Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree

Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: Gfm-TJL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: aangepast 380V, Voorwaarde: Nieuw
Garantie: 1 jaar Type: Kant en klare verwerkingslijn
Materiaal: roestvrij staal 304 Capaciteit: 60 t/d, 150 t/d, 250 t/d, 1500 Aangepaste t/d,
Onze dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Productnaam: Tomatenpuree die lijn maken
Hoog licht:

Energie - het Materiaal van de besparingstomatenpuree

,

250t/D het Materiaal van de tomatenpureeverwerking

,

380V de Lijn van de tomatenverwerking

Productomschrijving

Energie - de installatie van het het Deegmateriaal van het besparingstomatesap verstrekt opdragen

 

Beschrijving

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaat aan verschillende soorten eindproduct produceren. Het Gofunbedrijf verstrekt een volledige lijn van machines die verse tomaat aan tomatesap met aseptische zak in trommel kon maken die verder aan tomatesap in fles kan worden verwerkt en enz.-de lijn van de Tomatesapverwerking hoofdzakelijk verse tomaat omvat die systeem, wassend systeem ontvangen, sorterend systeem, die systeem, enzymatisch hydrolyse en filtratiesysteem steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem halen.

 

Het materiaal loopt met hoge efficiënte, waterbesparing, hoogte halend tarief, veiligheidskwaliteitscontrole voor eindproduct, veiligheidscontrole voor exploitanten, enz.

 

Stroomschema

 

DUIDELIJK SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERPLETTEREN DIE VERBRIJZELAAR ⇒ & VAN DE VAN DE RAFFINEERMACHINE⇒ ENZYMATISCH HYDROLYSE & FILTRATIE SYSTEEM ⇒ VOORVERWARMEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

BEWOLKT SAP: DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERPLETTEREN DIE VERBRIJZELAAR ⇒ & RAFFINEERMACHINE⇒ HET STERILISEREN HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ VOORVERWARMEN

⇒ OPSLAG OF HET MENGEN

 

Verwante Machine

 

Het wassen en het sorteren: De verschillende types van wasmachine kunnen worden aangeboden: de bellenwasmachine, de nevelwasmachine, het borstelen de wasmachine, en enz., de types en de modellen worden aangepast volgens de de klantenvereisten en lay-out.

Het verpletteren: Gfm-FC de reeksmaalmachine wordt gemaakt door het leren van de ontwerptechnologieën van buitenlands eersteklas materiaal van in het buitenland, dat meest geavanceerde het werk principe, hogere nauwkeurigheid van vervaardiging en het best het verpletteren functies heeft.

Het van te voren bereiden/het Bleken machine: Beter verwerkingseffect door stoom te gebruiken om de vruchten & de groenten te koken of te koken. Het ononderbroken werken om de efficiency te verbeteren. De temperatuur wordt automatisch gecontroleerd, en de kooktijd kan volgens de producten en de verwerkingstechniek worden aangepast.

Het verpulveren en het raffineren: Hoge capaciteit en stabiele prestaties; Gemakkelijk om worden gewerkt; Geschikt voor vele verschillende soorten vruchten die de passievrucht, de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvatten;

Evaporator/Concentratie
De belangrijkste types van evaporator omvatten gedwongen - omloopevaporator en de dalende filmevaporator. Gedwongen - de omloopevaporator wordt gebruikt voor het concentreren van het fruitdeeg (tomatenpuree, perzikdeeg, abrikozendeeg en enz.) en een andere producten met hoge viscositeit. En de dalende filmevaporator wordt gebruikt voor concentrerende producten met lage viscositeit, bijvoorbeeld: vruchtensap, melk enz.

Sterilisatie: Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt de beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is.

Het aseptische vullen: Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

 

Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree 0

Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree 1

Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree 2

 

Bedrijfsinformatie

 

Shanghai Gofun Machinery Company is een naamloze vennootschap met sterke technische onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden van nieuwe producten. Door integratie van het absorberen van geavanceerde mechanische ontwerp en automatiseringscontroletechnologie van Europa en Amerika, Gofun-heeft het Bedrijf een uitvoerige technologieverbetering in de de verwerkingstechnologie en materiaalverbeteringen voor vruchtensap, puree, deeg, droge vruchten, sapdranken en enz. bereikt.

 

Wij ontwerpen en vervaardigen het gehele fruit en de plantaardige verwerking en verpakkingslijn. Wij verstrekken de beste oplossing en de meest optimale ontwerpen volgens de klant eisen situatie en verzoeken. Het materiaal van de productiekwaliteit is ons basisrecht, die zich op elke behoefte van klanten concentreren en het verstrekken van de meest optimale oplossing is de waarde die wij hebben vertegenwoordigd.

 

Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkende en verpakkende lijnen voor appel, peer, perzik, mango, en abrikoos en andere vruchten & groenten, en wijd uitgespreid lof van klanten in zowel de binnenlandse als overzee markten ontvangen. De machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese en Amerikaanse landen.

Het doel van het Gofunbedrijf om de opmerkelijke voedselmachines te creëren en tot de landbouwindustrie van de wereld bij te dragen. Wij begingen ons wereldwijd oprecht aan een briljant vooruitzicht en een wederzijdse voordeelverhouding met alle mensen en vrienden van!

 

Onze Diensten

 

1. Technisch overleg

Beroepstechnici met uitgebreide ervaring in verpakkende systemen om de snelle en nauwkeurige overlegdiensten te verlenen.

2. De installatiediensten

Verlenen de specifieke de installatie en de commissieingenieurs van Gofun de geoptimaliseerde installatiediensten. U kunt de dienst van overal worden.

3. De onderhoudsdienst

De systematische en uitvoerige die onderhoudsdienst door Gofun wordt verleend staat u toe om uw verpakkend materiaal in optimale voorwaarde te houden.

4. Machineverbeteringen

Gofun verleent de verbeteringsdiensten die klanten toestaan om hun het verouderen verpakkend materiaal retroactief aan te passen om de recentste eigenschappen ter beschikking te stellen.

5. De opleidende Dienst

Gofun verstrekt exploitant opleiding om klantengebruik efficiënter te helpen hun materiaal.

6. Delenlevering

Gofun heeft een specifiek team van de deellevering om delen efficiënt te leveren.

 

Pakket & het Verschepen

 

Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree 3

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Energie - de Verwerkingsmateriaal van de besparings250t/d Tomatenpuree kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.