304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Gewicht: Gebaseerd op specifieke machines Materiaal: roestvrij staal 304
naam: tomatenverwerkingslijn: Macht: aangepast
Voordeel: Hoog rendement De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Hoog licht:

304 roestvrijstalen tomatenverwerkingslijn

,

tomatenpureeverwerkingslijn 25t / u

,

aseptische zakpakket tomatenverwerkingslijn

Productomschrijving

Lange levensduur Geavanceerde productietechnologie Tomatenpureeverwerkingslijn

 

Productbeschrijving van tomatenverwerkingsbedrijf:

 

Tomatenverwerkingslijnen kunnen alles produceren, van verse tomaten tot afgewerkte producten.Populaire producten zoals ketchup, ketchup, ketchup, tomatensapverwerkingslijn, van verse tomaten tot aseptische zakproductie in vaten.

 

De verwerkingslijn omvat voornamelijk: ontvangstsysteem voor verse tomaten, wassysteem, sorteersysteem, breeksysteem, pulp- en raffinagesysteem, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en aseptisch vulsysteem.Dan kunnen we de ketchup in emmers vullen met steriele zakken.

 

De ketchup in aseptische zakjes kan verder verwerkt worden tot ketchup, sauzen, sappen en gevulde sachets, stazakjes, metalen blikjes, PP containers, flessen, geveltopjes, enz.

 

Gofun kan niet alleen de tomatenverwerkingsapparatuur voor de plant leveren, maar ook de totaaloplossing van A tot Z bieden, waaronder:

  • Technisch advies
  • Aangepast voorstelontwerp:
  • Apparatuur productie
  • Installatie inbedrijfstelling en training op de site:
  • 1 jaar after-sales garantie
  • Levenslange service
  • Pakketontwerp & Inkoop

 

Belangrijkste parameters van tomatenproductielijn:

 

Productnaam: One-stop oplossing voor tomatenverwerkingslijn
Invoercapaciteit vers fruit: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatensap, etc
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Eindpakket: Aseptische zak, metalen blik, zakje, stazak, PP-container, plastic fles, glazen pot, enz
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselkwaliteit SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na inbedrijfstelling
Operator nodig: Ongeveer 10~12 personen
Spanning: 380V 50Hz/ 110V 60Hz/ 415V 50Hz
(instelbaar volgens de landnorm van de klant)
Voordelen: Energiebesparend, hoog rendement, waterbesparend;

Stroomschema van verwerking van tomatenpuree/saus of ketchup

 

VERSE TOMAAT ⇒ TRANSPORTBAND ⇒ WASSEN ⇒ SORTEREN ⇒ CRUSHEREN ⇒ VOORVERWARMEN ⇒ PULPER & VERFIJNER ⇒ VERDAMPEN ⇒ STERILISEREN ⇒ ASEPTISCHE VULLEN ⇒ BEWAREN OF MENGEN

 

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het machinebedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei soorten tomatenverwerkingslijnen.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. Zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatensap, tomatenpoeder, hele gepelde tomaat, enz. zijn.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 1304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 2

Voor het uiteindelijke pakket kan het een aseptische zak, metalen blik, sachet, stazak, PP-container, glazen fles, PET-fles, geveltop, enz.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 3

 

Belangrijkste kenmerken van de tomatenverwerkingslijn: 

 

De tomatenverwerkingslijn is het belangrijkste product van machinebedrijf Shanghai Gofun.In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 20 landen bediend.We blijven hoogwaardige machines en diensten leveren aan voedselproducenten over de hele wereld.

 

1. De productiecapaciteit voor vers fruit kan worden aangepast van 60 ton/dag tot 1500 ton/dag.

2. Tomaten kunnen heet geperst of koud geperst zijn.

3. Het Brix-gehalte van de uiteindelijke ketchup kan worden ontworpen volgens de eisen van de klant, in het algemeen 28-30% of 36-38%.

4. De uiteindelijke ketchup wordt verpakt in emmers in steriele zakken.Bij deze verpakking kan de houdbaarheid bij kamertemperatuur oplopen tot wel twee jaar.Dit kan de verzend- en opslagkosten aanzienlijk verlagen.

5. Alle materialen zijn voedselstandaard, het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, dat volledig voldoet aan de eisen van voedselhygiëne en -veiligheid.

6. Naast het aseptisch vullen van zakken, kunnen we ook metalen blikken, sachets, stazakken, glazen potten, PET/PP-containers, enz. produceren.

7. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed.(Stoomklep gebruikt Spirax Sarco, Siemens PLC, enz.)

8. De gehele productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, stabiele werking, hoog rendement en energiebesparing en een laag stoomverbruik;

9. De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.Alle voer- en onderhoudsgebieden zijn ontworpen met voer- en onderhoudsplatforms om de veiligheid van operators te waarborgen.

10. We kunnen ook aangepaste verwerkingslijnen ontwerpen voor verschillende soorten groenten en fruit.Het kan helder sap, modderig sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

11. Van het afval dat door de productielijn wordt geproduceerd, kan kunstmest worden gemaakt.

 

Belangrijkste proces van de verwerkingslijn voor tomatenpuree:

 

Nu zal het machinebedrijf van Shanghai Gofun de informatie over de verwerkingslijn voor tomatenpuree introduceren om te laten zien dat het werkt.

