Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: ISO, CE certification
Modelnummer: GFM-TPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 90 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union
Levering vermogen: 20 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: de lijn van de tomatenpureeverwerking De naverkoopdienst: Gebied installatie, het opdragen en opleiding
Voltage: 220V/380V Macht: 7,5-15 kW
Voordeel: Water kringloop Functie: Tomatenpuree verwerking
Hoog licht:

Automatische Tomatenketchup die Machine maken

,

Industriële Tomatenketchup die Machine maken

,

500T/D de Verwerkingslijn van de water Kringloopketchup

Productomschrijving

500T/D automatische Industriële Tomatenketchup die Machine maken

 

Productomschrijving van de installatie van de tomatenverwerking

 

De lijnen van de tomatenverwerking kunnen alles van verse tomaten aan diverse types van eindproducten produceren. Populaire producten zoals tomatenpuree, tomatenpuree en tomatenpuree, evenals de lijnen van de tomatesapverwerking, van verse tomaten aan aseptische zakken in vaten, om het eindproduct te veroorzaken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse tomaat die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem, verpletterend systeem, het verpulveren ontvangen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. U kunt de ketchup in steriele zakken op de trommel dan inpakken.

 

En de tomatenpuree in aseptische zak in trommel kan verder aan tomatenketchup, sausen, sap worden geproduceerd en ingevuld sachet, stand-up zak, metaal kan, pp-container, fles, met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van tomatenproductielijn

 

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de tomatenverwerking
De capaciteit van de vers fruitinput: 500kg per uur ~ 25 ton per uur
Grondstof: Verse tomaat, tomatenpuree
Eindproduct: Tomatenpuree, tomatensaus of ketchup, tomatesap, enz.
Eindproduct Brix: 28%~30%, 36%~38%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Metaal kunnen, Sachet, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz
(regelbaar volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, hoog rendement, water-bewaart

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE TOMATEN⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ VERBRIJZELAAR ⇒ VOORVERWARMEN & RAFFINEERMACHINE ⇒ VERPLETTEREN DIE ⇒ VERDAMPEN DIE HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN STERILISEREN

 

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor tomatenproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de tomatenverwerking aan.

 

De grondstof kan verse tomaat, tomatenpuree, enz. zijn. En het eindproduct kan tomatenpuree, tomatenketchup, tomatensaus, tomatesap, tomatenpoeder, gehele gepelde tomaat, enz. zijn.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 1Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 2

Voor het definitieve pakket, kan het een aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 3

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

 

De lijn van de tomatenverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De tomaten kunnen heet- wordengedrukt of koud geperst.

3. De definitieve ketchup Brix kan volgens klantenvereisten worden ontworpen. Typisch 28-30% of 36-38%.

4. De definitieve ketchup wordt ingepakt in steriele emmerzakken. Dit pakket heeft een levensduur van 2 jaar bij kamertemperatuur. Dit kan het verschepen en opslagkosten beduidend drukken.

5. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

6. Naast het vullen van aseptische zakken, kunnen wij metaalblikken, zakken, stand-up zakken, glasflessen, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

7. De productielijn keurt hoofdzakelijk het eerste internationale merk goed. (Het gebruik Spirax Sarco van de Stoomklep, PLC van Siemens, enz.)

8. De volledige productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

9. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle het grootbrengen en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het grootbrengen en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

10. U kunt aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, troebel sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

11. Het afval door de productielijn wordt geproduceerd kan als meststoffenproductie worden gebruikt die.

 

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de tomatenpureeverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de lijn van de tomatenpureeverwerking introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse tomaten komen, is het gewoonlijk een zware vrachtwagen die moeilijk om met mensen is af te voeren. Zo ontwierpen wij een het leegmaken platform dat waterkanonnen aan lossings vers fruit/tomaten van de vrachtwagen, gebruikt en dan water gebruikt om het verse fruit/de tomaten aan de verwerkingslijn te leveren. Bovendien heeft het het leegmaken platform een andere functie die u toestaat om vers fruit/tomaten vóór verwerking voor te wassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt aan leverings vers fruit van buiten het gebouw aan binnenkant.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 4Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 5

3. Was

Het verse fruit zou zorgvuldig moeten worden gewassen alvorens te verpletteren. Voor het schoonmaken, kunt u zowel een schuimwasmachine als een borstel en nevelwasmachine gebruiken. Als het schoonmaken de vereisten hoog zijn, kan het aantal van het schoonmaken van stadia worden verhoogd. Bovendien het ultrasone kunnen schoonmaken en ozon het schoonmaken worden toegevoegd om het het schoonmaken effect te verbeteren.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 6Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 7

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 8Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 9

5. Het verpletteren voor tomatenverwerking

Gfm-FC de reeksmaalmachine heeft het meest geavanceerde het werk principe, de hogere productieprecisie en beste verpletterend functie. Hoofdzakelijk gebruikt voor het malen van tomaten, appelen, peren, aardbeien, selderie en andere vruchten en groenten. De grondstoffen kunnen in kleine deeltjes worden verpulverd om het het werk effect van de volgende verwerkingssectie te verbeteren. De machine bestaat uit voedende vultrechter, zijdekking, kader, hoofdschacht, dragende zetel, motor, motorstructuur, afzetvultrechter, enz.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 10Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 11

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 12Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 13

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

Deze machine loopt ook met snelheid van 1470 r/min, veroorzaakt het de middelpuntvliedende kracht en het product zal door het scherm, helpt gaan om het product te raffineren. Gewoonlijk gebruiken wij een dubbel stadium van verbrijzelaar en raffineermachine. De schermen in elk stadium zijn verschillend: het eerste stadium heeft het groter scherm, en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. Het de outputtarief van de tomatenpulp van de klopper in twee stadia kan 90%-95% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuid en zaden gescheiden van de tomatenpulp. De machine heeft grote lopende capaciteit en stabiele prestaties; Gemakkelijk om worden gewerkt en veranderingszeven; Geschikt voor vele verschillende soorten vruchten die de passievrucht, de tomaat, de perzik, de abrikoos, de mango, de appel en enz. omvatten;

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 14Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 15

8. Het verdampen

De vacuümevaporator wordt gebruikt voor vacu5um het concentreren van de tomatenpuree en lage temperatuur. Hier dwingen wij gebruikend - omloop Vacuümevaporator. Omdat het vacu5um en lage temperatuur is, zodat de smaken en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk worden beschermd. En op dit ogenblik, verdampen wij het water van de tomatenpulp, dan zullen wij de tomatenpuree krijgen, normaal is Brix 28-30% en 36-38%.

 

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 16Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 17

9. Het steriliseren

De tomatenpuree gebruikt een buis-in-buis sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. De machine houdt de ketchup bij op hoge temperatuur van ongeveer 115°C 30 seconden, dan koelt het onmiddellijk aan omgevingstemperatuur. Deze manier, ketchup kan ook worden geëxperimenteerd met om voedingsmiddelen zoveel mogelijk te bewaren. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die voor intuïtief het begrijpen van de lopende status van elke component van het materiaal geschikt is.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 18Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 19

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 20Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 21

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 22Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken 23

 

Onze Diensten voor de installatie van de tomatenverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Industriële Automatische Tomatenketchup die Machine 500T/D met Water Kringloopsysteem maken kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.