onze Diensten

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technieksteun te verlenen

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Lijn van de de Tomatenverwerking van Ginger Paste 60T/D van het uiknoflook kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.