5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: 1 jaar Voltage: 220v/380v
Macht (w): 200KW Voorwaarde: Nieuw
Type: kant-en-klare verwerkingslijn: Materiaal: SUS304
Hoog licht:

304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking

,

5T/H SS de Lijn van de Mangoverwerking

,

De gemechaniseerde Lijn van de Mangoverwerking

Productomschrijving

5T/H de Verwerkingslijn Één de Eindedienst 304 van de mangojam SUS Gemechaniseerde Productie

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijnen van de mangoverwerking kunnen alles van verse mango's aan verschillende types van eindproducten produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mangoconcentraat, mangodeeg, mangosap, mangodrank, van verse mango's aan aseptisch vat doet in zakken om eindproducten te veroorzaken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem, ontziltingssysteem ontvangen, systeem, het verpulveren voorverwarmen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Dan kunt u de steriele zak in de emmer zetten om het eindproduct te krijgen.

 

Dan wordt de mangopuree in de aseptische emmerzak verder gemaakt in de drank van het mangosap, saus, en in stand-up zakken, metaalblikken, aluminiumblikken, pp-containers, HUISDIERENflessen, glasflessen, geveltopbovenkanten, enz. ingepakt.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor installaties verstrekken, maar ook one-stop oplossingen van A verstrekken aan Z. Dit omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De definitieve ketchup Brix kan volgens klantenvereisten worden ontworpen.

3. De definitieve mangopuree wordt ingepakt in steriele emmerzakken. Met dit type van verpakking, kan de houdbaarheid bij kamertemperatuur 2 jaar bereiken. Dit kan het verschepen en opslagkosten beduidend drukken.

4. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

5. Naast het vullen van aseptische zakken, kunnen wij metaalblikken, zakken, stand-up zakken, glasflessen, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

6. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed. (Het gebruik Spirax Sarco van de Stoomklep, PLC van Siemens, enz.)

7. De volledige productielijn heeft een compact, wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

8. Eenvoudige verrichting en humanisering. Alle het grootbrengen en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het grootbrengen en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

9. U kunt aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

10. Het afval door de productielijn wordt geproduceerd kan als meststoffenproductie worden gebruikt die.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango's aankomen, zijn zij gewoonlijk zware vrachtwagens, en het is zeer moeilijk om hen manueel leeg te maken. Zo ontwierpen wij een drainageplatform dat waterkanonnen gebruikt om de verse mango's van de vrachtwagen af te voeren, en dan het water gebruikt om de verse mango's naar de verwerkingslijn te verzenden. Bovendien heeft het het leegmaken platform een andere functie die u toestaat om verse mango's vóór verwerking pre-schoon te maken.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 35T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 4

3. Was

Het verse fruit zou zorgvuldig moeten worden gewassen alvorens te verpletteren. Voor het schoonmaken, kunt u zowel een schuimwasmachine als een borstel en nevelwasmachine gebruiken. Als het schoonmaken de vereisten hoog zijn, kan het aantal van het schoonmaken van stadia worden verhoogd. Bovendien het ultrasone kunnen schoonmaken en ozon het schoonmaken worden toegevoegd om het het schoonmaken effect te verbeteren.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 55T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 75T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 8

5. Het ontpitten

De mango het kuiltjes maken in machinelooppas bij 1470r/min en maalt verse mango's om te verzekeren diein al mango kuiltjes maakt en de schillen worden grondig schoongemaakt. Dit kan afval beduidend verminderen en pulpopbrengst verhogen. De kern wordt gepompt uit de molen en de pulp wordt gepompt aan de volgende stap.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 95T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 105T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 115T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 135T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De machine loopt ook bij 1470 r/min, wat middelpuntvliedende kracht toestaat produceert en het product om door het scherm over te gaan, die het product helpen te raffineren. Gewoonlijk gebruiken wij een dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine. De schermen in elk stadium zijn verschillend: het eerste stadium heeft het groter scherm, en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. Het de outputtarief van de tomatenpulp van de klopper in twee stadia kan 60%-75% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine heeft grote lopende capaciteit en stabiele prestaties. Eenvoudige verrichting en het vervangbare scherm. Geschikt voor allerlei vruchten zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 155T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 175T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 18

 

9. Het steriliseren

Gebruik een buis-in-buis sterilisator voor de puree van de mangopulp. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. De machine houdt de ketchup bij op hoge temperatuur van rond 115°C 30 seconden, dan afkoelt het onmiddellijk aan omgevingstemperatuur. Deze methode test ook ketchup om voedingsmiddelen zoveel mogelijk te bewaren. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de lopende status van elke component van het materiaal geschikt is.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 195T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 20

10. Het aseptische Vullen

Een het aseptische vullen machine is een buissterilisator die met buizen werkt. Dit is een gesloten lijn. Alvorens te vervaardigen, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. De vullende die kamer is ook stoom wordt beschermd om ervoor te zorgen dat het vullende milieu ook steriel is. Veiligheid - verstrekt veelvoudige veiligheidsmethodes. De technologie van het spiegellassen wordt goedgekeurd om keurige en vlotte lassen te verzekeren. Een ander controlebord. CIP en het automatische SLOKJE kunnen met de sterilisator worden gebruikt. Past gemakkelijk aan geschikte steriele zakken van verschillende capaciteiten en grootte aan.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 215T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 235T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 24

 

12. Het mengen zich en het mengen

Het het mengen zich en het mengen systeem wordt gebruikt om ketchup of pulp met water, suiker en houtskool volgens het recept te mengen. Tomatenpuree of fruit het concentraat in steriele emmerzakken kan tijdens het droge seizoen worden verwijderd en worden opnieuw verpakt om voortdurende productie te verzekeren.

 

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 255T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 26

 

13. Het ontgassen & het Homogeniseren

De ontgassers worden gebruikt om luchtbellen en lucht uit pulp of gemengde producten te verwijderen. De homogenisator in voedselverwerking verwijst naar het raffineren van het materiaal door drie functies van uitdrijving, de sterke effect en uitbreiding van de drukdaling, zodat het materiaal kan meer uniform worden gemengd.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 275T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 28

14. Het pasteuriseren

Dood bacterieel van het gemengde product en verbeter de houdbaarheid.

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 295T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 30

 

15. Verschillende pakketten die systeem vullen

Voor het wegen, het vullen, het verzegelen van het definitieve pakket.

 

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 315T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 325T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 335T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 34

 

 

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

 

Het werk video van onze productielijn van de mangopulp

 

5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank 35

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 5T/H 304 SUS-de Lijn van de Mangoverwerking Gemechaniseerde 200KW voor Drank kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.