SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: Gfm-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ISO9001 Voltage: 220V/380V
Materiaal: 304/316L Capaciteit: 10t/h, 5t/h, 500 kg/hour
Toepassing: Mango Eigenschap: Gemakkelijke Verrichting
Hoog licht:

Van de de Mangojam van SUS 304 de Productiemachine

,

De Productiemachine 500kg/H van de mangojam

,

Gemakkelijke de Verwerkingslijn van de Verrichtingsmango

Productomschrijving

SUS 304 de Verwerkingsmachine Één van de Mangojam de Eindedienst

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, wassend systeem ontvangen, sorterend systeem, die verwijderend systeem, voorverwarmend systeem, het verpulveren en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem ontpitten. Dan kunnen wij de eindproducten met de aseptische zak in trommel krijgen.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De verrichting is eenvoudig en vermenselijkt. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms, om de veiligheid van de exploitanten te verzekeren.

2. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

3. Het definitieve mangodeeg zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

4. De belangrijke punten van de productielijn keuren internationaal eerste merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC enz. van Siemens) goed

5. Het afval van de productielijn kan in meststof worden geproduceerd.

 

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse mango, normaal met grote vrachtwagens, als de lossing door arbeid, het zeer moeilijk zou zijn. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse mango vóór verwerking voorwassen. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse mango van vrachtwagen, ook gebruikswater om verse mango aan de verwerkingslijn te leveren.

 

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 3SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 4

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was, kunnen wij de bellenwasmachine gebruiken en wasmachine samen borstelen bespuiten. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Voor een beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 5SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 7SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 8

5. Het ontpitten

De kernen zullen buiten fabriek worden verzonden, en de pulp zal aan volgende stap worden gepompt. De mangoontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om alle mangokernen ervoor te zorgen en de galmen worden volledig schoongemaakt, die het afval kunnen zeer verminderen en de pulpopbrengst verbeteren.

 

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 9SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 10SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 11SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, en kan ook de kleur beschermen en de smaak van het eindproduct, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap helpen.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 13SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met de snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm gaan, dat helpt om het product te raffineren. De dubbele stadium verpulverende machine voor het opbrengstpercentage van de tomatenpulp kan 60%~75%.And bereiken wij normaal dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine gebruiken, is het scherm van elk stadium verschillend, voor het eerste stadium zou het scherm groter zijn, en voor het tweede stadium zou het scherm kleiner zijn.  Na het verpulveren, zullen de de tomatenschil en zaden van tomatenpulp worden gescheiden. De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties;.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 15SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 17SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 18

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopulp gebruiken wij de buis in buistype sterilisator voor het steriliseren. De het steriliseren temperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Deze manier kan ook de test en de voedingsmiddelen van tomatenpuree zoveel mogelijk beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt de beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de werkende status van elke component van het apparaat geschikt is. Met deze machine, zullen wij de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur rond holding 115℃ voor jaren '30 en dan onmiddellijk het koelen aan omgevingstemperatuur verwarmen.

 

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 19SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 20

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 21SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 23SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 24

 

 

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

 

Het werk video van onze productielijn van de mangopulp

 

SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting 25

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd SUS 304 van de de Productiemachine 500kg/H van de Mangojam de Gemakkelijke Verrichting kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.