SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Gofun
Modelnummer: GFM-MPL

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 REEKS
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Internationaal standaardpakket voor verzending
Levertijd: 45~90 dagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C
Levering vermogen: 100 REEKSEN PER JAAR
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Certificering: CE/ ISO9001 voltage: 220/380/440V, volgens klanten
Type: Kant en klare verwerkingslijn van A aan Z Materiaal: SUS304/SS316
Capaciteit: 1 t/u, 5 t/u, 10 t/u, 20 t/u Productnaam: De lijn van de de pureeverwerking van de mangopulp
Hoog licht:

SUS316 de Lijn van de mangoverwerking

,

2000T/Day de Lijn van de mangoverwerking

,

De Fruitverwerkingslijn van de mangopulp

Productomschrijving

316 SUS-de Lijn van de de Lijn2000t/day Fruitverwerking van de Mangoverwerking

 

Productomschrijving van de lijn van de mangoverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking kan verse mango met verschillende soorten eindproducten produceren. De populaire producten zoals mangopulp, mangopuree, mango concentreerden deeg, mangosaus, mangosap, van de de verwerkingslijn van de mangodrank de gezette steriele zakken in trommels om verse mango in het eindproduct te maken.

 

De verwerkingslijn omvat hoofdzakelijk ruwe mango die systeem, wassend systeem, sorterend systeem ontvangen, het werpen systeem, die systeem, verpulverend en raffinerend systeem, filtratiesysteem, dik makend systeem, sterilisatiesysteem, het aseptische vullen voorverwarmen systeem. De gesteriliseerde zakken kunnen dan in vaten worden gezet om het eindproduct te verkrijgen.

 

Ook, kan het mangodeeg in aseptische trommelzakken als dranken van het mangosap, sausen worden gebruikt, en kan verticale zakken, metaalblikken, aluminiumblikken, pp-containers, HUISDIERENflessen, glasflessen, geveltopbovenkanten, enz. worden ingevuld.

 

Gofun kan niet alleen het materiaal van de tomatenverwerking voor uw fabriek verstrekken, maar ook een one-stop oplossing van A verstrekken aan Z, die omvatten:

  • Technisch overleg
  • aangepast voorstelontwerp
  • Materiaal productie
  • En installatie die ter plaatse opdragen opleiden
  • de dienstgarantie van 1 jaarnaverkoop
  • De levendienst
  • pakketontwerp en aankoop

 

Hoofdparameters van de mangoproductielijn

Productnaam: One-stop oplossing voor de lijn van de mangoverwerking
De capaciteit van de vers fruitinham: 500kg per uur ~ 25 ton per aangepast uur,
Grondstof: Verse mango
Eindproduct: De puree van de mangopulp, Mangoconcentraat, Mangosaus, Mangosap, Mangodrank
Eindproduct Brix: 14%~20%
Definitief pakket: De aseptische zak, het Aluminium kunnen, Stand-up zak, pp-container, Plastic fles, Glaskruik, kartondoos Met geveltop, Tetrapak, enz.
Het belangrijkste materiaal voor machines: Voedselrang SUS304 of SUS316
Garantie: 12 maanden na het opdragen
Nodig exploitant: Ongeveer 10~12 personen
Voltage: regelbare 380V 50Hz/110V 60Hz/415V 50Hz (volgens de norm van het land van de cliënt)
Voordelen: Energy-saving, Hoog rendement, water-Besparing, Stabiele prestaties
 

 

Stroomschema van de saus of de ketchupverwerking van het tomatendeeg

 

DE VERSE WAS ⇒ DIE VAN DE MANGO⇒ TRANSPORTBAND ⇒ ⇒ SORTEREN DIE ⇒ BESTEMMEN DIE ⇒ VOORVERWARMEN DIE & ⇒ VERPULVEREN RAFFINEREN CENTRIFUGEERT ⇒ STERILISEREND HET ASEPTISCHE VULLEN ⇒ OPSLAG ⇒ OF HET MENGEN

 

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 0

 

Eindproducten & Pakkettypes voor het mangoproject

 

Het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun biedt allerlei de lijn van de mangoverwerking aan.

