De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: Gfm-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Type: kant en klare verwerkingslijn Macht (w): 120KW
Materiaal: SUS304 Productnaam: de lijn van de tomatenpureeverwerking
De naverkoopdienst: Onlineondersteuning Eigenschap: Hoog rendement
Hoog licht:

SUS316 de Lijn van de tomatenverwerking

,

120KW de Lijn van de tomatenverwerking

,

Het aseptische Vullen de Lijn van de Tomatenverwerking

Productomschrijving

Van de de Productietechnologie van SUS 304/316 de Geavanceerde Lijn van de de Tomatensausverwerking

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaten aan diverse types van eindproducten produceren. Populaire producten zoals tomatenpuree, tomatensaus & ketchup, en de lijn van de tomatesapverwerking, van verse tomaten aan steriele zakken in trommels om het eindproduct te veroorzaken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse tomaat die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, verpulverend en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem, het aseptische vullen ontvangen systeem. Dan kunt u tomatenpuree in een steriele zak op de trommel krijgen.

 

De tomatenpuree in een steriele trommelzak wordt dan verder geproduceerd in tomatenketchup, sausen en sappen en in sachets, stand-up zakken, metaalblikken, pp-containers, flessen, geveltopbovenkanten en meer gevuld.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor installaties verstrekken, maar ook een one-stop oplossing van A verstrekken aan Z. Dit omvat:

  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Pakket ontwerp & het Kopen
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Technisch overleg
  • Life-long dienst

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Shanghai Gofun Machinery Company biedt allerlei de lijnen van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 1De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

 

5. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, glaskruik, PET/PP-container, enz. kan.

6. De verrichting is eenvoudig en vermenselijkt. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms, om de veiligheid van de exploitanten te verzekeren.

7. De belangrijke punten van de productielijn keuren het internationale eerste merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC enz. van Siemens) goed

8. Het gehele productielijnontwerp is compacte en wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement en energy-saving, lage stoomconsumptie;

9. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse tomaten komen, is het gewoonlijk een zware vrachtwagen, en het is zeer moeilijk om met mensen af te voeren. Zo ontwerpen wij een lossingsplatform, gebruiken een waterkanon om vers fruit/tomaten van de vrachtwagen af te voeren, en gebruikswater om het verse fruit/de tomaten aan de verwerkingslijn te leveren. Bovendien heeft het lossingsplatform een andere eigenschap die u toestaat om verse vruchten/tomaten vóór verwerking voor te wassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om vers fruit het gebouw in het gebouw van buiten te leveren.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 4De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 5

3. Was

De verse vruchten zouden zorgvuldig moeten worden gewassen alvorens wordt verpletterd. Een bellenwasmachine en een nevelwasmachine kunnen samen voor het schoonmaken worden gebruikt. Als de het schoonmaken vereisten hoog zijn, kunt u het aantal stadia verhogen van het schoonmaken. Bovendien het ultrasone kunnen schoonmaken en ozon het schoonmaken worden toegevoegd om het het schoonmaken effect te verbeteren.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 6De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kan de voorwaarde van alle vruchten door menselijke ogen worden gecontroleerd, en de slechte tomaten kunnen door mensen worden gesorteerd.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 8De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft meest geavanceerde het werk principe, hogere nauwkeurigheid van vervaardiging en het best het verpletteren functies. De machine is samengesteld uit voervultrechter, zijdekking, kader, belangrijkste as, dragend blok, motor, motorstructuur, afzetvultrechter enz.

 

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 10De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃.

 

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 12De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 90%~95% bereiken. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor tweede stadium zou het scherm kleiner zijn.

 

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 14De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. En op dit ogenblik, verdampen wij het water van de tomatenpulp, dan zullen wij de tomatenpuree krijgen, normaal is Brix 28-30% en 36-38%.Because het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaken en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd.

 

 

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 16De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 17

9. Het steriliseren

De tomatenpuree gebruikt een buis-in-buis type sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. Deze machine houdt de tomatenpuree bij zeer op hoge temperatuur van rond 115 ° C 30 seconden en koelt het onmiddellijk aan omgevingstemperatuur. Het besturingssysteem wendt een beeld mens-machine interface aan die voor intuïtief het begrijpen van de werkende staat van elke component van het apparaat geschikt is.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 18De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 19

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine is een buis-type sterilisator die met de buis werkt. Het is een gesloten cyclus. Voorafgaand aan vervaardiging, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. De het vullen holte is ook stoom wordt beschermd om ervoor te zorgen dat het vullende milieu dat ook steriel is. Veiligheid-verstrekt verscheidene veiligheidsmethodes. De technologie van het spiegellassen wordt gebruikt om een ordelijke en vlotte lassenlijn te verzekeren. Een ander controlebord. CIP en het automatische SLOKJE kunnen met de sterilisator worden gebruikt. Gemakkelijk aangepast aan geschikte verschillende capaciteiten en grootte van steriele zakken.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 20De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 22De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H 23

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Lijn van de de Tomatenverwerking van 120KW SUS316 het Aseptische Vullen 500kg/H kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.