380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Garantie: 1 jaar Materiaal: 304 roestvrij staal
Capaciteit: 60 t/d, 150 t/d, 300 t/d, 600 t/d, 1500 t/d Functie: Tomatenpuree verwerking
Eigenschap: Hoog rendement, kosteneffectief Voltage: 220V/380V
Hoog licht:

De Lijn van de de Pureeverwerking van de roestvrij staaltomaat

,

De Lijn van de tomatenverwerking voor Ketchupproductie

,

380V de Productielijn van de tomatenketchup

Productomschrijving

De aangepaste van de Tomatenpureetomatensaus of Ketchup Hoge Prestaties van de Verwerkingslijn

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijnen van de tomatenverwerking kunnen alles van verse tomaten aan diverse eindproducten produceren. De populaire producten zoals tomatenpuree, tomatenpuree en tomatenpuree, de lijnen van de tomatesapverwerking veroorzaken eindproducten van verse tomaten aan aseptische zakken in vaten.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse tomaat die systeem, wassend systeem, sorterend systeem, malend systeem, het verpulveren ontvangen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Dan krijgt u steriele zakken ketchup in emmers.

 

En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 1380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De productiecapaciteit van vers fruit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De tomaten zijn fijngestampte heet of koud.

3. De Brix inhoud van de definitieve ketchup kan volgens klantenvereisten, over het algemeen 28-30% of 36-38% worden ontworpen.

4. Pak de definitieve ketchup in de aseptische trommelzak in. Met deze verpakking, kan de houdbaarheid bij kamertemperatuur 2 jaar bereiken. Het vervoer en de opslagkosten kunnen zeer worden gedrukt.

5. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

6. Naast het aseptische zak vullen, metaalblikken, sachets, stand-up zakken, glasflessen, PET/PP-containers, kan enz. ook worden verstrekt.

7. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

8. De volledige productielijn heeft een compact ontwerp, een wetenschappelijke en stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

9. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle levering en reparatiegebieden worden ontworpen als levering en reparatieplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

10. Wij kunnen de lijnen van de douaneverwerking voor verschillende types van vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

11. Het afval door de productielijn wordt geproduceerd kan als meststoffenproductie worden gebruikt die.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse tomaten aankomen, is het gewoonlijk zeer moeilijk voor mensen om hen met grote vrachtwagens leeg te maken. Daarom ontwierpen wij het het leegmaken platform om het verse fruit/de tomaten van de vrachtwagen gebruikend waterkanonnen en het verse fruit te vervoeren/de tomaten leeg te maken aan de verwerkingslijn met water. Er is een andere functie van het lossingsplatform. Het verse fruit/de tomaten kunnen vóór verwerking worden voorgewassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 4380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 5

3. Was

Alvorens, behoefte aan zorgvuldig het wassen van vers fruit te verpletteren. Voor was kunnen wij bellenwasmachine en nevelwasmachine samen gebruiken. Als het wasvereiste hoog is, kunnen meer stadia van was worden toegevoegd. Ook, voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 6380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 8380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachines hebben het meest geavanceerde het werk principe, de hogere productieprecisie en beste verpletterend capaciteit. Hoofdzakelijk gebruikt voor het malen van een verscheidenheid van vruchten of groenten, zoals tomaten, appelen, peren, aardbeien, selderie, enz. De grondstoffen kunnen in kleine deeltjes worden verpulverd om het het werk effect van het volgende proces te verhogen. De machine bestaat uit voedende vultrechter, zijdekking, kader, hoofdschacht, dragende zetel, motor, motorstructuur, lossingsvultrechter, enz.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 10380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 12380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. Gewoonlijk gebruiken wij een dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine. De schermen van elk niveau zijn verschillend. Het eerste stadium heeft het groter scherm en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De output van de tomatenpulp van de klopper in twee stadia kan 90%~95% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine heeft een grote werkbelasting en stabiele prestaties; Gemakkelijk om worden gewerkt en veranderingszeven; Geschikt voor vele verschillende soorten vruchten die de passievrucht, de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvatten;

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 14380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaken en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd. En op dit ogenblik, verdampen wij het water van de tomatenpulp, dan zullen wij de tomatenpuree krijgen, normaal is Brix 28-30% en 36-38%.

 

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 16380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 17

9. Het steriliseren

Voor ketchup, gebruiken wij een buis-in-buis sterilisator voor sterilisatie. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd kunnen worden aangepast. Met deze machine, beperken wij de ketchup bij op hoge temperatuur van ongeveer 115°C 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan omgevingstemperatuur. Op deze wijze, zijn de test en de voeding van de ketchup zoveel mogelijk beschermd. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die geschikt is de lopende status van elke component van het materiaal intuïtief om te begrijpen.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 18380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 19

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 20380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 22380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie 23

 

Onze Diensten voor de installatie van de tomatenverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 380V de Verwerkingslijn van de roestvrij staaltomaat voor Ketchupproductie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.