10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voorwaarde: Nieuw Garantie: 1 jaar
Materiaal: roestvrij staal 304 Capaciteit: 60 t/d, 150 t/d, 300 t/d, 600 t/d, 1500 t/d
Functie: Tomatenpuree verwerking Eigenschap: Hoog rendement, kosteneffectief
productnaam: Tomatenpuree verwerkingslijn: De naverkoopdienst: Gebied installatie, het opdragen en opleiding
Hoog licht:

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking

,

De Lijn van de de Tomatenpureeverwerking van SUS 304

,

Verpulverende de Verwerkingslijn van de Raffinagetomaat

Productomschrijving

10T/H geschikt na de Tomatenpureeverwerking SUS 304 van de Zorgdienst

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijnen van de tomatenverwerking kunnen alles van verse tomaten aan diverse types van eindproducten produceren. Populaire producten zoals tomatenpuree, tomatenpuree en tomatenpuree, evenals de lijnen van de tomatesapverwerking, van verse tomaten aan aseptische zakken in vaten, om het eindproduct te veroorzaken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse tomaat die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, het verpulveren ontvangen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. U kunt de ketchup in steriele zakken op de trommel dan inpakken.

 

De ketchup in aseptische trommelzakken wordt dan verder geproduceerd in ketchup, sausen en sappen en in zakken, stand-up zakken, metaalblikken, pp-containers, flessen, geveltopbovenkanten, enz. ingepakt.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 110T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De tomaten kunnen heet- wordengedrukt of koud geperst.

3. De definitieve ketchup Brix kan volgens klantenvereisten worden ontworpen. Typisch 28-30% of 36-38%.

4. De definitieve ketchup wordt ingepakt in steriele emmerzakken. Dit pakket heeft een levensduur van 2 jaar bij kamertemperatuur. Dit kan het verschepen en opslagkosten beduidend drukken.

5. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

6. Naast het vullen van aseptische zakken, kunnen wij metaalblikken, zakken, stand-up zakken, glasflessen, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

7. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed. (Het gebruik Spirax Sarco van de Stoomklep, PLC van Siemens, enz.)

8. De volledige productielijn heeft een compact, wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement, een energie - besparing en een lage stoomconsumptie.

9. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle het grootbrengen en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het grootbrengen en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

10. U kunt aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

11. Het afval door de productielijn wordt geproduceerd kan als meststoffenproductie worden gebruikt die.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse tomaten komen, is het gewoonlijk een zware vrachtwagen die moeilijk om met mensen is af te voeren. Zo ontwierpen wij een het leegmaken platform om het verse fruit/de tomaten van de vrachtwagen gebruikend waterkanonnen en het verse fruit te vervoeren/de tomaten te lossen aan de verwerkingslijn met water. Bovendien heeft het het leegmaken platform een andere functie die u toestaat om vers fruit/tomaten vóór verwerking voor te wassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 410T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 5

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was kunnen wij bellenwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Ook, voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 610T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 810T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft het meest geavanceerde het werk principe, de hogere productieprecisie en beste verpletterend functie. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van diverse vruchten of groenten, zoals: tomaten, appelen, peren, aardbeien, selderie, enz. Het kan de grondstoffen verpletteren in kleine deeltjes en het het werk effect van het volgende proces verhogen. De machine bestaat uit voedende vultrechter, zijdekking, kader, hoofdschacht, dragende zetel, motor, motorstructuur, lossingsvultrechter, enz.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 1010T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 1210T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook bij 1470r/min, die middelpuntvliedende kracht produceert die toestaat het product om door het scherm over te gaan, die het product helpen te raffineren. Gewoonlijk gebruiken wij een dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine. De schermen in elk stadium zijn verschillend: het eerste stadium heeft het groter scherm, en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. Het de outputtarief van de tomatenpulp van de klopper in twee stadia kan 90%-95% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine heeft grote lopende capaciteit en stabiele prestaties. Eenvoudige verrichting en het vervangbare scherm. Geschikt voor allerlei vruchten zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 1410T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporatoren worden gebruikt om ketchup lage temperatuur vacu5um en bij te concentreren. Gedwongen - wordt de omloop vacuümevaporator hier gebruikt. Lage temperatuur vacu5um om smaak en voeding zoveel mogelijk te bewaren. Nu, na het verdampen van het water van de tomatenpulp, maken wij de tomatenpuree. Brix de niveaus zijn typisch 28-30% en 36-38%.

 

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 1610T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 17

9. Het steriliseren

De tomatenpuree gebruikt een buis-in-buis sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. De machine houdt de ketchup bij op hoge temperatuur van rond 115°C 30 seconden, dan afkoelt het onmiddellijk aan omgevingstemperatuur. Op deze wijze, kan de tomatenpuree ook worden getest om de voedingsmiddelen zoveel mogelijk te bewaren. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de lopende status van elke component van het materiaal geschikt is.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 1810T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 19

10. Het aseptische Vullen

Een het aseptische vullen machine is een buissterilisator die met buizen werkt. Dit is een gesloten lijn. Alvorens te vervaardigen, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. De vullende die kamer is ook stoom wordt beschermd om ervoor te zorgen dat het vullende milieu ook steriel is. Veiligheid - verstrekt veelvoudige veiligheidsmethodes. De technologie van het spiegellassen wordt goedgekeurd om keurige en vlotte lassen te verzekeren. Een ander controlebord. CIP en het automatische SLOKJE kunnen met de sterilisator worden gebruikt. Past gemakkelijk aan geschikte steriele zakken van verschillende capaciteiten en grootte aan.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 2010T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 2210T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage 23

 

Onze Diensten voor de installatie van de tomatenverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 10T/H de Lijn van de tomatenpureeverwerking SUS 304 het Verpulveren Raffinage kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.