150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht

150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: Gfm-TJL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: aangepast 380V, Voorwaarde: Nieuw
Garantie: 1 jaar Type: Kant en klare verwerkingslijn
Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Materiaal: roestvrij staal 304
Capaciteit: 60 t/d, 150 t/d, 250 t/d, 1500 Aangepaste t/d, Toepassing: tomaat
Functie: Tomatenpureeverwerking Eigenschap: Hoog rendement
Gebruik: Industrieel gebruik Productnaam: De lijn van de tomatesapverwerking
Hoog licht:

UHT-Tomaat Juice Processing Line

,

Sterilisatortomaat Juice Processing Line

,

150t/D tomaat Juice Processing Line

Productomschrijving

Van de Tomatenjuice processing plant van UHT van de sterilisatortomaat de hoge capaciteitsmachines

 

Beschrijving

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaat aan verschillende soorten eindproduct produceren. Het Gofunbedrijf verstrekt een volledige lijn van machines die verse tomaat aan tomatesap met aseptische zak in trommel kon maken die verder aan tomatesap in fles kan worden verwerkt en enz.-de lijn van de Tomatesapverwerking hoofdzakelijk verse tomaat omvat die systeem, wassend systeem ontvangt, sorterend systeem, dat systeem, enzymatisch hydrolyse en filtratiesysteem steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem haalt.

 

Het materiaal loopt met hoge efficiënte, waterbesparing, hoogte halend tarief, veiligheidskwaliteitscontrole voor eindproduct, veiligheidscontrole voor exploitanten, enz.

 

Stroomschema

 

DUIDELIJK SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEERT DIE ⇒ VERPLETTERT DIE VERBRIJZELAAR ⇒ & VAN DE VAN DE RAFFINEERMACHINE⇒ ENZYMATISCH HYDROLYSE & FILTRATIE SYSTEEM ⇒ VOORVERWARMT DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEERT

 

BEWOLKT SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEERT DIE ⇒ VERPLETTERT DIE VERBRIJZELAAR ⇒ & RAFFINEERMACHINE⇒ HET STERILISEREN HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ VOORVERWARMT

⇒ OPSLAG OF HET MENGEN

 

150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht 0

150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht 1

150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht 2

 

Onze Diensten

 

1. Technisch overleg

Beroepstechnici met uitgebreide ervaring in verpakkende systemen om de snelle en nauwkeurige overlegdiensten te verlenen.

2. De installatiediensten

Verlenen de specifieke de installatie en de commissieingenieurs van Gofun de geoptimaliseerde installatiediensten. U kunt de dienst van overal worden.

3. De onderhoudsdienst

De systematische en uitvoerige die onderhoudsdienst door Gofun wordt verleend staat u toe om uw verpakkend materiaal in optimale voorwaarde te houden.

4. Machineverbeteringen

Gofun verleent de verbeteringsdiensten die klanten toestaan om hun het verouderen verpakkend materiaal retroactief aan te passen om de recentste eigenschappen ter beschikking te stellen.

5. De opleidende Dienst

Gofun verstrekt exploitant opleiding om klantengebruik efficiënter te helpen hun materiaal.

6. Delenlevering

Gofun heeft een specifiek team van de deellevering om delen efficiënt te leveren.

 

Bedrijfsinformatie

 

Shanghai Gofun Machinery Company is een naamloze vennootschap met sterke technische onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden van nieuwe producten. Door integratie van het absorberen van geavanceerde mechanische ontwerp en automatiseringscontroletechnologie van Europa en Amerika, Gofun-heeft het Bedrijf een uitvoerige technologieverbetering in de de verwerkingstechnologie en materiaalverbeteringen voor vruchtensap, puree, deeg, droge vruchten, sapdranken en enz. bereikt.

 

Wij ontwerpen en vervaardigen het gehele fruit en de plantaardige verwerking en verpakkingslijn. Wij verstrekken de beste oplossing en de meest optimale ontwerpen volgens de klant eisen situatie en verzoeken. Het materiaal van de productiekwaliteit is ons basisrecht, dat zich op elke behoefte van klanten concentreert en het verstrekken van de meest optimale oplossing is de waarde die wij hebben vertegenwoordigd.

 

Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkende en verpakkende lijnen voor appel, peer, perzik, mango, en abrikoos en andere vruchten & groenten, en wijd uitgespreid lof van klanten in zowel de binnenlandse als overzee markten ontvangen. De machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese en Amerikaanse landen.

Het doel van het Gofunbedrijf om de opmerkelijke voedselmachines te creëren en tot de landbouwindustrie van de wereld bij te dragen. Wij begingen ons wereldwijd oprecht aan een briljant vooruitzicht en een wederzijdse voordeelverhouding met alle mensen en vrienden van!

 

150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht 3

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 150t/D de Tomaat Juice Processing Line van sterilisatoruht kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.