van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: 380V/220V Toepassing: tomaat
Eigenschap: Hoog rendement Macht: aangepast
productnaam: Tomatenpuree verwerkingslijn: De naverkoopdienst: Onlineondersteuning
Hoog licht:

25t/H de Lijn van de tomatenverwerking

,

Sus304 de Lijn van de Tomatenverwerking

,

De Verwerkingslijn van de hoog rendementtomaat

Productomschrijving

25t/H Lijn van de tomatenverwerking Één de Eindedienst 304 Rendabele Sus

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De populaire producten zoals tomatenpuree, tomatensaus & ketchup, de lijn van de tomatesapverwerking, die uit verse tomaat aan het eindproduct met aseptische zak in trommel produceren. De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaat aan verschillende soorten eindproduct produceren.

 

 

En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk: verse tomaat die systeem, wassend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, het verpulveren ontvangen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentrerend systeem, steriliserend systeem, en het aseptische vullen systeem. Dan kunnen wij de tomatenpuree met aseptische zak in trommel krijgen.

 

Gofun kan het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken, die omvat:

  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Technisch overleg
  • Pakket ontwerp & het Kopen
  • Materiaal productie
  • Installatie het opdragen
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Life-long dienst

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

 

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

 

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 1van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De capaciteit van vers fruit kan van 60 Ton Dag aan 1500 Ton/Dag worden aangepast.

2.All de materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

3. Brix van definitieve tomatenpuree kan worden ontworpen aangezien de eis van de klant, normaal het 28-30% of 36-38% zou zijn.

4. De definitieve tomatenpuree zal in aseptische zakken in trommel worden gevuld. Met dit soort pakket, kan de plankentijd twee jaar bij normale temperatuur bereiken. Welke de uitgave voor vervoer en opslag kan zeer verminderen.

5.The de tomaat kan hete verpletterde verpletterd of koude zijn.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse tomaat, normaal met grote vrachtwagen, als de lossing met mens, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings vers fruit/tomaat van vrachtwagen, ook gebruikswater aan leverings vers fruit/tomaat aan de verwerkingslijn.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 4van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 5

3. Was

U moet vers fruit zorgvuldig wassen alvorens te verpletteren. Wij kunnen wasmachine en wasmachine samen gebruiken. Als de was hierboven wordt vereist, kunnen vele stadia van was worden toegevoegd. Bovendien voor beter het schoonmaken, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 6van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 7

4. Het sorteren

De oppervlakte van het fruit is schoon na was. Wij kunnen de voorwaarde van alle vruchten visueel controleren. En isoleer slechte tomaten door mensen.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 8van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC reekspulverizers hebben het meest geavanceerde het werk principe. De hogere productieprecisie en de beste het malen functie worden hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van vele soorten vruchten of groenten, zoals tomaten, appelen, peren, aardbeien, selderie, enz., die de grondstoffen in kleine deeltjes kunnen verpletteren. Dit kan de prestaties van het volgende verwerkingsdeel verbeteren. Deze machine is samengesteld uit voedende vultrechter, zijdekking, kader, hoofdschacht, dragende zetel, motor, motorstructuur, lossingsvultrechter, enz.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 10van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het grondproduct te verwarmen. De temperatuur is regelbaar, over het algemeen tussen 45°C en 85°C, deze stap kan de sapopbrengst in de volgende stap hoger maken. Het bewaart ook de kleur en het aroma van het eindproduct.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 12van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De machine loopt ook bij 1470 r/min, toestaand middelpuntvliedende kracht ontsnappen en het product om door het verfijningsscherm over te gaan. Gewoonlijk nog gebruiken wij een verbrijzelaar en in twee stadia. De schermen voor elke stap zijn verschillend. In de eerste stap, zal het scherm groter zijn, en in de tweede stap, zal het scherm kleiner zijn. De de tomatenhuid en zaden zijn gescheiden van tomatenpulp. De machine heeft grote lopende capaciteit en stabiele prestaties. Gemakkelijk om de zeef te gebruiken en te vervangen. Geschikt voor passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel en andere vruchten;

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 14van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt om tomatenpuree vacu5um lage temperatuur te concentreren, hier gebruiken wij gedwongen - zijn de omloop vacuümevaporator, omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaak en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk beschermd, nu verdampen wij het sap van de tomatenpulp. Dan is er ketchup, gewoonlijk 28-30% en 36-38% Brix.

 

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 16van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 17

9. Het steriliseren

Tomatenpuree gebruiken wij buizen in een buissterilisator voor sterilisatie. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd kunnen worden aangepast. Gebruik deze machine om de ketchup aan zeer op hoge temperatuur te verwarmen van ongeveer 115°C 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan omgevingstemperatuur. Dit bewaart ook de test en de voeding zoveel mogelijk van de ketchup. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem gebruikt een visuele interface tussen de mens en de machine. Dit maakt het gemakkelijk de werkende status van elke component van het materiaal intuïtief om te begrijpen.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 18van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 19

10. Het aseptische Vullen

Het aseptische vullende machineswerk met buizen in een buissterilisator. Dit is een gesloten lijn. Vóór productie, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen dat het vullende milieu ook steriel is. Veiligheid - verstrekt veelvoudige veiligheidsmethodes. De technologie van het spiegellassen wordt goedgekeurd om keurige en vlotte lassen te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en het automatische SLOKJE kunnen met de sterilisator worden gebruikt. Gemakkelijk om aan gelijke steriele zakken van verschillende volumes en grootte aan te passen.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 20van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 22van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement 23

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd van de de Tomatenverwerking van 25t/H Sus304 de Lijnenergie - besparingshoog rendement kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.