Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: Gfm-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor het verschepen
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ISO9001 Voltage: 220/380/440V
Gewicht: aangepast Afmeting (l*w*h): volgens de capaciteit
Capaciteit: tot de klant Eigenschap: Gemakkelijke Verrichting
Hoog licht:

20t/H mango Juice Making Machine

,

SUS304 mango Juice Making Machine

,

Ontpittende Mango Juice Making Machine

Productomschrijving

20t/H van de de Verwerkingslijn SUS304/316 van Puerr van de mangopulp de Kant en klare Dienst

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, wassend systeem ontvangen, sorterend systeem, die verwijderend systeem, voorverwarmend systeem, het verpulveren en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem ontpitten. Dan kunnen wij de eindproducten met de aseptische zak in trommel krijgen.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Pakket ontwerp & het Kopen
  • Life-long dienst
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Materiaal productie
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Technisch overleg

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. Het afval van de productielijn kan in meststof worden geproduceerd.

2. Wij kunnen de aangepaste verwerkingslijn voor verschillende types van fruit en groente ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, originele pulp, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn, en andere producten produceren.

3. De verrichting is eenvoudig en vermenselijkt. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms, om de veiligheid van de exploitanten te verzekeren.

4. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij ook verstrekken het metaal, klein sachet, stand-up zak, glaskruik, PET/PP-container, enz. kan.

5. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

6. De belangrijke punten van de productielijn keuren internationaal eerste merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC enz. van Siemens) goed

7. Het gehele productielijnontwerp is compacte en wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement en energie - besparing, lage stoomconsumptie.

8. Het definitieve mangodeeg zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar in normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

9.The Brix van definitieve tomatenpuree kan als eis van de klant worden ontworpen.

10. De capaciteit van vers fruit kan van 60 Ton Dag aan 1500 Ton/Dag worden aangepast.

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango komt, is het gewoonlijk een zware vrachtwagen, en het is zeer moeilijk wanneer het door arbeid heeft gelost. Zo ontwerpen wij een drainageplatform, gebruiken een waterkanon om verse mango van de vrachtwagen af te voeren, en gebruikswater om de verse mango aan de verwerkingslijn te leveren. Bovendien heeft het lossingsplatform een andere eigenschap die u toestaat om verse mango's vóór verwerking pre-schoon te maken.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 3Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 4

3. Was

De verse vruchten zouden zorgvuldig moeten worden gewassen alvorens wordt verpletterd. Voor het schoonmaken, kunt u zowel een bellenwasmachine als een borstel & nevelwasmachine gebruiken. Als de het schoonmaken vereisten hoog zijn, kunt u het aantal stadia verhogen van het schoonmaken. Bovendien het ultrasone kunnen schoonmaken en ozon het schoonmaken worden toegevoegd om het het schoonmaken effect te verbeteren.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 5Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 7Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 8

5. Het ontpitten

De mangoontpitter loopt bij een snelheid van 1470r/min en maalt verse mango om alle mangokernen ervoor te zorgen en de schillen worden volledig gewassen. Dit kan afval beduidend verminderen en pulpopbrengsten verbeteren. De kern wordt gepompt uit de fabriek en de pulp wordt gepompt aan de volgende stap.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 9Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 10Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 11Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na de maalmachine te verwarmen, is de temperatuur gewoonlijk regelbaar van 45 ° C aan 85 ° C. Deze verwerkingsstap helpt om het saptarief van de volgende stap te verhogen en kan de kleur en de smaak van het eindproduct ook beschermen.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 13Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine werkt ook bij een snelheid van 1470 r/min, dat tot middelpuntvliedende kracht toestaat leidt en het product om door het scherm over te gaan, die het product helpen te raffineren. En gewoonlijk gebruiken wij een dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine. De schermen voor elk stadium zijn verschillend: het eerste stadium heeft het groter scherm en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De verpulverende machine in twee stadia voor het opbrengstpercentage van tomatenpulp kan 60% -75% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties. Het is gemakkelijk te werken en de zeef kan worden vervangen. Geschikt voor een grote verscheidenheid van vruchten zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 15Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 17Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 18

 

9. Het steriliseren

De puree van de mangopulp gebruikt een buis-in-buis type sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. Deze machine houdt de tomatenpuree bij zeer op hoge temperatuur van rond 115 ° C 30 seconden en koelt het onmiddellijk aan omgevingstemperatuur. Deze methode kan tomatenpuree ook testen en voedingsmiddelen zoveel mogelijk beschermen. Het volledige systeem wendt programmeerbare controles aan. Het besturingssysteem wendt een beeld mens-machine interface aan die voor intuïtief het begrijpen van de werkende staat van elke component van het apparaat geschikt is.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 19Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 20

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine is een buis-type sterilisator die met de buis werkt. Het is een gesloten cyclus. Voorafgaand aan vervaardiging, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. De het vullen holte is ook stoom wordt beschermd om ervoor te zorgen dat het vullende milieu dat ook steriel is. Veiligheid-verstrekt verscheidene veiligheidsmethodes. De technologie van het spiegellassen wordt gebruikt om een ordelijke en vlotte lassenlijn te verzekeren. Een ander controlebord. CIP en het automatische SLOKJE kunnen met de sterilisator worden gebruikt. Gemakkelijk aangepast aan geschikte verschillende capaciteiten en grootte van steriele zakken.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 21Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 23Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen 24

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het voorverwarmen van 20t/H-het Ontpitten van Mangojuice making machine SUS304 het Verwijderen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.