304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat

304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: Gfm-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: aangepast 380V, Voorwaarde: Nieuw
Garantie: 1 jaar Type: Kant en klare verwerkingslijn
Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Materiaal: roestvrij staal 304
Capaciteit: 60 t/d, 150 t/d, 250 t/d, 1500 Aangepaste t/d, Toepassing: Verse tomaat, Fruit met gelijkaardige kenmerken
Functie: Tomatenpureeverwerking Eigenschap: Hoog hoog rendement, - kwaliteit
Gebruik: Industrieel gebruik Productnaam: De lijn van de tomatenpureeverwerking
Hoog licht:

600T/D de Lijn van de tomatenverwerking

,

SS304 de Lijn van de tomatenpureeverwerking

,

380V de Lijn van de tomatenverwerking

Productomschrijving

20~ 600 T/D Aangepaste de Lijnhoogte van de Tomatenverwerking - de Certificatie van kwaliteitsce

 

Beschrijving

 

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaat aan verschillende soorten eindproduct produceren. Populairst is de lijn van de tomatenpureeverwerking, opbrengst van verse tomaat aan tomatenpuree met aseptische zak in trommel. Dat omvat: verse tomaat die systeem, wassend systeem dat, sorterend systeem ontvangt, systeem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem haalt. Dan kan de tomatenpuree met aseptische zak in trommel krijgen. En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 0
304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 1

 

Voordelen

 

De lijn van de tomatenverwerking van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun loopt met hoge efficiënte, waterbesparing, hoogte halend tarief, veiligheidskwaliteitscontrole voor eindproduct, veiligheidscontrole voor exploitanten, enz.

 

· De capaciteit van verse tomaat kan van 60 Ton/D aan 1500Ton/D. worden aangepast.

· De tomaat kan hete verpletterde verpletterd of koude zijn.

· Birx van definitieve tomatenpuree kan worden ontworpen aangezien de eis van de klant, normaal het 28-30% of 36-38% zou zijn.

· De definitieve tomatenpuree zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken.

· Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS 304 of SUS316. Hangt van de vereisten af.

· Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, PET/PP-container, enz. kan.

· De het afvalfruit of groente van productielijn kan in meststof worden geproduceerd.

 

Stroomschema

 

304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 2

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEERT DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTERT DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

Aanverwante apparatuur

 

304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 3304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 4304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 5

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse tomaat, normaal met grote vrachtwagen, als de lossing met mens, het zeer moeilijk zou zijn. Zo ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse tomaat van vrachtwagen, ook gebruikswater aan leverings verse tomaat aan verwerkingslijn. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse tomaat vóór verwerking voorwassen.

2. Elevater/Transportband

Deze machine wordt gebruikt aan leverings verse tomaat van buiten het gebouw aan binnenkant.

3. Was

 

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van verse tomaat te verpletteren. Voor was kunnen wij bellenwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als het wasvereiste hoog is, kan meer stadia van was toevoegen. Ook voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van tomaat schoon, kunnen wij de situatie van alle tomaten door oog controleren. En regel de slechte tomaten door mens.

5. Het verpletteren

De maalmachine loopt met snelheid van 1470 r/min om verse tomaten te verpletteren om ervoor te zorgen alle tomaten volledig worden verpletterd.

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en het testen voor definitieve tomatenpuree beschermen.

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor tweede stadium zou het scherm kleiner zijn.

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de test en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd. En op dit ogenblik worden wij de tomatenpuree, normaal is brix 28-30 en 36-38.

9. Het steriliseren

Voor tomatenpuree gebruiken wij buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn adjustable.with deze machine wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur zullen verwarmen. Als deze manier kan ook de test en de voedingsmiddelen van tomatenpuree zoveel mogelijk beschermen.

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is.

11. De opslag of gaat mengen

 

Onze Diensten

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technieksteun te verlenen

 

Bedrijfsinformatie

 

Shanghai Gofun Machinery Company is een naamloze vennootschap met sterke technische onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden van nieuwe producten. Door integratie van het absorberen van geavanceerde mechanische ontwerp en automatiseringscontroletechnologie van Europa en Amerika, Gofun-heeft het Bedrijf een uitvoerige technologieverbetering in de de verwerkingstechnologie en materiaalverbeteringen voor vruchtensap, puree, deeg, droge vruchten, sapdranken en enz. bereikt.

 

Wij ontwerpen en vervaardigen het gehele fruit en de plantaardige verwerking en verpakkingslijn. Wij verstrekken de beste oplossing en de meest optimale ontwerpen volgens de klant eisen situatie en verzoeken. Het materiaal van de productiekwaliteit is ons basisrecht, die zich op elke behoefte van klanten concentreren en het verstrekken van de meest optimale oplossing is de waarde die wij hebben vertegenwoordigd.

 

Het Gofunbedrijf verstrekt de kant en klare oplossing voor niet alleen de tomatenpureeproductielijn maar ook de verwerkende en verpakkende lijnen voor appel, peer, perzik, mango, en abrikoos en andere vruchten & groenten, en wijd uitgespreid lof van klanten in zowel de binnenlandse als overzee markten ontvangen. De machines zijn reeds uitgevoerd aan over de hele wereld met inbegrip van de Aziatische landen, Afrikaanse landen, Zuidamerikaanse landen en zelfs Europese en Amerikaanse landen.

Het doel van het Gofunbedrijf om de opmerkelijke voedselmachines te creëren en tot de landbouwindustrie van de wereld bij te dragen. Wij begingen ons wereldwijd oprecht aan een briljant vooruitzicht en een wederzijdse voordeelverhouding met alle mensen en vrienden van!

 

304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat 6

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 304 de Verwerkingslijn van de roestvrij staal600t/d Tomaat kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.