Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Materiaal: roestvrij staal 304 Capaciteit: 5t/u
naam: mangosap verwerkingsmachines Eigenschap: Hoog rendement
Jaar: Nieuw en ongebruikt De naverkoopdienst: Beschikbare derdesteun overzee
Hoog licht:

Elektrische Verse Mango Sap Verwerkingsmachine

,

Mango Sap Verwerking Machine 5T/H

,

SS304 Mango Sap Verwerkingsmachine

Productomschrijving

Hoge kwaliteit 5T / H mangosapverwerkingsmachines Kant-en-klare service

 

Productbeschrijving van de mangoverwerkingslijn

 

De mangoverwerkingslijn kan alles produceren, van verse mango's tot verschillende soorten eindproducten.Populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mango-concentraatpasta, mangosaus, mangosap en mangodrankverwerkingslijn, van verse mango tot drums met steriele zakken tot het eindproduct.

 

De verwerkingslijn omvat voornamelijk een ontvangstsysteem voor verse mango, een reinigingssysteem, een sorteersysteem, een steenverwijderingssysteem, een voorverwarmingssysteem, een pulp- en raffinagesysteem, een filtratiesysteem, een concentratiesysteem, een sterilisatiesysteem, een aseptisch vulsysteem.U kunt dan de steriele zak in de trommel doen om het eindproduct te krijgen.

 

Daarnaast wordt mangopasta in steriele drumzakken verder vervaardigd voor mangosapdranken, sauzen en afgevuld in stazakken, metalen blikken, aluminium blikken, PP-containers, PET-flessen, glazen flessen, geveltops en meer.

 

Gofun kan niet alleen de tomatenverwerkingsapparatuur voor de plant leveren, maar ook de totaaloplossing van A tot Z bieden, waaronder:

  • Technisch advies
  • Aangepast voorstelontwerp:
  • Apparatuur productie
  • Installatie inbedrijfstelling en training op de site:
  • 1 jaar after-sales garantie
  • Levenslange service
  • Pakketontwerp & Inkoop

 

Belangrijkste parameters van de mangoproductielijn:

Productnaam: One-stop-oplossing voor mango-verwerkingslijn
Inlaatcapaciteit vers fruit: 500kg per uur ~ 25 ton per uur, aangepast
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: Mangopulppuree, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Eindpakket: Aseptische zak, aluminium blik, stazak, PP-container, plastic fles, glazen pot, kartonnen doos met geveltop, Tetra-pakket, enz
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselkwaliteit SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na inbedrijfstelling
Operator nodig: Ongeveer 10~12 personen
Spanning: 380V 50Hz/ 110V 60Hz/415V 50Hz (instelbaar volgens de landstandaard van de klant)
Voordelen: Energiebesparend, Hoog rendement, Waterbesparend, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van verwerking van tomatenpuree/saus of ketchup

 

VERSE MANGO ⇒ TRANSPORTBAND ⇒ WASSEN ⇒ SORTEREN ⇒ BESTEMMING ⇒ VOORVERWARMEN ⇒ PULPEN & VERFIJNEN ⇒ CENTRIFUGE ⇒ STERILISEREN ⇒ ASEPTISCHE VULLEN ⇒ BEWAREN OF MENGEN

 

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het machinebedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei soorten mangoverwerkingslijnen.

 

De grondstof kan verse mango, mangopasta, enz. Zijn. En het eindproduct kan mangopasta, mangosaus, mangosap, mangopoeder, in blokjes gesneden mango, gedroogde mango, enz. zijn.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 1

Voor het definitieve pakket kan het een aseptische zak, een metalen blik, een sachet, een stazak, een PP-container, een glazen fles, een PET-fles, een geveltop, enz.

 

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 2

 

Belangrijkste kenmerken van de tomatenverwerkingslijn:

 

De Mango-verwerkingslijn is het belangrijkste product van het machinebedrijf Gofun in Shanghai.In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 20 landen bediend.We blijven hoogwaardige machines en diensten leveren aan voedselproducenten over de hele wereld.

 

1. De capaciteit van vers fruit kan worden aangepast van 60 ton / dag tot 1500 ton / dag.

2. De definitieve tomatenpureebrix kan volgens het verzoek van de klant worden ontworpen.

3. De uiteindelijke mangopasta wordt afgevuld in een steriele zak met drums.Bij dit type container kan de bewaartermijn bij kamertemperatuur oplopen tot 2 jaar.Dit kan de verzend- en opslagkosten aanzienlijk verlagen.

4. Alle materialen zijn voedselnormen en het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, dat volledig voldoet aan de voedselveiligheids- en hygiënevereisten.

5. Naast het vullen van steriele zakken, bieden wij ook metalen blikken, zakjes, verticale zakken, glazen flessen, PET/PP containers, enz.

6. Het belangrijkste punt van de productielijn is om het eerste internationale merk aan te nemen.(Stoomkleppen gebruiken Spirax Sarco, Siemens PLC, enz.)

7. Het algehele ontwerp van de productielijn is compact, wetenschappelijk, stabiele werking, hoog rendement en energiebesparing, laag stoomverbruik.

8. De bediening is eenvoudig en menselijk.Alle voer- en onderhoudsgebieden zijn ontworpen met een voer- en onderhoudsplatform om de veiligheid van de operator te garanderen.

9. U kunt ook aangepaste verwerkingslijnen ontwerpen voor verschillende soorten groenten en fruit.Wij kunnen producten vervaardigen zoals helder sap, troebel sap, originele pulp, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn en wijn.

