De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: Gfm-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE ISO Voorwaarde: Nieuw
Afmeting (l*w*h): volgens de capaciteit Materiaal: 304/316L
Toepassing: Mango De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Hoog licht:

SS316L de Lijn van de mangoverwerking

,

De concentrerende Steriliserende Lijn van de Mangoverwerking

,

Het aseptische Vullen de Lijn van de Mangoverwerking

Productomschrijving

De Steun300t/d Mango Juice Processing Line van de hoog rendement Flexibele Verrichting

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking kan uit verse mango aan verschillende soorten het eindproduct produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, het deeg van het mangoconcentraat, mangosaus, mangosap, de verwerkingslijn van de mangodrank, die uit verse mango aan het eindproduct met de aseptische zak in trommel produceren.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, wassend systeem ontvangen, sorterend systeem, die verwijderend systeem, voorverwarmend systeem, het verpulveren en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem ontpitten. Dan kunnen wij de eindproducten met de aseptische zak in trommel krijgen.

 

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 0

 

 

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, glaskruik, PET/PP-container, enz. kan.

2. Het definitieve mangodeeg zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

3.The Brix van definitieve tomatenpuree kan als eis van de klant worden ontworpen.

4. De capaciteit van vers fruit kan van 60 Ton Dag aan 1500 Ton/Dag worden aangepast.

5. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

6. De belangrijke punten van de productielijn keuren internationaal eerste merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC enz. van Siemens goed.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse mango, normaal met grote vrachtwagens, als de lossing door arbeid, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse mango van vrachtwagen, ook gebruikswater om verse mango aan de verwerkingslijn te leveren.

 

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 3De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 4

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was, kunnen wij de bellenwasmachine gebruiken en wasmachine samen borstelen bespuiten.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 5De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 7De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 8

5. Het ontpitten

De mangoontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om alle mangokernen ervoor te zorgen en de galmen worden volledig schoongemaakt, die het afval kunnen zeer verminderen en de pulpopbrengst verbeteren.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 9De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 10De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 11De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 13De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met de snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm gaan, dat helpt om het product te raffineren. En normaal gebruiken wij dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine, is het scherm van elk stadium verschillend, voor het eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor het tweede stadium zou het scherm kleiner zijn. De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 60%~75% bereiken.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 15De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 17De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 18

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopulp gebruiken wij de buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 19De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 20

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 21De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 23De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 24

 

12. Het mengen zich en het mengen

Het het mengen zich en het mengen systeem wordt gebruikt voor zich het mengen van de tomatenpuree of fruitpulp met water, suiker, sintel volgens hun formule. Het tomatenpuree of fruitconcentraat in de aseptische zak in trommel kan tijdens het droge seizoen worden genomen voor het repacking om ononderbroken productie te verzekeren.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 25De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 26

 

13. Het ontgassen & het Homogeniseren

Het ontgassen van machine wordt gebruikt om de bellen en de lucht in de fruitpulp of het gemengde product te verwijderen. De homogenisator in voedselverwerking betekent om het materiaal onder de drievoudige actie van uitdrijving, de sterke effect en uitbreiding van het drukverlies te raffineren.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 27De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 28

14. Het pasteuriseren

Dood bacterieel van het gemengde product en verbeter de houdbaarheid.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 29De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 30

 

15. Verschillende pakketten die systeem vullen

Voor het wegen, het vullen, het verzegelen van het definitieve pakket.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 31De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 32De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 33De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 34

 

16. En waternevel of Onderdompeling die pasteuriseren koelen

Het type van wateronderdompeling de sterilisator is een pasteurisatiemateriaal voor het vullen of verpakking van zuivelproducten, sappen, dranken, bier, voedsel, specerijen, geneesmiddelen en andere producten speciaal wordt ontworpen dat. Het is het ideale materiaal voor materialen om het doel te bereiken om houdbaarheid door sterilisatie, hittebehoud en het koelen uit te breiden, vooral het secundaire sterilisatiemateriaal noodzakelijk voor geautomatiseerde productielijnen.

 

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 35

17. Het aan de lucht drogen

Droog het metaal kan of sachetzak na de pasteurisatie.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 36De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 37

18. Datumdruk

Druk de productietijd of het partijaantal op het blik of de fles

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 38

 

19. Krachtcentrale van de gehele installatie

Het systeem omvat etc. stoomlevering, samengeperste luchtlevering, koelwatervoorziening, ijswaterlevering, voeding.

Hoofdmateriaal: stoomketel, waterkoelingstoren, luchtcompressor, RO-waterbehandeling, ijswatermachine, enz.

De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren 39

 

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De Lijn van de de Mangoverwerking van 300T/D SS316L het Concentrerende Steriliseren kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.