De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Certificering: CE, ISO certificate
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 reeksen per jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Capaciteit: 1 t/u, 5 t/u, 10 t/u, 20 t/u Productnaam: De installatie van de mango jucie verwerking
De naverkoopdienst: Overzeese technische ondersteuning: Garantie: Één Jaar
Voorwaarde: Nieuw Certificering: CE/ISO9001
Hoog licht:

Roestvrij staalmango Juice Making Machine

,

Industriële Mango Juice Processing Machine

,

5 T/H Mango Juice Machine

Productomschrijving

De geavanceerde Mango Juice Sus 304 van de Productietechnologie Verwerkingsinstallatie

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijnen van de mangoverwerking kunnen verse mango's aan verschillende soorten eindproducten produceren. Populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mangoconcentraat, mangopuree, mangosap, de productielijn van de mangodrank, die verse mango's aan eindproducten in aseptische zakken in vaten produceren.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk verse mango die systeem, wassend systeem, sorterend systeem, het systeem van de steenverwijdering ontvangen, systeem, het verpulveren voorverwarmen en systeem raffineren, filtratiesysteem, concentratiesysteem, sterilisatiesysteem en het aseptische vullen systeem. Dan kunnen wij het eindproduct in vat met steriele zak krijgen.

 

En het mangodeeg in de aseptische zak in trommel kan verder aan de drank van het mangosap, sausen worden geproduceerd en ingevuld stand-up zak, kan het Metaal, kan het Aluminium, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, Met geveltop, enz.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor de installatie verstrekken maar ook de one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, dat omvat:

  • Technisch overleg
  • Aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • Installatie die en bij de plaats opdragen opleiden
  • 1- de waarborg van jaarnaverkoop
  • Life-long dienst
  • Pakket ontwerp & het Kopen

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de Mangoverwerking is het belangrijkste product van de machinesbedrijf van Shanghai Gofun. Wij dienden meer dan 20 landen in het verleden de 16 jaar. Wij houden over de hele wereld verlenend de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. De Brix inhoud van de definitieve ketchup kan volgens klantenvereisten worden ontworpen.

3. De definitieve mangopuree zal in emmers in steriele zakken worden ingepakt. Met dit type van verpakking, kan de houdbaarheid tot twee jaar zijn bij kamertemperatuur. Het vervoer en de opslagkosten kunnen zeer worden gedrukt.

4. Alle materialen stemmen met voedselnormen overeen. Het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, die volledig aan de vereisten van voedselhygiëne en veiligheid voldoen.

5. Naast het aseptische zak vullen, kunnen wij blikken, zakken, stand-up zakken, glaskruiken, PET/PP-containers, enz. ook verstrekken.

6. Het belangrijke punt van de productielijn keurt het eerste internationale merk goed. (De Stoomklep keurt Spirax Sarco, PLC van Siemens, enz.) goed

7. De volledige productielijn heeft een compact en wetenschappelijk ontwerp, een stabiele verrichting, een hoog rendement en een energie - besparing, en een lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en gebruikersvriendelijk. Alle het voeden onderhoudsgebieden zijn uitgerust met het voeden van onderhoudsplatforms om de veiligheid van exploitanten te verzekeren.

9. Wij kunnen aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Het kan duidelijk sap, modderig sap, puree, geconcentreerd sap, geconcentreerde pulp, fruitpoeder, jam, azijn, wijn en andere producten produceren.

10. Het productielijnafval kan als meststof worden gebruikt.

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer komt de verse mango, normaal met grote vrachtwagens, als de lossing door arbeid, het zeer moeilijk zou zijn. Zo, ontwerpen wij het lossingsplatform en gebruiken waterkanon aan lossings verse mango van vrachtwagen, ook gebruikswater om verse mango aan de verwerkingslijn te leveren. En er is een andere functie van het lossingsplatform, kan het verse mango vóór verwerking voorwassen.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 3De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 4

3. Was

Het verse fruit moet grondig worden gewassen alvorens te verpletteren. Wanneer het wassen, kunnen wij een schuimwasmachine samen met een borstel en nevelwasmachine gebruiken. Als de wasvereisten hoog zijn, kunnen de verdere wasstappen worden toegevoegd. Bovendien voor beter het schoonmaken effect, kunnen wij het ultrasone schoonmaken en ozon het schoonmaken toevoegen.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 5De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 7De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 8

5. Het ontpitten

De mangoontpitter loopt met snelheid van 1470 r/min om verse mango te verpletteren om alle mangokernen ervoor te zorgen en de galmen worden volledig schoongemaakt, die het afval kunnen zeer verminderen en de pulpopbrengst verbeteren. De kernen zullen buiten fabriek worden verzonden, en de pulp zal aan volgende stap worden gepompt.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 9De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 10De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 11De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 13De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De roterende snelheid van deze machine is 1470 t/min, wat middelpuntvliedende kracht produceert, en de productpassen door het scherm, dat voor de verbetering van het product nuttig is. Gewoonlijk gebruiken wij twee stadia van verbrijzelaar en raffineermachine, heeft elk stadium het verschillend scherm, is het scherm van het eerste stadium groter, en het scherm van het tweede stadium is kleiner. De opbrengst van tomatenpulp van de klopper in twee stadia kan 60%-75% bereiken. Na afstraffing, zullen de de tomatenhuid en zaden van de tomatenpulp worden gescheiden. De machine heeft een grote werkbelasting en stabiele prestaties. Gemakkelijk om de zeef te gebruiken en te vervangen; geschikt voor vele soorten vruchten, met inbegrip van passievrucht, tomaat, perzik, abrikoos, mango, appel, enz.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 15De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 17De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 18

 

9. Het steriliseren

Voor de puree van de mangopuree, gebruiken wij een cannula sterilisator voor sterilisatie. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Met deze machine, verwarmen wij de ketchup aan op hoge temperatuur van rond 115°C 30 seconden, dan onmiddellijk koel aan kamertemperatuur. Deze manier u kan de test en de voeding van de tomatenpuree zoveel mogelijk ook beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het besturingssysteem keurt een beeld mens-machine interface goed, die geschikt is de het werk status van elke component van het materiaal intuïtief om te begrijpen.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 19De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 20

10. Het aseptische Vullen

De het aseptische vullen machine werkt samen met de buis in buistype sterilisator. Het is een gesloten cyclus. Vóór productie, zal de cyclus volledig gesteriliseerd worden om het aseptische milieu ervoor te zorgen. En de het vullen holte wordt ook beschermd door stoom om ervoor te zorgen het vullende milieu ook aseptisch is. Veiligheid die - verscheidene veiligheidsmethodes verstrekken. Het gebruiken van technologie van het spiegellassen om propere en vlotte lassenlijn te verzekeren. Afzonderlijk controlebord. CIP en autoslokje beschikbaar samen met sterilisator. Gemakkelijk aanpassen om de verschillende volumes en de grootte van aseptische zakken aan te passen

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 21De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 23De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h 24

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De industriële Lijn van de Mangoverwerking voor de machine van Mangojuice jam stainless steel 5 t/h kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.