Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket:

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket:

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ ISO9001 Type: Turnkey verwerkingslijn van A tot Z
Materiaal: SUS304/SS316 Voorwaarde: Nieuw
Eigenschap: Hoog rendement De naverkoopdienst: Ingenieurs beschikbaar aan de dienstmachines overzee
Hoog licht:

15T/H Mango Pulp Productielijn

,

SS316 Pitching Mango Verwerkingslijn

,

Pouch Pakket Mango Verwerkingslijn

Productomschrijving

Automatische 15T/H Mango Jam Productie Machines Goed Na Service

 

Productbeschrijving van de mangoverwerkingslijn

 

De mangoverwerkingslijn kan alles produceren, van verse mango's tot verschillende soorten eindproducten.Populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mango-geconcentreerde pasta, mangosaus, mangosap en mangodrankproductielijn, van verse mango tot steriele zakken in drums om het eindproduct te produceren.

 

De verwerkingslijn omvat voornamelijk een ontvangstsysteem voor verse mango, een reinigingssysteem, een sorteersysteem, een pitching-systeem, een voorverwarmsysteem, een kook- en reinigingssysteem, een filtratiesysteem, een concentratiesysteem, een sterilisatiesysteem, een aseptisch vulsysteem.U kunt de steriele zak vervolgens in een trommel doen om het eindproduct te krijgen.

 

Mangopasta in een steriele drumzak wordt verder verwerkt tot mangosapdranken en -sauzen en gevuld met stazakken, metalen blikken, aluminium blikken, polypropyleen containers, PET-flessen, glazen flessen, geveldeksels en meer.

 

Gofun kan niet alleen de tomatenverwerkingsapparatuur voor de plant leveren, maar ook de totaaloplossing van A tot Z bieden, waaronder:

  • Technisch advies
  • Aangepast voorstelontwerp:
  • Apparatuur productie
  • Installatie inbedrijfstelling en training op de site:
  • 1 jaar after-sales garantie
  • Levenslange service
  • Pakketontwerp & Inkoop

 

Belangrijkste parameters van de mangoproductielijn:

Productnaam: One-stop-oplossing voor mangoverwerkingslijn
Inlaatcapaciteit vers fruit: 500kg per uur ~ 25 ton per uur, aangepast
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: Mangopulppuree, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Eindpakket: Aseptische zak, aluminium blik, stazak, PP-container, plastic fles, glazen pot, kartonnen doos met geveltop, Tetra-pakket, enz
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselkwaliteit SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na inbedrijfstelling
Operator nodig: Ongeveer 10~12 personen
Spanning: 380V 50Hz/ 110V 60Hz/415V 50Hz (instelbaar volgens de landstandaard van de klant)
Voordelen: Energiebesparend, Hoog rendement, Waterbesparend, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van verwerking van tomatenpuree/saus of ketchup

 

VERSE MANGO ⇒ TRANSPORTBAND ⇒ WASSEN ⇒ SORTEREN ⇒ BESTEMMING ⇒ VOORVERWARMEN ⇒ PULPEN & VERFIJNEN ⇒ CENTRIFUGE ⇒ STERILISEREN ⇒ ASEPTISCHE VULLEN ⇒ BEWAREN OF MENGEN

 

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het machinebedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei soorten mangoverwerkingslijnen.

 

De grondstof kan verse mango, mangopasta, enz. Zijn. En het eindproduct kan mangopasta, mangosaus, mangosap, mangopoeder, in blokjes gesneden mango, gedroogde mango, enz. zijn.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 1

Voor het definitieve pakket kan het een aseptische zak, een metalen blik, een sachet, een stazak, een PP-container, een glazen fles, een PET-fles, een geveltop, enz.

 

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 2

 

Belangrijkste kenmerken van de tomatenverwerkingslijn:

 

De Mango-verwerkingslijn is het belangrijkste product van het machinebedrijf Gofun in Shanghai.In de afgelopen 16 jaar hebben we meer dan 20 landen bediend.We blijven hoogwaardige machines en diensten leveren aan voedselproducenten over de hele wereld.

 

1. De capaciteit voor vers fruit varieert van 60 ton per dag tot 1500 ton per dag.

2. De definitieve tomatenpureebrix kan volgens het verzoek van de klant worden ontworpen.

3. De uiteindelijke mangopasta wordt afgevuld in een steriele zak met drums.Met zo'n verpakking kun je bij kamertemperatuur tot wel 2 jaar houdbaar zijn.Dit kan de transport- en opslagkosten aanzienlijk verlagen.

4. Alle materialen zijn van voedingskwaliteit en het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, dat volledig voldoet aan de voedselhygiëne- en veiligheidsvereisten.

5. Naast het vullen van steriele zakken, kunnen we ook metalen blikken, zakjes, stazakken, glazen flessen, PET / PP-containers, enz.

6. Het belangrijkste punt van de productielijn is om het eerste internationale merk aan te nemen.(Gebruik voor de stoomklep Spirax Sarco, Siemens PLC, enz.)

7. Het ontwerp van de hele productielijn is compact, wetenschappelijk, stabiele prestaties, hoge efficiëntie en energiebesparing, laag stoomverbruik.

8. De bediening is eenvoudig en menselijk.Alle voer- en servicegebieden zijn uitgerust met een voer- en serviceplatform om de veiligheid van de operator te garanderen.

9. U kunt ook aangepaste verwerkingslijnen ontwerpen voor verschillende soorten groenten en fruit.Wij kunnen producten vervaardigen zoals helder sap, troebel sap, originele pulp, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn en wijn.

