500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: Gfm-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: 1 jaar Capaciteit: 500T/D
Toepassing: Mango Naam: de verwerkingsmachines van de mangojam
Afmeting (l*w*h): volgens de capaciteit Productnaam: verse vruchten die machine maken
Hoog licht:

Industriële Mango Juice Processing Line

,

500T/D mango Juice Processing Line

,

415V de Verwerkingsmachine van de mangojam

Productomschrijving

500T/D industriële Hoogte - van de de Jamverwerking van de kwaliteitsmango de Lijngoed na de Dienst

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, wassend systeem ontvangen, sorterend systeem, die verwijderend systeem, voorverwarmend systeem, het verpulveren en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem ontpitten. Dan kunnen wij de eindproducten met de aseptische zak in trommel krijgen.

 

De lijn van de mangoverwerking kan uit verse mango aan verschillende soorten het eindproduct produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, het deeg van het mangoconcentraat, mangosaus, mangosap, de verwerkingslijn van de mangodrank, die uit verse mango aan het eindproduct met de aseptische zak in trommel produceren.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Pakket ontwerp & het Kopen
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Technisch overleg
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De capaciteit van vers fruit kan van 60 Ton Dag aan 1500 Ton/Dag worden aangepast.

2. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, glaskruik, PET/PP-container, enz. kan.

3. De verrichting is eenvoudig en vermenselijkt. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms, om de veiligheid van de exploitanten te verzekeren.

 

4. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

5. Brix van definitieve tomatenpuree kan als eis van de klant worden ontworpen.

6. De belangrijke punten van de productielijn keuren internationaal eerste merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC enz. van Siemens) goed

7. Het gehele productielijnontwerp is compacte en wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement en energie - besparing, lage stoomconsumptie.

8.The het definitieve mangodeeg zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

9. Wij kunnen de aangepaste verwerkingslijn voor verschillende types van fruit en groente ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, originele pulp, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn, en andere producten produceren.

10. Het afval van de productielijn kan in meststof worden geproduceerd.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse mango, normaal met grote vrachtwagens, als de lossing door arbeid, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse mango van vrachtwagen, ook gebruikswater om verse mango aan de verwerkingslijn te leveren. Er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse mango vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 3500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 4

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was, kunnen wij de bellenwasmachine gebruiken en wasmachine samen borstelen bespuiten. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Voor een beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 5500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 7500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 8

5. Het ontpitten

De ontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om alle mangokernen ervoor te zorgen en de galmen worden volledig schoongemaakt, die het afval kunnen zeer verminderen en de pulpopbrengst verbeteren.

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 9500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 10500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 11500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap helpen.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 13500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met de snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm gaan, dat helpt om het product te raffineren. De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 60%~75%.And bereiken wij normaal dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine gebruiken, is het scherm van elk stadium verschillend, voor het eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor het tweede stadium zou het scherm kleiner zijn.  Na het verpulveren, zullen de de tomatenschil en zaden van tomatenpulp worden gescheiden. De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties; Geschikt voor vele verschillende soorten vruchten die de passievrucht, de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvatten; Gemakkelijk om worden gewerkt en veranderingszeven;

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 15500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 17500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 18

 

9. Het steriliseren

De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine, zullen wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur verwarmen.

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 19500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 20

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 21500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 23500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 24

 

12. Het mengen zich en het mengen

Het het mengen zich en het mengen systeem wordt gebruikt voor zich het mengen van de tomatenpuree of fruitpulp met water, suiker, sintel volgens hun formule. Het mango of fruitconcentraat in de aseptische zak in trommel kan tijdens het droge seizoen worden genomen voor het repacking om ononderbroken productie te verzekeren.

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 25500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 26

 

13. Het ontgassen & het Homogeniseren

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 27500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 28

14. Het pasteuriseren

Dood bacterieel van het gemengde product en verbeter de houdbaarheid.

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 29500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 30

 

15. Verschillende pakketten die systeem vullen

Voor het wegen, het vullen, het verzegelen van het definitieve pakket.

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 31500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 32500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 33500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 34

 

16. En waternevel of Onderdompeling die pasteuriseren koelen

 

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 35

 

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. De fabrieksbouw en ontwerp

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. Technische ondersteuning

 

De naverkoopdienst

 

1. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische supportt te verstrekken

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Overzee technische suppor

 

Het werk video van onze productielijn van de mangopulp

 

500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam 36

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 500T/D industriële de Verwerkingsmachine van Mangojuice processing line mango jam kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.