Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: 220V/380V Garantie: 1 jaar
Verleende naverkoop de Dienst: Onlineondersteuning Gewicht: Gebaseerd op specifieke machines
Materiaal: 304 roestvrij staal Toepassing: Tomaat
Hoog licht:

Ce-Tomatenpureeproductielijnen

,

Één de Verwerkingslijn van de Eindeketchup

,

Het automatische Materiaal van de Tomatenverwerking

Productomschrijving

One-stop Oplossing voor van het de Lijngebied van de Tomatenverwerking de Certificatie van de Installatiece

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijn van de tomatenverwerking kan uit verse tomaten aan diverse types van eindproduct produceren. De populaire producten zoals tomatenpuree, tomatensaus en ketchup zijn een lijn van de tomatesapverwerking die uit verse tomaten aan het eindproduct met een aseptisch pakket in de trommel produceren.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk: het verse systeem van de tomatenontvangst, wassend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, pulp en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Wij kunnen de tomatenpuree met de aseptische zak in de trommel dan worden.

 

En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 1Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De productiecapaciteit van vers fruit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De tomaten kunnen gesneden heet of koud zijn.

3. Brix kan de definitieve ketchup volgens klantenvereisten, gewoonlijk 28-30% of 36-38% worden ontworpen.

4. Giet de definitieve ketchup in een steriele zak in de kom. Met deze verpakking, kan de houdbaarheid bij kamertemperatuur tot twee jaar zijn. Dientengevolge, kunnen het vervoer en de opslagkosten beduidend worden gedrukt.

5. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van hygiëne en voedselveiligheid voldoen.

6. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij metaalblikken, zakken, zakken, glaskruiken, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

7. Het hoogtepunt van de productielijn keurt het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

8. De volledige productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie;

9. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms om de veiligheid van exploitanten te verzekeren.

10. Wij kunnen afzonderlijke verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

11. Het afval van de productielijn kan als meststof worden gebruikt.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse tomaat, normaal met grote vrachtwagen, als de lossing met mens, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings vers fruit/tomaat van vrachtwagen, ook gebruikswater aan leverings vers fruit/tomaat aan de verwerkingslijn. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het vers fruit/tomaat vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 4Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 5

3. Was

Het verse fruit zou grondig moeten worden gewassen alvorens te verpletteren. Voor was, kunnen wij een zeepschotel met schuim en een nevelwasmachine gebruiken. Als de wasvereisten hoog zijn, kunnen meer wasstappen worden toegevoegd. Bovendien voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon toevoegen.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 6Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 8Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft de het meest geavanceerde het werk principe, de hogere productieprecisie en beter het verpletteren functie. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verpletteren van diverse vruchten of groenten, zoals tomaten, appelen, peren, aardbeien, selderie, enz. Het kan de grondstoffen verpletteren in fijne deeltjes en het het werk effect van de volgende verwerkingssectie verhogen. De machine bestaat uit een voedende vultrechter, een zijdekking, een kader, een as, een steuneenheid, een motor, een motorontwerp, een lossingsvultrechter, enz.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 10Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 12Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De machine loopt ook bij 1470 t/min, die tot middelpuntvliedende kracht leiden waardoor het product door het scherm zal overgaan, die het product helpen te raffineren. En gewoonlijk gebruiken wij verbrijzelaar en raffineermachine in twee stadia, is het scherm van elk stadium verschillend, is het scherm van het eerste stadium groter, en het scherm van het tweede stadium is kleiner. De opbrengst van de tomatenpulp van de verbrijzelaar in twee stadia kan 90% aan 95% bereiken. Nadat de tomaat wordt gekookt, zullen de schil en de zaden van de tomatenpulp scheiden. De machine heeft hoge lopende macht en stabiele prestaties; gemakkelijk om de zeef in werking te stellen en te vervangen; geschikt voor een verscheidenheid van vruchten, met inbegrip van passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel, enz.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 14Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaken en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd. En op dit ogenblik, verdampen wij het water van de tomatenpulp, dan zullen wij de tomatenpuree krijgen, normaal is Brix 28-30% en 36-38%.

 

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 16Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 17

9. Het steriliseren

Voor ketchup, gebruiken wij buissterilisators in sterilisatiebuizen. De sterilisatietemperatuur en de blootstellingstijd zijn regelbaar. Gebruikend deze machine, verwarmen wij de ketchup aan op hoge temperatuur van rond 115°C 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan omgevingstemperatuur. De zelfde methode kan de bescherming van het de ketchupdeeg en voedingsmiddelen maximaliseren. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een visuele mens-machine interface goed, die vriendschappelijk is en intuïtief de lopende status van elke component van het materiaal behandelt.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 18Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 19

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 20Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 22Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie 23

 

Onze Diensten voor de installatie van de tomatenverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Één de Verwerkingslijn van de Einde automatische Tomaat met Ce-Certificatie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.