10. Afval van de productielijn kan worden verwerkt tot kunstmest.

 

Sleutelproces van de mangoverwerkingslijn

 

Nu zal het machinebedrijf van Shanghai Gofun de informatie over de verwerkingslijn voor mangopulppuree of mangopastaconcentraat introduceren om te laten zien dat het werkt.

 

1. Loss platform

Wanneer verse mango arriveert, meestal in zware vrachtwagens, maakt het lossen met behulp van de arbeidskrachten het erg moeilijk.Zo ontwerpen we een losplatform, gebruiken we een waterpistool om verse mango's uit de vrachtwagen te halen en gebruiken we water om de verse mango's naar de verwerkingslijn te brengen.Daarnaast heeft het losplatform nog een andere functie waarmee u verse mango's vooraf kunt reinigen voordat ze worden verwerkt.

2. Lift

Deze machine wordt ingezet om verse mango van buiten het pand naar binnen te brengen.

 

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 3Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 4

3. Wassen

Vers fruit moet grondig worden gewassen voordat het wordt gesneden.Voor het wassen kunt u een schuimwasmachine en een borstel/sproeiwasmachine samen gebruiken.Als de reinigingsvraag groot is, kunt u meer reinigingsstappen toevoegen.Daarnaast kunnen ultrasone reiniging en ozonreiniging worden toegevoegd om het reinigende effect te versterken.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 5Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 6

4. Sorteren

Na het wassen is het oppervlak van het fruit schoon, we kunnen de situatie van al het fruit met het menselijk oog controleren en de slechte tomaten door de mens uitzoeken.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 7Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 8

5. ontstening

De mangosteenplukker draait op 1470 toeren per minuut en maalt verse mango zodat alle mangokernen en -schillen er helemaal af worden gepeld.Dit kan het afval aanzienlijk verminderen en de pulpopbrengst verbeteren.De kern wordt offsite gepompt en de slurry wordt naar de volgende fase gepompt.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 9Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 10Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 11Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 12

6. Voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na de maalmachine te verwarmen, de temperatuur is instelbaar, normaal gesproken van 45℃ tot 85℃.Deze verwerkingsstap zou helpen om de sapsnelheid voor de volgende stap te verhogen en kan ook de kleur en smaak van het eindproduct beschermen.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 13Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 14

7. Pulper en raffinaderij

Deze machine werkt ook met 1470 tpm, veroorzaakt centrifugale kracht en passeert het product door een zeef.Dit is handig voor het reinigen van het product.Normaal gesproken worden een tweetraps pulper en raffinaderij gebruikt, maar de zeven voor elke trap zijn verschillend, waarbij de eerste trap een grotere zeef heeft en de tweede trap een kleinere zeef.De productie van tweetraps tomatenpulpmachines kan oplopen tot 60-75%.Scheid na het koken het tomatenvel en de zaden van het tomatenpulp.De machine werkt met een hoge productiviteit en stabiele prestaties.Eenvoudig te bedienen en te vervangen zeef.Geschikt voor verschillende soorten fruit zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appels.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 15Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 16

8. Horizontale spiraal centrifugaal

De machine wordt gebruikt om vaste stoffen en onzuiverheden te verminderen en ervoor te zorgen dat de mangopulppuree geen onzuiverheden en zwarte punten bevat.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 17Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 18

 

9. Steriliseren

Mangopulppuree wordt gesteriliseerd met behulp van een buissterilisator.Sterilisatietemperatuur en retentietijd zijn instelbaar.In deze machine wordt de tomatenpuree verwarmd tot een zeer hoge temperatuur van ongeveer 115°C, 30 seconden vastgehouden en vervolgens onmiddellijk afgekoeld tot omgevingstemperatuur.Deze methode kan ook het tomatenpureedeeg en de voedingsstoffen zoveel mogelijk beschermen.Het hele systeem maakt gebruik van programmeerbare besturingen.Het besturingssysteem maakt gebruik van een mens-machine-display-interface die handig is voor een intuïtief begrip van de bedrijfsstatus van elk onderdeel van het apparaat.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 19Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 20

10. Aseptische vulling

De aseptische vulmachine werkt in combinatie met de tube-in-tube sterilisator.Het is een gesloten lus.Steriliseer de cyclus vóór de fabricage volledig om een ​​steriele omgeving te garanderen.De vulholte is ook stoombeschermd om ervoor te zorgen dat de vuller steriel is.Beveiliging: biedt meerdere beveiligingsmethoden.Spiegellastechnologie wordt gebruikt om een ​​schone en soepele laslijn te garanderen.Nog een bedieningspaneel.CIP en automatische SIP zijn beschikbaar in sterilisatoren.Het kan eenvoudig worden aangepast aan aseptische zakken met verschillende capaciteiten en maten.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 21Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 22

11. Bewaren of blenden

Het eindproduct kan worden opgeslagen of gebruikt als grondstof om de tomatensaus of ketchup te maken.

Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 23Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: 24

 

Onze diensten voor de mangoverwerkingslijn

 

1. Technische ondersteuning:

2. Marketingsuggestie:

3. Definitieve verpakkingssuggestie en ontwerp:

4. Fabrieksbouw en ontwerp

 

Dienst na verkoop

 

1. Overzeese technische ondersteuning:

2. Overzees materiaalonderhoud:

3. Engelssprekende ingenieurs beschikbaar om technische ondersteuning te bieden;
 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Sorteren Pitching 15T/H Mango Pulp Productielijn Pouch Pakket: kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.