Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: 220/380/440V, volgens klanten Certificering: CE/ ISO9001
Type: Turnkey verwerkingslijn van A tot Z Materiaal: SUS304/SS316
Capaciteit: 1 t/u, 5 t/u, 10 t/u, 20 t/u productnaam: Mangopulppuree verwerkingslijn
Hoog licht:

20T/H mango Juice Production Line

,

Industriële Mango Juice Production Line

,

SS316 mango Juice Production Line

Productomschrijving

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In de Één Dienst

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking kan verse mango in verschillende soorten eindproducten produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mango geconcentreerd deeg, mangosaus, mangosap, de verwerkingslijn van de mangodrank, zetten een steriele zak in de trommel om verse mango in het eindproduct te maken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem ontvangt, het werpen systeem, dat systeem, verpulverend en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem, het aseptische vullen voorverwarmt systeem. U kunt de steriele zak in het vat dan zetten om het eindproduct te krijgen.

 

En het mangodeeg in de steriele trommelzak kan als drank van het mangosap, saus worden gebruikt, en kan in verticale zakken, metaalblikken, aluminiumblikken, pp-containers, HUISDIERENflessen, glasflessen, geveltopbovenkanten, enz. worden gevuld.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEERT DIE ⇒ BESTEMT DIE ⇒ VOORVERWARMT DIE & ⇒ VERPULVERT RAFFINEERT CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De capaciteit van vers fruit kan van 60 ton van /dag aan 1500 ton van /dag worden aangepast.

2. De definitieve tomatenpuree brix kan volgens het verzoek van de klant worden ontworpen.

3. Het definitieve mangodeeg wordt gegoten in een steriele zak van trommels. Dit type van pakket kan een houdbaarheid van zelfs 2 jaar bij kamertemperatuur hebben. Dit kan vervoer en opslagkosten beduidend drukken.

4. Alle materialen voldoen aan voedselnormen, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van hygiëne en voedselveiligheid voldoen.

5. Naast het vullen van steriele zakken, bieden wij metaalblikken, zakken, stand-up zakken, glasflessen, ook HUISDIER/pp-containers, enz. aan

6. De kern van de productielijn moet het eerste internationale merk goedkeuren. (Het gebruik Spirax Sarco van Stoomkleppen, PLC van Siemens, enz.)

7. Het ontwerp van de gehele productielijn is compacte, wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement en energie - besparing, lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en menselijk. Alle macht en onderhoudsgebieden worden ontworpen met een macht en onderhoudsplatform om exploitantveiligheid te verzekeren.

9. U kunt aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Wij kunnen duidelijke sappen, bewolkte sappen, originele pulp, pulpconcentraten, pulpconcentraten, fruitpoeder, jam, azijnen, wijnen en andere producten produceren.

10. Het afval van de productieketen kan in meststof worden omgezet.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango, gewoonlijk in zware vrachtwagens aankomt, wordt het zeer moeilijk wanneer leeggemaakt door arbeiders. Zo ontwerpen wij een het leegmaken platform, gebruiken een waterkanon om verse mango's van de vrachtwagen leeg te maken, en gebruikswater om de verse mango's aan de verwerkingslijn te leveren. Bovendien heeft het lossingsplatform een andere eigenschap die u toestaat om verse mango's vóór verwerking pre-schoon te maken.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 3Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 4

3. Was

De verse vruchten zouden grondig moeten worden gewassen alvorens hen te verpletteren. Een bellenwasmachine en een borstel/nevelwasmachine kan samen voor het schoonmaken worden gebruikt. Als het schoonmaken de vereisten hoog zijn, kunt u andere schoonmakende stappen toevoegen. Bovendien het ultrasone kunnen schoonmaken en ozon het schoonmaken worden toegevoegd om het het schoonmaken effect te verbeteren.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 5Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 7Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 8

5. Het ontpitten

De mango het werpen machine werkt bij een snelheid van 1470 t/min, verpletterende verse mango en grondig het schoonmaken van alle mangokuilen en huiden. Dit kan afval beduidend verminderen en pulpopbrengsten verbeteren. De wortelen worden gepompt uit de fabriek en de pulp wordt gepompt aan het volgende stadium.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 9Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 10Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 11Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 13Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine werkt ook bij een snelheid van 1470 t/min, raffineren het veroorzaken van middelpuntvliedende kracht en het toestaan van het product om door de zeef en de hulp over te gaan het product. En gewoonlijk gebruiken wij twee stadia, een verbrijzelaar en een raffineermachine. De schermen voor elk stadium zijn verschillend: het eerste stadium heeft het groter scherm en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De verpulverende machine in twee stadia voor het opbrengstpercentage van tomatenpulp kan 60% -75% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine werkt met hoge capaciteit en stabiele prestaties. Het is makkelijk te gebruiken en u kunt het scherm veranderen. Geschikt voor een grote verscheidenheid van vruchten zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 15Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 17Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 18

 

9. Het steriliseren

De puree van de mangopulp gebruikt een buis-aan-buis sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. Deze machine verwarmt de tomatenpuree aan zeer op hoge temperatuur van rond 115 ° C 30 seconden en koelt het onmiddellijk aan kamertemperatuur. Op deze wijze, kunt u de tomatenpuree ook testen en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk beschermen. Het volledige systeem wendt programmeerbare controles aan. Het besturingssysteem wendt een beeld mens-machine interface aan die voor intuïtief het begrijpen van de werkende staat van elke component van het apparaat geschikt is.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 19Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 20

10. Het aseptische Vullen

De aseptische vullende machinewerken met een buis-in-buis typen sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Voorafgaand aan vervaardiging, wordt de cyclus volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. De het vullen holte is ook beschermde stoom zodat het vullende milieu aseptisch is. Veiligheid-verstrekt verscheidene methodes van veiligheid. De technologie van het spiegellassen wordt gebruikt om een ordelijke en vlotte lassenlijn te verzekeren. Een ander controlebord. CIP en automatisch SLOKJE beschikbaar in sterilisators. Gemakkelijk aanpassen om aseptische zakken van verschillende capaciteiten en grootte aan te passen

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 21Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 23Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 24

 

 

 

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

 

Het werk video van onze productielijn van de mangopulp

 

Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 25

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Industriële 20T/H-Mango Juice Production Line All In Één SS316 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.