10. Afval van de productielijn kan worden omgezet in mest.

 

Sleutelproces van de mangoverwerkingslijn

 

Nu zal het machinebedrijf van Shanghai Gofun de informatie over de verwerkingslijn voor mangopulppuree of mangopastaconcentraat introduceren om te laten zien dat het werkt.

 

1. Loss platform

Wanneer verse mango arriveert, is het meestal een zware vrachtwagen en het is erg moeilijk als het lossen voor arbeid is.Dus ontwierpen we een losplatform en gebruikten we een waterpistool om verse mango's uit de vrachtwagen te lossen.Het gebruikt ook water om verse mango's aan de verwerkingslijn te leveren.Daarnaast heeft het uitwerpplatform nog een functie waarmee u verse mango's voor de verwerking kunt voorreinigen.

 

2. Lift

Deze machine wordt ingezet om verse mango van buiten het pand naar binnen te brengen.

 

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 3Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 4

3. Wassen

Vers fruit moet zorgvuldig worden gewassen voordat het wordt gemalen.Voor het reinigen kunt u een bellenblaas, een borstel en een sproeier samen gebruiken.Als de reinigingseisen hoog zijn, kunt u meer reinigingsstappen toevoegen.Daarnaast kunnen ultrasone reiniging en ozonreiniging worden toegevoegd om het reinigende effect te versterken.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 5Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 6

4. Sorteren

Na het wassen is het oppervlak van het fruit schoon, we kunnen de situatie van al het fruit met het menselijk oog controleren en de slechte tomaten door de mens uitzoeken.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 7Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 8

5. ontstening

De mangopitter werkt met een snelheid van 1470r/min, verplettert verse mango en zorgt ervoor dat het hart en de schil van alle mango's perfect schoon zijn.Dit kan het afval aanzienlijk verminderen en de pulpopbrengst verbeteren.De kern wordt vanuit de fabriek verzonden en de pulp wordt naar de volgende stap gepompt.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 9Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 10Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 11Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 12

6. Voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na de maalmachine te verwarmen, de temperatuur is instelbaar, normaal gesproken van 45℃ tot 85℃.Deze verwerkingsstap zou helpen om de sapsnelheid voor de volgende stap te verhogen en kan ook de kleur en smaak van het eindproduct beschermen.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 13Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 14

7. Pulper en raffinaderij

Deze machine werkt ook met een snelheid van 1470r/min, waardoor centrifugale kracht ontstaat, het product door de zeef gaat en helpt om het product te verfijnen.En meestal gebruiken we tweetraps pulpers en raffinaderijen.Het scherm van elke fase is anders.De eerste trap heeft een groter scherm en de tweede trap heeft een kleiner scherm.De tweetraps pulpmachine voor de opbrengst van tomatenpulp kan 60% -75% bereiken.Na het verpulpen scheiden de tomatenhuid en de zaden zich van het tomatenpulp.De machine werkt met een hoge capaciteit en stabiele prestaties.Eenvoudig te bedienen en te vervangen zeef.Geschikt voor een breed scala aan fruit zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appels.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 15Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 16

8. Horizontale spiraal centrifugaal

De machine wordt gebruikt om vaste stoffen en onzuiverheden te verminderen en ervoor te zorgen dat de mangopulppuree geen onzuiverheden en zwarte punten bevat.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 17Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 18

 

9. Steriliseren

Mangopulppuree wordt gesteriliseerd met een tube-in-tube sterilisator.Sterilisatietemperatuur en retentietijd zijn instelbaar.Deze machine verwarmt de tomatenpuree tot een zeer hoge temperatuur rond de 115°C, houdt deze 30 seconden vast en koelt deze vervolgens direct af tot kamertemperatuur.Op deze manier kun je ook de tomatenpuree testen en de voedingsstoffen zoveel mogelijk beschermen.Het hele systeem maakt gebruik van programmeerbare besturingen.Het besturingssysteem maakt gebruik van een mens-machine-beeldinterface die handig is om intuïtief de bedrijfsstatus van elk onderdeel van het apparaat te begrijpen.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 19Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 20

10. Aseptische vulling

De aseptische vulmachine werkt met een tube-in-tube sterilisator.Het is een gesloten kringloop.Voorafgaand aan de fabricage wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een ​​steriele omgeving te garanderen.De vulholte is ook beschermd tegen stoom, zodat de vulomgeving aseptisch is.Beveiliging-Biedt een verscheidenheid aan beveiligingsmethoden.Spiegellastechnologie wordt gebruikt om een ​​schone en soepele laslijn te garanderen.Nog een bedieningspaneel.CIP en automatische SIP kunnen worden gebruikt met de sterilisator.Eenvoudig aan te passen voor aseptische zakken van verschillende capaciteiten en maten.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 21Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 22

11. Bewaren of blenden

Het eindproduct kan worden opgeslagen of gebruikt als grondstof om de tomatensaus of ketchup te maken.

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 23Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 24

 

 

Onze diensten voor de mangoverwerkingslijn

 

1. Technische ondersteuning:

2. Marketingsuggestie:

3. Definitieve verpakkingssuggestie en ontwerp:

4. Fabrieksbouw en ontwerp

 

Dienst na verkoop

 

1. Overzeese technische ondersteuning:

2. Overzees materiaalonderhoud:

3. Engelssprekende ingenieurs beschikbaar om technische ondersteuning te bieden;

 

Werkvideo van onze productielijn voor mangopulp

 

Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering 25

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Elektrische verse mangosapverwerkingsmachine 5T / H steenverwijdering kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.