 

De grondstof kan verse mango, mangodeeg, enz. zijn. En het eindproduct kan mangodeeg, mangosaus, mangosap, mangopoeder, gedobbelde mango, droge mango, enz. zijn.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 1

Voor definitief pakket, kan het aseptische zak zijn, kan het metaal, sachet, stand-up zak, pp-container, glasfles, HUISDIERENfles, met geveltop, enz.

 

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 2

 

Hoofdlijnen van de lijn van de tomatenverwerking

 

De lijn van de mangoverwerking is het belangrijkste product van Shanghai Chalk Machinery Company. In de loop van de laatste 16 jaar heeft hij meer dan 20 landen gediend. Wij blijven de machines en de diensten van uitstekende kwaliteit aan voedselfabrikanten rond de wereld verlenen.

 

1. De vers fruitproductiecapaciteit kan van 60 ton/dag aan 1500 ton/dag worden aangepast.

2. Het suikergehalte van de definitieve tomatenpuree kan volgens klantenvereisten worden ontworpen.

3. Giet het gebeëindigde mangodeeg in gesteriliseerde trommelzakken. Dit type van verpakking kan bij kamertemperatuur maximaal 2 jaar worden opgeslagen. Dit drukt beduidend vervoer en opslagkosten.

4. Alle materialen voldoen aan voedselnormen. Het belangrijkste materiaal is SUS304 of SUS316, volledig voldoend aan de hygiëne en voedselveiligheidvereisten.

5. Naast het vullen van aseptische zakken, behandelen wij metaalblikken, zakken, tribunezakken, ook glasflessen, PET/PP-containers, enz.

6. Het punt van de productielijn moet het eerste internationale merk goedkeuren. (Het gebruik Spirax Sarco van de Stoomklep, PLC van Siemens, enz.)

7. Het ontwerp van de volledige productielijn is compacte, wetenschappelijke, stabiele verrichting, hoog rendement, energie - besparing en lage stoomconsumptie.

8. De verrichting is eenvoudig en menselijk. Alle macht en onderhoudsgebieden worden ontworpen met macht en onderhoudsplatforms om exploitantveiligheid te verzekeren.

9. Wij kunnen aangepaste verwerkingslijnen voor verschillende soorten vruchten en groenten ook ontwerpen. Wij kunnen duidelijk vruchtensap, bewolkt vruchtensap, ruw fruit, pulpconcentraat, pulpconcentraat, fruitpoeder, jam, azijn, wijn, enz. produceren.

10. Het afval van de productieketen kan in meststof worden omgezet.

 

Zeer belangrijk proces van de lijn van de mangoverwerking

 

Nu zal het de machinesbedrijf van Shanghai Gofun de informatie van de puree van de mangopulp of de lijn van de het concentraatverwerking van het mangodeeg introduceren om het de werken te tonen.

 

1. Lossingsplatform

Wanneer de verse mango's, gewoonlijk in grote vrachtwagens aankomen, is het zeer moeilijk voor arbeiders om hen leeg te maken. Ontwerp zo een het leegmaken platform en gebruik waterkanon om de verse mango's van de vrachtwagen en het gebruikswater leeg te maken om de verse mango's aan de verwerkingslijn te vervoeren. Bovendien heeft het lossingsplatform een andere eigenschap die het voorwassen van verse mango's vóór verwerking toestaat.

 

2. Lift

Deze machine wordt gebruikt om verse mango het gebouw aan binnenkant van buiten te leveren.

 

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 3SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 4

3. Was

Was vers fruit grondig alvorens te verpletteren. Kan met een bellenwasmachine en een borstel/nevelwasmachine worden schoongemaakt. Andere schoonmakende stappen kunnen worden toegevoegd als het schoonmaken de vereisten hoog zijn. Bovendien kan het het schoonmaken effect worden verbeterd door het ultrasone schoonmaken of ozon het schoonmaken toe te voegen.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 5SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 6

4. Het sorteren

Na was, is de oppervlakte van het fruit schoon, kunnen wij de situatie van al fruit controleren door menselijk oog, en de slechte tomaten regelen door mens.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 7SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 8

