500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Voltage: 220V/380V Gewicht: Aangepast
Afmeting (L*W*H): volgens de capaciteit Productnaam: verse vruchten die machine maken
Naam: mangosap verwerkingsmachines Gebruik: Voedselverwerking
Hoog licht:

Industriële Mango Juice Making Machine

,

300T/D mango Juice Making Machine

,

500kg/H mango Juice Processing Line

Productomschrijving

Geschikt na de Mango Juice Processing Equipment 300T/D van de Zorgdienst

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijnen van de mangoverwerking kunnen uit verse mango's aan verschillende types van eindproducten produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mangoconcentraat, mangodeeg, mangosap, de verwerkingslijn van de mangodrank, van verse mango aan eindproduct, worden aseptisch verpakt in vaten.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, schoonmakend systeem die, sorterend systeem, het systeem van de steenverwijdering ontvangen, systeem, cellulosevoorbereiding voorverwarmen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Dan kunnen wij het eindproduct krijgen in aseptische verpakking in vaten.

 

En het mangodeeg in de aseptische zak in trommel kan verder aan de drank van het mangosap, sausen worden geproduceerd en ingevuld stand-up zak, kan het Metaal, kan het Aluminium, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, Met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. Het suikergehalte van de definitieve ketchup kan volgens klantenvereisten worden ontworpen.

3. De definitieve mangopuree wordt ingepakt in steriele trommelzakken. Met deze verpakking, kan de houdbaarheid bij kamertemperatuur tot twee jaar zijn. Dit kan de kosten van vervoer en opslag zeer drukken.

4. Alle materialen stemmen met voedselnormen overeen. Het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

5. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij metaalblikken, zakken, stand-up zakken, glaskruiken, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

6. Het belangrijke punt van de productielijn keurt het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

7. De volledige productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle het voeden en onderhoudsgebieden zijn uitgerust met het voeden en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

9. Wij kunnen aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, modderig sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

10. Het afval door de productielijn wordt geproduceerd kan in meststof worden verwerkt die.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango's komen, komen zij gewoonlijk in grote vrachtwagens, en het zou zeer moeilijk zijn als de arbeiders hen leegmaakten. Zo ontwierpen wij het het leegmaken platform om de verse mango's van de vrachtwagen leeg te maken gebruikend waterkanonnen, en ook gebruikswater om de verse mango's naar de verwerkingslijn te verzenden. Het het leegmaken platform heeft ook een functie om verse mango's vóór verwerking voor te wassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 3500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 4

3. Was

Het verse fruit moet zorgvuldig worden gewassen alvorens te hakken. Voor was kunnen wij een schuimwasmachine samen met een borstel en nevelwasmachine gebruiken. Als de wasvraag hoog is, kunnen meer wasstadia worden toegevoegd. om beter het schoonmaken effect te krijgen kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken ook toevoegen.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 5500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 7500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 8

5. Het ontpitten

De mangoontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om alle mangokernen ervoor te zorgen en de galmen worden volledig schoongemaakt, die het afval kunnen zeer verminderen en de pulpopbrengst verbeteren. De kernen zullen buiten fabriek worden verzonden, en de pulp zal aan volgende stap worden gepompt.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 9500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 10500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 11500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 13500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De machine loopt ook bij 1470 t/min, wat tot middelpuntvliedende kracht leidt die het product door een zeef duwt, die het product helpen te raffineren. En gewoonlijk gebruiken wij twee stadia van verbrijzelaar en raffineermachine, heeft elk stadium de verschillende schermen, heeft het eerste stadium het groter scherm, en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De output van de verbrijzelaar in twee stadia voor tomatenpuree kan 60% aan 75% bereiken. Na het verpulveren, zijn de de tomatenhuiden en zaden gescheiden van de tomatenpuree. De machine heeft een grote werkbelasting en stabiele prestaties; gemakkelijk om het scherm te gebruiken en te vervangen; geschikt voor vele verschillende types van vruchten, met inbegrip van passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel, enz.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 15500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 17500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 18

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopuree, gebruiken wij een buis-in-buis sterilisator voor sterilisatie. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Gebruikend deze machine, verwarmen wij neer de ketchup aan op hoge temperatuur van rond 115ºC 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan omgevingstemperatuur. Op deze wijze, kunnen de test en de voedingsinhoud van de ketchup ook zoveel mogelijk worden beschermd. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die om geschikt is de lopende status van elke component van het materiaal intuïtief te begrijpen.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 19500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 20

10. Het aseptische Vullen

Het aseptische vullen de machines worden gebruikt samen met buis-in-buis sterilisators. Dit is een gesloten lijn. De cyclus wordt volledig gesteriliseerd vóór productie om een steriel milieu te verzekeren. De vullende ruimte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen dat het vullende milieu steriel is. Veiligheid - verstrekt veelvoudige veiligheidsmethodes. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 21500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 23500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D 24

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 500kg/H het industriële Materiaal van de Mangoverwerking voor Sap 300T/D kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.