de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ ISO9001 Type: Turnkey verwerkingslijn van A tot Z
Materiaal: SUS304/SS316 Capaciteit: 50-400T/D
Productnaam: De verwerkingsmachines van de mangojam De naverkoopdienst: Overzeese technische ondersteuning:
Hoog licht:

SUS304 de Verwerkingsmachine van de mangojam

,

Automatische Fruitjam die Machine maken

,

Mangojam die Machine maken

Productomschrijving

SUS 304 allen in Één Machines van de de Jam400t/d Verwerking van de de Dienstmango

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijnen van de mangoverwerking kunnen uit verse mango's aan verschillende types van eindproducten produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, concentreerden mangopuree, mangopuree, mangosap, de verwerkingslijn van de mangodrank, van verse mango aan eindproduct in de aseptische productie van de emmerzak.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, schoonmakend systeem, sorterend systeem ontvangen, denucleating systeem, die systeem, verpulverend en raffinerend systeem, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem, het aseptische vullen voorverwarmen systeem. Dan kunnen wij het eindproduct in aseptische trommelzak krijgen.

 

En het mangodeeg in de aseptische zak in trommel kan verder aan de drank van het mangosap, sausen worden geproduceerd en ingevuld stand-up zak, kan het Metaal, kan het Aluminium, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, Met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De Brix inhoud van de definitieve ketchup kan volgens klantenvereisten worden ontworpen.

3. De definitieve mangopuree zal in steriele trommelzakken worden ingepakt. Met dit type van verpakking, kan de houdbaarheid tot twee jaar zijn bij kamertemperatuur. Het vervoer en de opslagkosten kunnen zeer worden gedrukt.

4. Alle materialen zijn voedselnorm, is het belangrijkste materiaal SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselveiligheid en hygiëne voldoen.

5. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij metaalblikken, sachets, stand-up zakken, glaskruiken, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

6. Het belangrijke punt van de productielijn keurt het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

7. De volledige productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle het voeden en onderhoudsgebieden worden ontworpen met het voeden en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

9. Wij kunnen ook de verwerkingslijnen van het douaneontwerp voor verschillende soorten vruchten en groenten. Het kan duidelijk sap, modderig sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

10. Het productielijnafval kan in meststof worden omgezet.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango's aankomen, gewoonlijk kunnen de grote vrachtwagens, het hand leegmaken moeilijk zijn. Zo ontwierpen wij het het leegmaken platform om de verse mango's van de vrachtwagen leeg te maken gebruikend waterkanonnen, en wij gebruiken ook water om de verse mango's aan de verwerkingslijn te vervoeren. En er is ook een het leegmaken platformfunctie om verse mango's vóór verwerking voor te wassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 3de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 4

3. Was

U moet het verse fruit zorgvuldig wassen alvorens te verpletteren. Wanneer het wassen, kunnen wij een schuimwasmachine samen met een borstel en nevelwasmachine gebruiken. Als de wasvraag hoog is, kunnen meer wasstappen worden toegevoegd. Bovendien voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 5de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 7de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 8

5. Het ontpitten

De de machinelooppas van de mangoschil bij een snelheid van 1470r/min om verse mango's te verpletteren om te verzekeren diein de mango en schillen kuiltjes maakt is volledig schoon, wat afval kan zeer verminderen en pulpoutput verhogen. De kern zal uit de molen worden verscheept en de pulp zal aan de volgende stap worden gepompt.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 9de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 10de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 11de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 13de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De machine loopt ook bij een snelheid van 1470r/min, zodat de middelpuntvliedende kracht en het product door het scherm overgaan, dat aan de verbetering van het product voordelig is. Gewoonlijk gebruiken wij verbrijzelaar en raffineermachine in twee stadia, is het scherm van elk stadium verschillend, is het scherm van het eerste stadium groter, en het scherm van het tweede stadium is kleiner. De opbrengst van de tomatenpulp van de verbrijzelaar in twee stadia kan 60% aan 75% bereiken. Na afstraffing, zullen de de tomatenhuid en zaden van de tomatenpulp worden gescheiden. De machine heeft een grote werkbelasting en stabiele prestaties; het is gemakkelijk om het scherm in werking te stellen en te vervangen; het is geschikt voor een verscheidenheid van vruchten, met inbegrip van passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel, enz.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 15de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 17de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 18

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopuree, gebruiken wij een buis-in-buis sterilisator voor sterilisatie. De sterilisatietemperatuur en de behoudtijd zijn regelbaar. Gebruikend deze machine, verwarmen wij de ketchup aan op hoge temperatuur van rond 115°C 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan kamertemperatuur. Deze manier u kan de voedingsinhoud van de test en de tomatenpuree zoveel mogelijk ook beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die geschikt en intuïtief is om de lopende status van elke materiaalcomponent te begrijpen.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 19de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 20

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 21de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 23de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 24

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd de automatische Lijn van de Mangoverwerking voor Jamproductie SUS304 kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.