5. Het ontpitten

De mango het werpen machine werkt bij een snelheid van 1470 t/min om verse mango's te verpletteren en grondig alle mangozaden en huiden schoon te maken. Dit kan afval beduidend verminderen en pulpopbrengst verbeteren. De wortelen worden gelost van de fabriek, en de pulp wordt verzonden naar het volgende stadium.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 9SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 10SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 11SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 12

6. Het voorverwarmen

De voorverwarmer wordt gebruikt om het product na maalmachine te verwarmen, is de temperatuur regelbaar, normaal van 45℃ aan 85℃. Deze verwerkingsstap, zou aan hoger het saptarief voor volgende stap, helpen en kan ook de kleur en de smaak van het eindproduct beschermen.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 13SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 14

7. Verbrijzelaar en raffineermachine

De machine loopt ook bij een snelheid van 1470 t/min, die tot middelpuntvliedende kracht leiden die het product helpt door de zeef overgaan om het product te raffineren. Ik gebruik gewoonlijk zijn twee stadia van verbrijzelaar en raffineermachine. Elk stadium heeft het verschillend scherm. Het eerste stadium heeft het groot scherm en het tweede stadium heeft het kleiner scherm. De verpulverende machine in twee stadia voor de opbrengst van de tomatenpulp kan 60% -75% bereiken. Na het verpulveren, scheid de de tomatenhuid en zaden van de tomatenpulp. De machine werkt met grote capaciteit en stabiele prestaties. Makkelijk te gebruiken, kunt u het scherm veranderen. Geschikt voor een brede waaier van vruchten zoals passievrucht, tomaten, perziken, abrikozen, mango's en appelen.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 15SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 16

8. Horizontale spiraalvormige centrifuge

De machine wordt gebruikt om vaste lichamen en onzuiverheden te verminderen en de puree van de mangopulp te verzekeren geen onzuiverheden en zwarte punten.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 17SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 18

 

9. Het steriliseren

De puree van de mangopulp gebruikt een buis-aan-buis sterilisator. De sterilisatietemperatuur en de holdingstijd zijn regelbaar. Deze machine verwarmt de tomatenpuree aan met ultrahoge temperatuur van ongeveer 115°C 30 seconden en koelt het onmiddellijk aan kamertemperatuur. Op deze wijze kunt u tomatenpuree ook testen en de voedingsmiddelen zoveel mogelijk beschermen. Het gehele systeem keurt programmeerbare controle goed. Het verrichtingssysteem gebruikt een beeld mens-machine interface die voor intuïtief het begrijpen van het werkende statuut van elk deel van het apparaat geschikt is.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 19SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 20

10. Het aseptische Vullen

Het aseptische vullende machineswerk met buis-in-buis type sterilisators. Het is een gesloten cyclus. Voorafgaand aan productie, worden de cycli volledig gesteriliseerd om een steriel milieu te verzekeren. Het vullende milieu is steriel aangezien de het vullen holte ook beschermde damp is. Veiligheid - verstrekt verscheidene veiligheidsmethodes. Keurt de technologie van het spiegellassen goed om een ordelijke en vlotte lassenlijn te bereiken. Een ander controlebord. CIP en automatisch SLOKJE beschikbaar in de sterilisator. Past gemakkelijk aan om steriele zakken van variërende capaciteiten en grootte aan te passen

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 21SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 22

11. De opslag of gaat mengend

Het afgewerkte product kan als grondstof worden opgeslagen of worden gebruikt om de tomatensaus of de ketchup te maken.

SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 23SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree 24

 

 

 

Onze Diensten voor de lijn van de mangoverwerking

 

1. Technische ondersteuning

2. Marketing suggestie

3. Definitief verpakkingssuggestie en ontwerp

4. De fabrieksbouw en ontwerp

 

De naverkoopdienst

 

1. Overzee technische ondersteuning

2. Overzee materiaalonderhoud

3. Engelstalige beschikbare ingenieurs om technische ondersteuning te verstrekken


 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd SUS316 de Verwerkingslijn 2000T/Day van de fruitmango voor Pulppuree kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.