 

1. Loss platform

Als er verse tomaten komen, gebruiken ze meestal grote vrachtwagens.Als het door mensen wordt gelost, wordt het erg moeilijk.Daarom hebben we het losplatform ontworpen om het verse fruit/tomaten uit de vrachtwagen te lossen met behulp van waterkanonnen en ook water te gebruiken om het verse fruit/tomaten naar de verwerkingslijn te brengen.Het losplatform heeft ook een functie om vers fruit/tomaat voor te wassen voor verwerking.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om vers fruit van buiten het pand naar binnen te brengen.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 4304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 5

3. Wassen

Was vers fruit zorgvuldig alvorens het te pletten.Voor het wassen kunnen we zowel schuimwasmachines als sproeiwasmachines gebruiken.Als de wasbehoefte hoog is, kunnen meer wasfasen worden toegevoegd.Om een ​​beter reinigingseffect te krijgen, kunnen we ook ultrasone reiniging en ozonreiniging toevoegen.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 6304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 7

4. Sorteren

Na het wassen is het oppervlak van het fruit schoon, we kunnen de situatie van al het fruit met het menselijk oog controleren en de slechte tomaten door de mens uitzoeken.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 8304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 9

5. Vermalen voor tomatenverwerking

De breker uit de GFM-FC-serie heeft het meest geavanceerde werkingsprincipe, een hogere fabricageprecisie en de beste breekfunctie.Het wordt voornamelijk gebruikt voor het pletten van verschillende soorten fruit of groenten, zoals: tomaten, appels, peren, aardbeien, selderij, enz. Het kan de grondstoffen in kleine deeltjes verpletteren en het werkeffect van het volgende proces vergroten.De machine bestaat uit een invoertrechter, zijdeksel, frame, hoofdas, lagerzitting, motor, motorstructuur, uitlaattrechter, enz.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 10304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 11

6. Voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na de maalmachine te verwarmen, de temperatuur is instelbaar, normaal gesproken van 45℃ tot 85℃.Deze verwerkingsstap zou helpen om de sapsnelheid voor de volgende stap te verhogen en kan ook de kleur en smaak van het eindproduct beschermen.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 12304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 13

7. Pulper en raffinaderij

De machine draait ook met 1470 tpm, waardoor centrifugale kracht ontstaat waardoor het product door een zeef gaat, waardoor het product wordt verfijnd.Gewoonlijk gebruiken we twee fasen van pulper en raffinaderij.Het scherm van elke fase is anders.Het scherm van de eerste trap is groter en het scherm van de tweede trap is kleiner.De output van de tomatenpulp van de klopper in twee stadia kan 90%~95% bereiken.Na het verpulpen worden de tomatenhuid en zaden gescheiden van het tomatenpulp.De machine heeft een grote werklast en stabiele prestaties;het is eenvoudig te bedienen en het scherm te vervangen;het is geschikt voor een verscheidenheid aan fruit, waaronder passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel, enz.;

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 14304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 15

8. Verdampen

Vacuümverdampers worden gebruikt om ketchup onder vacuüm en bij lage temperatuur te concentreren.Hier gebruiken we een vacuümverdamper met geforceerde circulatie.Doordat het onder vacuüm en lage temperatuur is, blijven smaak en voeding zoveel mogelijk behouden.Nu verdampen we het water uit de tomatenpulp en krijgen we een tomatenpuree, meestal 28-30% Brix en 36-38% Brix.

 

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 16304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 17

9. Steriliseren

Voor ketchup gebruiken we een tube-in-tube sterilisator voor sterilisatie.Sterilisatietemperatuur en bewaartijd zijn instelbaar.Met deze machine verwarmen we de ketchup gedurende 30 seconden tot een hoge temperatuur van zo'n 115 °C en koelen we daarna direct af tot omgevingstemperatuur.Op deze manier kan ook de test en voeding van de ketchup zoveel mogelijk worden beschermd.Het hele systeem keurt programmeerbare controle goed.Het besturingssysteem neemt het beeld van de mens-machine-interface aan, wat handig is om intuïtief de werkingsstatus van elk onderdeel van de apparatuur te begrijpen.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 18304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 19

10. Aseptische vulling

Aseptische vulmachines worden gebruikt in combinatie met in-tube sterilisatoren.Dit is een gesloten lus.De cyclus wordt vóór productie volledig gesteriliseerd om een ​​steriele omgeving te garanderen.En de vulholte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen dat de vulomgeving ook steriel is.Beveiliging - Biedt meerdere beveiligingsmethoden.Spiegellastechnologie wordt toegepast om nette en soepele lassen te garanderen.Apart bedieningspaneel.CIP en automatische SIP kunnen worden gebruikt met de sterilisator.Eenvoudig aan te passen aan steriele zakken van verschillende volumes en maten.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 20304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 21

11. Bewaren of blenden

Het eindproduct kan worden opgeslagen of gebruikt als grondstof om de tomatensaus of ketchup te maken.

304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 22304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket 23

 

Onze diensten voor tomatenverwerkingsfabriek

 

1. Technische ondersteuning:

2. Marketingsuggestie:

3. Definitieve verpakkingssuggestie en ontwerp:

4. Fabrieksbouw en ontwerp

 

Dienst na verkoop

 

1. Overzeese technische ondersteuning:

2. Overzees materiaalonderhoud:

3. Engelssprekende ingenieurs beschikbaar om technische ondersteuning te bieden;

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 304 roestvrijstalen tomatenpureeverwerkingslijn 25t / h aseptisch zakpakket kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.