Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: Gfm-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verleende naverkoop de dienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee Macht (w): per de capaciteit
Capaciteit: kan worden aangepast Naam: Automatische de Productieavocado die van de Ketchupsaus Machine maken
Voorwaarde: NIEUW Garantie: 1 jaar
Hoog licht:

5T/D de Lijn van de tomatenverwerking

,

SUS304 de Lijn van de tomatenverwerking

,

De concentrerende Productielijn van de Ketchupsaus

Productomschrijving

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaten aan diverse types van eindproducten produceren. Populaire producten zoals tomatenpuree, tomatensaus & ketchup, en de lijn van de tomatesapverwerking, van verse tomaten aan steriele zakken in trommels om het eindproduct te veroorzaken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk: verse tomaat die systeem, wassend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, het verpulveren ontvangen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem. Dan kunnen wij de tomatenpuree met aseptische zak in trommel krijgen.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Materiaal productie
  • Technisch overleg
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen
  • Aangepast voorstelontwerp

En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

 

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

 

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 1Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De tomaat kan hete verpletterde verpletterd of koude zijn.

2.All de materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

3. Brix van definitieve tomatenpuree kan worden ontworpen aangezien de eis van de klant, normaal het 28-30% of 36-38% zou zijn.

4. De definitieve tomatenpuree zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar bij normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

5. De capaciteit van vers fruit kan van 60 Ton Dag aan 1500 Ton/Dag worden aangepast.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse tomaat, normaal met grote vrachtwagen, als de lossing met mens, het zeer moeilijk zou zijn. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het vers fruit/tomaat vóór verwerking voorwassen. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings vers fruit/tomaat van vrachtwagen, ook gebruikswater aan leverings vers fruit/tomaat aan de verwerkingslijn.

 

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 4Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 5

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was kunnen wij bellenwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Ook, voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 6Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 8Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

De machine is samengesteld uit voervultrechter, zijdekking, kader, belangrijkste as, dragend blok, motor, motorstructuur, heeft de de reeksmaalmachine van de afzetvultrechter etc.GFM-FC meest geavanceerde het werk principe, hogere nauwkeurigheid van vervaardiging en het best het verpletteren functies. Het kan de grondstoffen in kleine deeltjes verpletteren, die het het werk effect van volgende verwerkingssectie konden verhogen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van vele soorten vruchten of groenten, bijvoorbeeld: tomaat, appel, peer, aardbei, selderie, enz. De machine is samengesteld uit voervultrechter, zijdekking, kader, belangrijkste as, dragend blok, motor, motorstructuur, afzetvultrechter enz.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 10Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 11

6. Het voorverwarmen

Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen. De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃.

 

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 12Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 90%~95% bereiken. Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor tweede stadium zou het scherm kleiner zijn. De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties; Geschikt voor vele verschillende soorten vruchten die de passievrucht, de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvatten; Gemakkelijk om worden gewerkt en veranderingszeven; Geschikt voor vele verschillende soorten vruchten die de passievrucht, de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvatten; Na het verpulveren, zullen de de tomatenschil en zaden van tomatenpulp worden gescheiden.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 14Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 15

8. Het verdampen

En op dit ogenblik, verdampen wij het water van de tomatenpulp, dan zullen wij de tomatenpuree krijgen, normaal is Brix 28-30% en 36-38%.Vacuum-de Evaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator.because het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaken en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd.

 

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 16Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 17

9. Het steriliseren

Voor tomatenpuree gebruiken wij buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. Als deze manier kan ook de test en de voedingsmiddelen van tomatenpuree zoveel mogelijk beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt de beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine zullen wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur verwarmen.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 18Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 19

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 20Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 22Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 23

 

12. Het mengen zich en het mengen

Het tomatenpuree of fruitconcentraat in de aseptische zak in trommel kan tijdens het droge seizoen worden genomen voor het repacking om ononderbroken productie te verzekeren. Het het mengen zich en het mengen systeem wordt gebruikt voor zich het mengen van de tomatenpuree of fruitpulp met water, suiker, sintel volgens hun formule.

 

 

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 24Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 25

 

13. Het ontgassen & het Homogeniseren

De homogenisator in voedselverwerking betekent om het materiaal onder de drievoudige actie van uitdrijving, de sterke effect en uitbreiding van het drukverlies te raffineren, zodat de materialen met elkaar kunnen meer gelijk worden gemengd. Het ontgassen van machine wordt gebruikt om de bellen en de lucht in de fruitpulp of het gemengde product te verwijderen.

 

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 26Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 27

14. Het pasteuriseren

Dood bacterieel van het gemengde product en verbeter de houdbaarheid.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 28Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 29

 

15. Verschillende pakketten die systeem vullen

 

 

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 30Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 31Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 32Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 33

 

16. Het aan de lucht drogen

Droog het metaal kan of sachetzak na de pasteurisatie.

Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 34Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn 35

 

 

Onze Diensten voor de installatie van de tomatenverwerking

 

1. De fabrieksbouw en ontwerp

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. Technische ondersteuning

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Van de de Tomatenverwerking van SUS304 5T/D van de de Lijn Concentrerende Ketchup de Sausproductielijn kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.