De aseptische Installatie van de de Pulpverwerking van de Zak1t/h SUS304 Mango

De aseptische Installatie van de de Pulpverwerking van de Zak1t/h SUS304 Mango

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO
Modelnummer: Gfm-MJL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: 1 jaar Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Voltage: 220/380/440V, volgens klanten Certificering: CE/ISO9001 certificate
Type: Kant en klare oplossing Materiaal: SUS304
Capaciteit: 1 t/h, 5 t/h, 10 t/h, 20 t/h, volgens klanten Productnaam: De verwerkingslijn van de mangopulp
PAKKET: Aseptische zak in trommel, volgens klanten Gebruik: Industrieel Gebruik, voedselverwerking
Hoog licht:

SUS304 de Verwerkingsinstallatie van de mangopulp

,

1t/H de Verwerkingsinstallatie van de mangopulp

,

Aseptische de Verwerkingslijn van de Zakmango

Productomschrijving

Automatische de Productie-installatie Aseptische Zak van de Mangopulp in het Industriële Gebruik van het Trommelpakket

 

Toepassing & Voordelen

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan. De grondstof kan vers mango, van het mangoconcentraat sap, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosap, mangodrank, mangopoeder, enz. zijn. Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

 

De lijn van de mangoverwerking van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun loopt met hoge efficiënte, waterbesparing, hoogte halend tarief, veiligheidskwaliteitscontrole voor eindproduct, veiligheidscontrole voor exploitanten, enz.

 

Projectinleiding

 

De lijn van de mangoverwerking kan uit verse mango aan verschillende soorten eindproduct produceren. Bijvoorbeeld, mangosap, mangodeeg, mangopulp, droge mango. En het mangoproduct wordt meer en meer populair in Chinese markt. Om het stijgende vereiste van mangoproduct te bereiken, heeft het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun een segment gecreeerd van de mangoverwerking dat alle noodzakelijke machines van de mangoverwerking voor allerlei mangoproduct verstrekt. Bijvoorbeeld, het sap van het mangoconcentraat, mangosap, mangopuree, droge mango, enz.

 

Grondstof Verse mango
Eindproduct Bewolkt sap, duidelijk sap
Verwerkingscapaciteit Van 1 ton/dag aan 20 ton/dag
Efficiënte input 75% ruw fruit (25% als afval, schillen en zaden)
Fruitconsistentie 10-12% Brix
Beëindigenpakket De aseptische van het het blikglas van het zaktin fles van het de flessenhuisdier
Output Kan worden berekend
 

De aseptische Installatie van de de Pulpverwerking van de Zak1t/h SUS304 Mango 0

 

De Verwerkingslijn van het mangosap

 

DUIDELIJK SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ ONTPITTEN DIE VERBRIJZELAAR ⇒ & VAN DE VAN DE RAFFINEERMACHINE⇒ ENZYMATISCH HYDROLYSE & FILTRATIE SYSTEEM ⇒ VOORVERWARMEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

BEWOLKT SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ ONTPITTEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

De aseptische Installatie van de de Pulpverwerking van de Zak1t/h SUS304 Mango 1

 

Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van verse mango te verpletteren. Voor was kunnen wij bellenwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als het wasvereiste hoog is, kan meer stadia van was toevoegen. Ook voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen. Na bel zal de wasmachine, borstel en nevelwasmachine gebruiken om de verse mangoreinigingsmachine te maken.

 

Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van mango schoon, kunnen wij de situatie van al mango door oog controleren. En regel de slechte mango door mens.

 

Ontpitter

De mangoontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om ervoor te zorgen alle mangokernen volledig worden schoongemaakt. De kernen zullen buiten fabriek worden verzonden, en de pulp zal aan volgende stap worden gepompt.

 

Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na ontpitter te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en het testen voor definitief mangodeeg beschermen.

 

Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor tweede stadium zou het scherm kleiner zijn.

 

Bedrijfsinformatie

 

De machinesbedrijf van Shanghai Gofun, een professionele groente en fruitverwerkingslijnfabrikant en exporteur in China. Welke de kant en klare oplossing voor verschillend vruchtesap, pulp & deeg die volledige lijn met hoogte verwerken - kwaliteit en concurrerende productielijnen met dagelijkse capaciteit van 60 ton aan 1500 ton kan aanbieden en aanpassingen met inbegrip van installatiebouw, materiaal productie, installatie, het opdragen en productie; verstrek het meest geoptimaliseerde implementatieplan. Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkingslijnen voor vele soorten vruchten & groenten, zoals appelen, peren, pruimen, kokosnoten, moerbeibomen, ect., en wijdverspreid lof van klanten van zowel binnenlands als overzee ontvangen. Onze machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese landen.

 

De aseptische Installatie van de de Pulpverwerking van de Zak1t/h SUS304 Mango 2

 

Onze Diensten

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technieksteun te verlenen

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De aseptische Installatie van de de Pulpverwerking van de Zak1t/h SUS304 Mango kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.